نوشته اصلی توسط
Hadi.M
درادامه سریال خرید لنز و اوضاع نابسامان سایتهای اینترنتیه مملکت گل و بلبلمون : قبلش خدمت جناب مجتبی بگم قیمت تهران 3200 میباشد.
و اما ادامه داستان از تماس شرکت معظم افرنگ دیجیتال(عمدا اسم میارم که دوستان در جریان باشند) ناامید شدم زنگ زدم شرکت معظم آفومار به قول خودشون واردکننده لنزهای تامرون که قاعدتا باید از همه ی جاها قیمتشون مناسبتر باشه . زنگ زدم اقایی گوشیو برداشته میگه ما تا اخر این هفته تعطیلاتمونه اخر هفته باهاتون تمااس میگیریم گفتم اگه تا اون موقع تهیه اش نکرده بودم در خدمتتونم خداحافظ دو ساعت بعد زنگ زد همون اقای تعطیل تا اخر هفته جناب انبارو نگاه کردم یه دونه مونده بود گفتم دستتون درد نکنه قیمتو لطف کنید عرض کردند 3.640. گفتم من مشهد قیمت 3.600دارم گفتم از تهران قیمت مناسبتر پیدا کنم به این قیمت از همینجا بخرم بهتره قربان . فرمودند نه این پارتمون با دلار فلان مبلغ وارد شده اینه که گرونه گفتم خیلی ممنون و قطع کردم .با خودم گفتم اینم از نتنها نمایندگی واردکننده لنز تامرون . تا اینکه یکی از دوستان گفت فردا بلیط دارم واسه تهران از خدا خاسته گفتم فلان لنزو برام تهیه کن گفت چشم . سرتونو درد نیارم تا اینکه دیشب این دوستمون لنز 24-70تامرونو با یک سال گارانتی از ناصر خسرو برام به قیمت 2.470 تومان تهیه کردند(هردوی لنزهایی که خریدم هنوز به دستم نرسیده یکی فردا و یکی جمعه قراره برسه) داستان خرید لنز منم به پیایان رسید و حکایت سایتهای اینترنتیمون همچنان باقیست .