سلام دوستان.
تو سایت یکی از فروشگاههای معروف (پ.....ل) چند وقتی بود که قیمت 10-22 رو 1600 زده بودند.ولی الان که نگاه کردم 1350 زده اند.
می خواستم بپرسم آیا قیمت این لنز تو بازار پایین اومده یا این فروشگاه اشتباهی قیمت زده؟ و یا ....
ممنون
(البته قیمتی که آقای اسماعیل زاده تو پست 2453 برای این لنز دادن رو مشاهده کرده ام)
سلام
دوستان عزیز خواهش می کنم کلا بی خیال اعلام قیمت ها شوید. فعلا اوضاع بازار بسیار هیستریک است و این اعلام ها هیچ فایده ای ندارد. اگر کسی واقعا نیاز فوری به وسیله ای داشته باشد خودش می رود و پیدا می کند و می خرد و در این اوضاع و احوالی ک مثلا قیمت مگان در عرض یک هفته از 36 به 45 می رسد هیچ چیز منطقی ای وجود ندارد که بخواهیم در موردش بحث کنیم.
فرهاد حسيني
سلام به همه
دوستان کسی قیمت روز کانن 50 اف 1.4 رو داره ؟ ممنون
دوست گرامی چند ماه از بحران قیمت ها گذشته و قیمت ارز و ... تقریبا به ثبات رسیده و ما با بیان قیمت کالا باعث روند صعودی قیمت ها و ایجاد قیمت کاذب نخواهیم شد . هر چقدر هم که قیمت ها ناخوشایند باشد قیمتی هست که در بازار جا گیر شده و باید باهاش ساخت, حالا یا خرید کرد و یا از فکر خرید قطعه خارج شد, اعلام نکردن قیمت باعث ارزانی کالای مورد نظر نخواهد شد (اگر مفید بود در این 2-1 ماه گذشته که پستی قرار ندادیم باید به سمت ارزان شدن پیش میرفت)
من خواهش میکنم این تاپیک رو صرفا برای کسب اطلاعات بگذاریم نه بحث پیرامون مسایل اقتصادی و ابراز نارضایتی از آن, چون این تاپیک های قیمت دوربین و لنز برای خیلی ها که شهرستان هستند و یا به هر دلیلی امکان قیمت گیری از تهران را ندارند میتواند بسیار مفید باشد تا یک قیمت حدودی از کالای مورد نظر در ذهن داشته باشند.ولی با به حاشیه رفتن باز امکان بسته شدن تاپیک هست, پس خواهشا صرفا به بیان قیمت اکتفا کنیم.
پوزش بابت آف تاپیک
ممنونم
ویرایش توسط Bijan.DSLR : Friday 6 April 2012 در ساعت 15:04
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی قیمت دو لنز زیر رو داره؟
و آیا کسی از این لنزها استفاده کرده و راضی هست یا نه؟
من برای کانن 550 می خوام و بیشتر واسه عکاسی تله!
Canon FE 75 - 300mm f/4- 5.6 III USM
Canon EF70 - 300mm f/4-5.6 IS USM
ممنون