دوستان، کسی از قیمت لنز ۱۱-۱۶ توکینا مانت نیکون خبر نداره؟
از مطلب جالب جناب غفاری عزیز ممنونم. حق با ایشون هست. منتها اگر از دوستان کسی هست که این لنز رو رویت کرده و قیمت این لنز رو با زمان تقریبی دیده شدن این لنز اینجا قرار بده برای من سودمند تر خواهد بود.
با سپاس.
ویرایش توسط jebrahim : Saturday 24 December 2011 در ساعت 02:42
ج.ابراهیمی
خوب حرف شما درست اون كاسب وقتي كه با قيمت بالا اون لنز رو خريد اون موقع منطقيه كه قيمت لنز رو بالا ببره . من هم نميگم سود نكنه وقتي كه مثلاً يه لنزي رو با قيمت ٢ تومن ميخره و ٢٢٠٠ ميفروشه پس ٢٠٠ تومن سودش رو برده وچرا بايد همين لنز رو با قيمت ٢٨٠٠ بفروشه و هر وقت كه همين لنز رو تو گروني با قيمت ٢٦٠٠ ميخره اونموقع منطقيه كه بياد بگه ٢٨٠٠.
با سلام
اصول کسب و کار حفظ همیشگی موجودی و تعداد انبار است.
بنده از گران فروشی دفاع نمیکنم پس خواهش میکنم تو پیام های خصوصی به من توهین نکنید ولی سود در این مساله شما میفرمایید نیست.
سود یعنی حفظ انبار + درامد
پس با این حساب به طور مثال در صنف طلا فروشی هم طلا فروش باید طلای خود را به قیمت خرید قبلی بدهد که اینکار را نمیکند(البته قابل قیاس مستقیم نیست)
درست است که ما در دین و اخلاق به این مساله توجه و توصیه شده ایم ولی متاسفانه توجهی نمیشود (چاره ای هم ندارند)
اگر قرار بر ابن باشد بعد از چند مدت به نظر سود کرده ایم ولی در اصل از اصل سرمایه کاسته شده.
این چیزی که شما میفرمایید سود نیست افت ارزش پول ملی و سرمایه است.
البته که بعضی فروشندگان از اب گل الود ماهی میگیرند و به نام تورم مینویسند.
یک مثال:
شما 1000 تومان سرمایه دارید و با ان مالی را میخرید و باید 1100 بفروشید
موقع فروش متوجه میشوید به قیمت 1500 همه میفروشند و شما همان 1100 میفروشید.
حال شما 100 تومان سود کرده اید ولی وقتی برای خرید مجدد جنس میروید باید 1400 پرداخت کنید.
همین مساله را چند بار تکرار کنید.
شما در هر مرحله به ظاهر 100 تومان سود کرده اید ولی در باطن 300 تومان هم دوبار وارد سرمایه کرده اید.
اگر این مساله چند بار اتفاق بیفتد دیگر شما توان جایگزین کردن جنس خود را ندارید یعنی شما همان جنس اولیه را نیز توان خریدش را ندارید.
پس در باطن سود نکردید بلکه از ارزش پول شما کم شده است
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
در ضمن بنده دوربین و لنز فروش نیستم
ویرایش توسط farhad_k : Saturday 24 December 2011 در ساعت 11:00
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
سونی 85mm f2.8 را کسی از دوستان قیمت تهران ندارد؟ شیراز که پیدا نمی کنم.
امروز 3/10/90 لنز EF 50mm f/1.8 II با گارانتی ایده آل به قیمت 145000 تومان از مرکز کامپیوتر پایتخت خریداری شد.
قیمت ها در مغازه های مختلف به شدت متفاوت بود. از 180000 تومان در مغازه معروف طبقه دوم تا 145000 تومان که ارزان ترین قیمت بود.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 24 December 2011 در ساعت 21:27
لنز Canon EF 85mm f/1.8 امروز به قیمت 900 هزار تومان در طبقه سوم پایتخت قیمت شد!!
از فروشنده دلیل افزایش قیمت بیش از حد این لنز را که پرسیدم در جواب تحویل گرفتم
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي