لنز Tamron SP AF200-500mm F/5-6.3 Di LD (IF) در پاساژ حافظ ( جمهوری ) با مونت کانن دیده شد به قیمت مقطوع 1 میلیون تومان.
لنز Tamron SP AF200-500mm F/5-6.3 Di LD (IF) در پاساژ حافظ ( جمهوری ) با مونت کانن دیده شد به قیمت مقطوع 1 میلیون تومان.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام آقا کاوه این لنزی که فرمودید از لحاظ اوپتیکی چطور است.البته لرزشگیر که ندارد ولی فاصله کانونی وسوسه کننده ای دارد وزنش هم زیاد نیست بنظر میاد 1 میلیون تومان خیلی خوب است...
امین حق شناس
والله من تا به حال با این لنز کار نکردم اما روی کاغذ لنز بدی نیست اما باید دید در عمل چطور است بخصوص سرعت فوکوس اش که کلا لنز های تامرون مشکل سرعت فوکوس دارند.به قصد قیمت کردن 90 ماکرو رفته بودم که این را دیدم.
قیافه اش یک جوری است ! یک سرگردانی در قیافه اش موج می زند من زیاد دوستش نداشتم.از ویزور هم که در 500 میلیمتر تصویر بسیار تاریک بود ( اف 6.3 )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
امروز لنز Canon EF-S 10-22mm F/3.5-4.5 بعد از کلی قیمت گرفتن از ناصر خسرو (رنج 1000 تا 1050) و جمهوری (از 990 تا 1100)و برج بهار
بالاخره از برج بهار (خانه عکاسان افرنگ) به قیمت 950 تومن خریداری شد
البته نورنگار نیز قیمتش 950 تومان بود
ویرایش توسط mostafa mehr : Tuesday 30 August 2011 در ساعت 18:01
هميشه نيمه پر ليوان را ببينيم
canon 17-40 f/4 L به قیمت 930.000 خریداری شد. (برج بهار)
لنز 50 F1.8 كانن به قيمت 130 هزار تومان خریداری گردید.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي