واقعا!!!!؟؟؟؟
چرا یک سری از لنزها تو ایران اینطوری و یک شبه قیمتشون بالا میره!!!!؟
این اتفاق برای 100-400 کانن و 24-70 کانن هم چند وقت پیش افتاد!
البته حدس میزنم علت بالا رفتن قیمت 24-105 این باشه که چون دیگه به عنوان کیت 5D MKII تولید نمیشه تعدادش در بازار کم شده و قیمت بالا رفته!
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
دوستان کسی اطلاع نداره Canon MP-E65mm f/2.8 1-5X Macro تو بازار چند قیمته؟نو یا کارکرده فرقی نمیکنه
canon 40D/Canon EF 24-105mm F/4L IS USM
پس اين دوربين جديدا با چه لنز كيتي بيرون مياد ؟
باز 105-24 خوبه كه 20% بالا رفته. لنز 85 ميليمتر f/1.8 در عرض يكسال از 400 رسيده به 650 يعني بيش از 60% گرون شده.
مي خواين قبول كنيد يا نه فوروم خودمون باعث اين افزايش قيمت هاست. وقتي زياد از لنزي اينجا ( به عنوان معتبر ترين و پر بيننده ترين مرجع فارسي عكاسي) تعريف مي شه تقاضاش تو بازار بالا مي ره و گرون مي شه.
مي گيد نه از فردا شروع كنيم راجع به يك لنز آشغال مثل 300-90 تعريف و تمجيد كنيم ببينيم چي مي شه
فرهاد حسيني
در تاکید فرمایش شما باید بگم که من همین 3 یا نهایتا 4 ماه پیش که ایران بودم این لنز را خریدم 360 هزار تومان (البته اگر درست یادم باشه وگرنه 320 هزار تومان ) با گارانتی کانن شماره یک ولی حالا 650 هزار تومان
دقیقا. قیمت لنز و دوربین اینجا هم کمی بالاتر رفته ولی نه با اینصورت که در ایران رایج شده بالا بره از این رو من فکر میکنم که مدیران و گردانندگان سایت عکاسی در ایجاد تورم دست عمده ای دارندمي خواين قبول كنيد يا نه فوروم خودمون باعث اين افزايش قيمت هاست. وقتي زياد از لنزي اينجا ( به عنوان معتبر ترين و پر بيننده ترين مرجع فارسي عكاسي) تعريف مي شه تقاضاش تو بازار بالا مي ره و گرون مي شه.
مي گيد نه از فردا شروع كنيم راجع به يك لنز آشغال مثل 300-90 تعريف و تمجيد كنيم ببينيم چي مي شه
ولی از شوخی گذشته باید بگم که زمانیکه دنبال یک لنز یا دوربین بودم و به یکی دونفر اصل کاری (فروشنده اصلی در بازار) زنگ میزدم و نداشتند و بعد شروع میکردم به فروشگاههای دیگر که زنگ میزدم میدیدم که قیمت همینجوری داره میره بالاتر و بالاتر. جالب اینجا بود که قیمت را بالاتر میبردند ولی هیچکس جنس مورد نیاز را نداشت و میگفت داریم وارد میکنیم و محموله در گمرک اومده و گیر کرده و ....
سلام
دوستان آخرین قیمت 70-200 اف 4 آی اس را محبت کنند.
ممنون
سلام.دوستان عزیز واقعیت این است که ما ملتی هستیم که اگر چیزی گران شود نسبت به ان ولع و طمع پیدا
میکنیم!(در فرانسه تخم مرغ 15% گران شد و یک هفته کسی نخرید تا اینکه در اخر از قیمت قبلی 2% هم ارزانتر
شد.در تهران گوجه فرنگی به 4000 تومان رسید و تازه مردم ما به خواص گوجه فرنگی پی بردند!و برای کلاس گزاشتن
گوجه میخریدند)
دوستانی که برای تفنن عکاسی میکنیم.اگر 24-105 شد 2.000.000 تومن والله همون لنز 950 تومنی دو ماه پیشه!
همون کیفیت!اخه مگر چند نفر 5دی2 میخریدند که حالا با کمیاب شدنش لنز کیتش گرون بشه؟؟!؟! ؟!85مم گرون شد تازه یادمون افتاد 50مم برای
پرتره کوتاهه...فردا اگه 135 گرون شد میفهمیم که 135 استاندارد پرتره است!
15-85 تولید میشه 2 ماه بعد میرسه ایران,ولی کنن یک خبر اعلام میکنه تاثیرش فردا صبح تو بازار ایرانه!!!!
نخرید.خدا شاهده فقط دلال ها گردنشون کلفت میشه..اگر فردا 50مم 1.8 شد 500 تومن نیایید از بوکه ی خوبش
تعریف کنید!همون لنز 120 تومنیه...
دلال ها باید به ما نیازمند باشند اما خودمان کاری میکنیم که...خواهشا دوستانی که این مطلب را میخوانند کمی دقت کنند.دارا بودن دلیل بر سو
استفاده عده ای دلال نیست...
ببخشید بابت اف تاپیک.کمی سبک شدم:cool:شب همگی خوش
سیروان خوشبین
Canon 1DsIII+24-70+100-400-Canon 400D+10-22
با سلام
امروز وقتی در سایت های ایرانی فروش تجهیزات عکاسی نگاه می کردم متوجه شدم قیمت لنز ها ی 70-200 کنون گرون شده
70-200 اف 2.8 لرزهگیر هفته پیش 1600 بود الان شده 1850 :(
تغییر قیمت ها همزمان با بالا رفتن قیمت بعضی از تجهیزات بود .. حالا چرا بعد از یک هفته دوباره قیمتا رو بالا بردن
به کدامین گناه .............؟:confused:
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
قیمت 85 اف 1.8 تو بازار چند هست ؟
ترجیحا قیمت سایت ها را اعلام نکنید
حمید رضا مرادی
G12