2 ماه پیش اوج گرونی بود.
الآن پایینتر نیومده؟
2 ماه پیش اوج گرونی بود.
الآن پایینتر نیومده؟
متاسفانه در بازار ما، بالارفتن قیمتها بصورت انفجاری است. خصوصاً مواردی از جمله لنز و دوربین که از امسال، "ثبت سفارش بازرگانی" نمیشوند.
اما بر عکس آن، بصورت قطره چکانی است. حتی کوچکترین نوسان رو به بالای ارز، منجر به پنبه شدن تمام آن افت قیمتهای ناچیز در کالا ها میشود.
لنز 100L Macro را بنده به همان 1.8 میلیون تهیه کردم (حدود همان دو سه ماه پیش) ... الان احتمالاً 50 الی 100 ارزان شده باشد ... همیشه از فروشندگان معتبر که دارای بالاترین تیراژ فروش هستند، استعلام کنید.
با سلام و خسته نباشید. اتفاقا منم موندم که چرا وقتی دلار یه سنت افزایش پیدا میکنه فروشنده ها سریعا اونو رو قیمت اجناس اعمال میکنن ولی وقتی دلار میاد پایین انگار نه انگار. فکر میکنم بهترین کار اینه که فعلا یه مدت خرید نکنیم تا فروشنده ها اجناس رو به قیمت واقعیش عرضه کنن
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
لنز سیگما 16-8
برای دو تا از دوستان عزیز فوروم خریداری شد
به قیمت 1230000
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
در صدد خريد لنز canon 50mm f 1.8 هستم، قيمتش رو ميخواستم، اگر كسي از دوستان جايي با قيمت مناسب رو ميشناسه لطفا با پيام خصوصي بهم معرفي كنه.
ممنونم
علی رضایی
امید جان ، بابت این فعالیت شما ، در ضمینه ی اعلام قیمت ها مناسب تر و کمک به دوستان در ضمینه ی خرید ، از شما سپاسگذارم ،
البته دورا دور اطلاع دارم ، که عده ای از افراد سودجو ، ممکن است حرفی زده باشند و مشکلی به وجود آورده باشند تا جلوی این فعالیت
شما رو بگیرنند
ولی مطمئن باشید حمایت ما از شما خواهد بود دوست عزیز ، تا بتوانیم ، کمی جلوی این روند ناعادلانه رو بگیریم
سپاسگذارم
موفق باشید
قیمت های ایشون مال بندر و به درهم روز هست
و خیلی پایین تر از قیمت های جنس هایی که تو مغازه های پایتخت مدت ها خاک خوردن و ده ها بار از جعبه در اومدن و دوباره رفتن سر جاش
اگه ایشون یاری کنن خیلی از بچه ها میتونن اجناس نو و با گارانتی را به قیمت مناسب بخرن(البته قبل از اینم برای خیلی از افراد یاری رسوندن)
البته یک سری افراد سود جو قبلا برای ایشون مشکلاتی بوجود اورده بودن