درود
قیمت Canon EF 70-200 F/2.8 L USM IS II دبی چنده ؟
با 135 F2 ...
درود
قیمت Canon EF 70-200 F/2.8 L USM IS II دبی چنده ؟
با 135 F2 ...
TOKINA 100MM F2.8 AT-X M100 AF PRO D MACRO AUTOFOCUS
قيمت 1750
dxo
ویرایش توسط ben163s : Monday 14 September 2015 در ساعت 14:26
درود ایمان جان..
اگه ممکنه لطفا در خصوصی آدرس فروشگاهی رو که قیمت گرفتید بفرمایید تا بنده هم از اونجا خرید کنم...
علیرغم اینکه تقریبا کل بازار رو بلدم و به زعم خودم مناسب ترین قیمتها رو کشف میکنم ولیکن قیمتهایی که جنابعالی اعلام کردید اختلاف تامل برانگیزی داره با قیمت فروشگاههای خوشنام دوبی!!
این میزان اختلاف کمی غیر طبیعی است !
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
سلام حامد خان
براتون خصوصی فرستادم :) اتفاقاً از همون خوشنام هایی هستند که شما خودتون هم سراغ دارید :)
لنزها شاید قیمتاشون مناسب باشه که به نظرم با توجه به قیمت های بندر می شه فهمید خیلی هم شاید پایین نیست و شاید پایین تر از این ها تو دوبی هست و ما ازش بی خبریم. اما دوربین، به نظرم اصلاً قیمتش جالب نیومد، چیزی نزدیک به بندر و حتی تهران با اختلاف بسیار اندک.
احتمالاً قیمتی که برای شما خیلی متفاوت به نظر آمده 70-24 که چند هفته پیش فرموده بودید 2900 درهم که نمی دونم ورژن nikon ای با canon که شما قیمت داشتید تفاوت قیمت دارند یا خیر یا ارزون شده یا اتفاق دیگری رخ داده مطلع نیستم.
مرسی ایمان جان..
دقیقا منظورم همون تامرون 24-70 کذایی بود !! :))
چون کل بازار دوبی رو چلاندم ! و عصاره قیمتها رو گرفتم و نهایتا به همون قیمت 2900 رسیدم !! اختلاف 40-50 درهم طبیعی است ولیکن 300 درهم برام تعجب برانگیز بود !
بازم ممنون
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
راستی اگر براتون امکان داره، یه شرحی از وضعیت کلی این لنز تو تاپیک مربوطش (یا اگر زحمت براتون نیست به صورت خصوصی اگر اونجا نخواستین) بفرستین، چون قیمتش مناسبه اما یه سری ریویوها کمی دودلم کرده در موردش مخصوصاً اینکه توی ماکزیمم اپرچر به شدت وقتی به سمت تله میره افت شارپنس داره گویا و یک استپ باید کاهشش داد تا اوضاعش مناسب شه که در اون صورت این اپرچر کاراییش رو از دست میده و گزینه های ارزونتری وجود دارند که تو اپرچر 4 کیفیت خوبی دارند و قیمت پایین تر مثل سیگما 24-105.
در بازار ناصرخسرو طبق جدیدترین قیمت ها:
به دلیل گران شدن امروز ارز 23/06/1394(دلیلی که فروشنده ها میارن)
عموماً از فروش بادی d750 در ناصرخسرو امتناع می کنند!
فروشگاه هایی که دارند قیمت خودشون رو میدن که به صورت کیت بین 7 تا 7.2 و برای بادی خالی بین 5 تا 5.4.
بسیار جالبه که طی یک ماه اخیر این دوربین نزدیک 500 تومن نوسان رو تجربه کرده.