درود..
شرکت Henry یکی از بزرگترین فروشگاه های زنجیره ای فروش تخصصی تجهیزات،لنز،دوربین و وسایل جانبی آن در کاناداست که تقریبا در تمامی استان های این کشور(شامل شهرهای بزرگ تا متوسط) شعبه دارد.
هر هفته در فلایر(برگه تبلیغاتی تخفیف در فروش) این شرکت تخفیف های مختلفی در مورد وسایل گوناگون ارائه می شود که بصورت هفتگی اعتبار دارد.
در طول یک سال اخیر بیشترین میزان تبلیغ و فروش به اجناس شرکت Canon اختصاص یافته است و سهم Nikon روز به روز با شیب ناچیزی رو به کاهش است.
در تبلیغات تلویزیونی شبکه های کابلی نیز شرکت Canon حضور پررنگ تری یافته است.
اگر فراموش نکرده باشید در چند روز گذشته حتی اشاره کردم که این شرکت و نمایندگی آن در کانادا در حال ارائه تخفیف های بسیار مناسب به دانشجویان رشته عکاسی جهت خرید تجهیزات عکاسی است.(متاسفانه باید اذعان کنم که گرچه علاقه شخصی بنده نیکون است ولی نباید از ذکر حقیقت کوتاهی نمود.)
حال در دمادم سال نوی میلادی و همچنین فرارسیدن زادروز خجسته و میمون(یوم الکانادا) Boxing day، شرکت مزبور شروع به خانه تکانی اجناس خود نموده و در فلایر این هفته خود لنز های Canon را نشانه گرفته است که با تخفیف های گوناگون ارائه می شود(تصاویر به پیوست موجود است).البته این میزان تخفیف، کمتر از آنچه خواهد بود که در روزهای منتهای سال و همچنین Boxing day ارائه می شود.در طول دو هفته باقی مانده سال سعی خواهم کرد که فلایر های دیگر این شرکت را نیز ضمیمه کنم تا معیاری برای کافران(!)و شیفتگان انجمن عکاسی باشد..باشد که رستگار شوید!(افت کیفیت ناشی از ریسایز شدن است.به گیرنده های خود دست نزنید.متشکرم!)
henrys canon lenses 1.jpg
henrys canon lenses 2.jpg