خیر قربان. چنین صحبتی درست نیست. بنده هم فراوان خرید کردم که دارم بهتون عرض می کنم. دست کم تو سوییس حرف ۲۵٪ و ... نیست. هیج هزینه ای به جز پول پست پرداخت نکردم. بنده هم اینجا زندگی می کنم و همینطوری حرف نمی زنم.
شما هم ظاهرا مدت زیادی نیست که اونجا زندگی می کنید و کمی طول می کشه که وصعیت کلی دستتون بیاد.
همین الان که قیمت های اجناس در سوییس بالا رفته باز هم قیمت اغلب تجهیزات عکاسی بین ۵ تا ۱۰ درصد پایین تر از آمریکا هست. برای مثال همین لنز ۱۰-۲۲ در آمریکا ۸۰۰ دلار هست در حالی که قیمت این لنز در سوییس حدود ۷۳۰ دلار هست.
ج.ابراهیمی
دوست عزیز قوانین اینجا صراحتا در سایت tulverket.se که همون سازمان مالیات و ... خودمون هست نوشته شده
در مورد 25% هم قانون برای همه کشوراهای خارج از EU یکیه
برای خرید بیشتر از 500 کرون شما باید مالیات بدید
بله مواردی هم هست که به صورت کاملا شانسی و تصادفی بسته میرسه و مالیاتی نمیگیرن اما قانون اینه که بگیرن و 99% مواقع هم میگیرن
شما نمیدونم کجا زندگی میکنین اما یا کشور اروپایی نیست یا اینکه خریدتون خیلی ارزون بوده و یا اینکه شانس اوردین ! و اگر سویس هستین باید بگم که سویس چون عضو EU نیست قوانین مالیاتی و صادرات وارداتش هم تفاوت داره با کشورهای عضو EU
تنها راهش اوردنش توسط مسافر هست که برای بسته بزرگ و سنگین لنز کمتر کسی همچین لطفی میکنه !
در مورد آشنایی به زندگی و قوانین اینجا هم خیالتون راحت هیچ مشکلی نیست !
سویس از چه فروشگاهی 730 دلار قیمت دارید ؟ لین سایتش رو اگه بذارید ممنون میشم چون شاید یه مسافرت جور شد رفتم
این هم لینک قانون که فکر میکنم واضح توضیح داده : http://tullverket.se/en/startpage/ke...b80003825.html
بهتره بر مبنای واقعیات و اطلاعات موثق نظراتمون رو بدیم و مخصوصا بقیه رو به نداشتن اطلاعات متهم نکنیم وقتی خودمون اطلاعات موثقی نداریم !
ویرایش توسط iman kh : Monday 4 June 2012 در ساعت 16:12
لنز Canon EF-S 10-22mm 3.5-4.5 USM
705 فرانک که با فرانک 1800 تومن میشه حدود 1،270،000 تومن.
لنز Canon EF 70-200mm IS USM F/4.0L
1120 فرانک که میشه کمی بیشتر از 2 میلیون تومن.
با توجه به کاهش شدید ارزش فرانک در مقابل دلار، این روزا خرید از سوئیس به صرفه شده.
برای دیدن بقیه قیمتهای سوئیس هم از سایت toppreise.ch استفاده کنید.
با سلام..از دوستان کسی قیمت لنز 15-85 کانن رو ترجیحا با گارانتی ایده ال نداره؟؟ بنده میخوام از شیراز خرید کنم..دوستان شیرازی اطلاعی دارند که بهترین مکان برای خرید دوربین و تجهیزات ( چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ اطمینان) کجاست؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید..با سپاس فراوان
سلام ،
دوستان لطفا قیمت Tokina 11-16 و Sigma 10-20 رو دارنند بفرمایند ،
با سپاس فراوان
دوستان کسی قیمت
150mm F2.8 EX DG OS HSM APO Macro رو داره؟