درود دوستان
امروز لنزcanon 50mm f1.4 به قیمت 550 خریداری شد....
شاد و پیروز باشید
درود دوستان
امروز لنزcanon 50mm f1.4 به قیمت 550 خریداری شد....
شاد و پیروز باشید
رضا صفایی
سلام
جناب مبین عزیز جریان این ندیدن تخفیفات توسط ما و دیدنشان توسط شما چیه
این لینک معتبر هست ؟فردا پشیمون نمیشن؟
...
من تقریبا اخبار تمام سایتهای معتبر عکاسی را پیگیری میکنم که لینک این تخفیفها هم در اخبار این سایتها هست.
تو لینک این خبر نوشته بود مدت کوتاهی این تخفیف وجود داره ولی ننوشته بود چند روز.
B&H که این تخفیف رو برای سه روز گذاشته بود و بعد هم در زمان اعلام شده تخفیف تمام شد.
لنز که برای من با همان قیمت خریداری شد و مورد خاصی هم نبود.
شما هم اگر قصد خرید دارید زمان را از دست ندهید.
یک تخفیف بواشکی دیگه
50 دلار تخفیف بییشتر برای 16-35 علاوه بر 170$ قبلی
لینک تخفیف قبلی
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...f_2_8L_II.html
لینک تخفیف جدید که تا دو روز دیگه اعتبار داره.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...f_2_8L_II.html
با سلام
به نظر من چیزهایی ارزش خرید از اونطرف رو داره که یا ایران نیست یا اختلاف فاحشی داره ! الان قیمت این لنز در ایران حدودا 2.200 هست. من حساب کردم در خوشبینانه ترین حالت ( یعنی اگر مسافر براتون بیاره و هیج هزینه پستی هم ندید) این لنز 2 تومان براتون در میاد !
حالا کسی که میخواد 2 میلیون پول بده و اینقدر دردسر و انتظار بکشه تا لنز برسه دستش ! ، ارزش داره که 2.200 بده و لنز رو آنی و بدون هیچ مشکلی و با گارانتی دریافت کنه !
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
شما اگر کسی از آشنایان مثلا یکماه دیگر برای شما این لنز را 200.000 تومان ارزانتر بیاورد حاضر به صبر کردن نیستید؟البته با دلار آزاد هم تفاوت بیشتر از 300.000 تومان است.
یا تعداد دوستانی که در خارج از کشور کسی را دارند و یا خود در خارج از کشور هستند کم نیستند.
همه شرایطشان با شما یکسان نیست.
اولا که شما خودتون فرمودید تا دو روز دیگه وقت هست.
ثانیا بنده تا حالا تجربه خرید دو کالا رو از امریکا و آلمان داشتم که هر دو بار هم مسافری رسیده . قیمت تمام شده از اون چیزی که ظاهرش نشون میده بیشتر میشه ! حالا جنس رو مسافر میاره ! پول رو که باید شما حواله کنید ! یه سری به نرخ دلارهای حواله بزنید ! حالا کارمزدهاش بماند !
حرف شما در صورتی درسته که یا خودمون بریم خارج از کشور یا از قبل به کسی پول بدیم ، که البته مورد دوم به دلیل تغییرات قیمت ارز ریسکه .
در هر صورت هرکسی بر اساس تجربیات و عقایدش نظرات خاص خودش رو داره و نظر شما برای بنده کاملا محترمه .
با تشکر
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
اصولا معنی چنین بحثی را نمیفهمم.
کسی دوست داشته باشد،امکانش را داشته باشد،قیمت برایش به صرفه باشد خرید را انجام میدهد.شما دوست ندارید اینگونه خرید کنید،نخرید!
بنده فرمودم تا دو روز دیگر وقت هست،همچنین گفتم:مثلا یکماه دیگر برای شما این لنز را 200.000 تومان ارزانتر بیاورد.
یعنی الان بخرید و یک ماه دیگر بیاورد.امکانش نیست؟
همچنین نوشتم اگر آشنایی نزدیک داشته باشید برای شما به صرفه خواهد بود!معنی آن این است که لازم نیست حتما پول را برایآشنایتان حواله کنید تا بخرد،میتواند بخرد و شما در زمانی که لنز را تحویل میگیرید مبلغ آن را به شخص بدهید.