بله فرمایشتون کاملا متینه
من تامرون رو دارم و کاملا هم راضی هستم.
این لنز برای خودم نبوده. برای یکی از دوستان بوده. که تهیه شد
برای من که همین تامرون هم زیادیه. چون هر از گاهی ازش استفاده میکنم. ;-)
Printable View
Canon 85mm f1.8 امروز ١٤٠٠ قيمت گرفته شد .
دوستان عزیز،
اگر قیمت Tokina 11-16 ورژن جدید رو دارید، ممنون میشم بفرمایید.
درود..
TOKINA 11-16 II
1750 درهم..
CANON 85 F 1:8
1250 درهم..
درهم فعلا 970 تومان.. تا چند دقیقه بعد هم والله اعلم !!
( به نسبت قیمت دو ماه پیش ظاهرن اینجا لنزها ارزونتر شدن ! دقیقا برعکس ایران !! )
سلام
اگر قیمت لنزهای زیر را بفرمایید باعث امتنان خواهد بود :
15-85
16-85
18-135
18-200
18-105
18-55
پاپیروس عزیز لطفا لیست قیمت دوبی برای لنزهای کانن مخصوصا 35-16 f4 رو آپدیت کنید، در ضمن خیلی ممنون میشم اگر چند تا از فروشگاه های معروف دوبی برای خرید این لنزها رو به همراه آدرسشون برای بنده به صورت پیام خصوصی ارسال کنید.
یک دنیا ممنونم ازتون
Nikkor 18-140 در بندر 1050 تومان
سلام...
دوست عزیز بنده 20 روزی هست که در کشور دوست و برادر و همسایه و غیره یعنی چین به سر میبرم ! انشالله بعد از بازگشت به دوبی قیمتهای جدید رو میگیرم براتون.. و اما چیزی که واضح و مبرهنه اینه که دوبی مثل ایران نیست که بطور مداوم قیمت اجناس بالا و پایین یشه.. صفحات قبل رو بخونید شاید قیمت لنزهای مورد نظرتون رو قبلا گفته باشم.. محض احتیاط از قیمت هر لنز مبلغ صد درهم هم کم کنید تا به قیمت روز دوبی نزدیکتر بشه...
موفق باشید
قیمت لنز سیگما 8-16 ؟!
یکسری قیمت لنز امشب بندرعباس
Tokina 11-16 f/2.8 II Canon/Nikon = 2100
Tamron 10-17 f/3.5-4.5 (Fish-eye) Canon/Nikon = 2400
Tamron 70-200 f/2.8 VC Canon/Nikon = 4100
Samyang 8mm f/3.5 Canon/Nikon = 1100
Samyang 14mm f/2.8 Canon/Nikon = 1350
دوست گرامی هر دو لنزهای خوبی هستند و با توجه به کاربردی که دارند بر یکدیگر برتری دارند و حکم قطعی و کلی نمیشه صادر کرد.
لنز سیگما در بازترین دیافراگم خودش یعنی f/4.5 شارپتر از توکینا تو دیاف f/2.8 هست ضمن اینکه لنز توکینا از مشکل فلر هم رنج میبره و با وجود اضافه شدن کوتینگهای جدید نسبت به ورزن 1، مشکل فلر همچنان پا برجاست.
لنز سیگما در فوکال 8 به دلیل دیسورشن بسیار زیاد، گرایش به فیش آی شدن از نوع diagonal circular داره و برای کسایی که 11 میلیمتر توکینا کم هست می تونه راضی کننده باشه. از معایب سیگما میشه به سرعت فوکوس کند و پرصدا اشاره کرد
اما از مزیتها و برتری های توکینا، سرعت فوکوس بهتر و افزایش شارپنس با بستن 1 استاپ دیافراگم هست که در این حالت از نظر شارپنس یا سیگما برابری می کنه گرچه که شارپنس این لنز در دیافراگم 2.8 هم خوبه و کاملا جوابگوست و تنها لنز کراپدار مناسب برای عکاسی نجومی هست. ضمن اینکه بسیار بسیار خوش دست هم هست.
منظور منم بخاطر همون دیسوریشن برای عکاسی معماری بود که زیاد خوشایند نیست ، قابلیت نصب فیلتر نداره ، در نور کم ضعیفتر عمل می کنه و...
فلر ایجاد شده کلا در لنزهایی با گشودگی دیافراگم زیاد طبیعی هست و قطعا کسی برای ر زیاد رور با این لنز واید از دیاف 2.8 استفاده نمیکنه و بنظر من بیشترین کاربدش فقط برای همون عکاسی آسترانومی و محیط کمنور داخلی هست که واقعا ارزششو داره
شاد و موفق باشید
درود،
امین جان مشکل فلر ارتباطی به دیافراگم نداره. پدیده فلر از انعکاس نور در اثر بر خورد به عدسی های لنز ایجاد میشه و در واقع یه نوع انعکاس درون لنزی هست که خود فلر به چند نوع تقسیم بندی میشه. برای همین بود که توکینا اومد برای کاهش فلر تو عدسی های لنز توکینا کوتینگهای مخصوص رو لحاظ کرد.
در تایید صحبت ata : کوتینگ پوششی ضد انعکاسی است که روی عدسی داده می شود تا مانع انعکاس نور از روی سطح عدسی(هم سطح بیرونی و هم سطح داخلی آن) شود و در نتیجه انعکاس اضافی بین عدسی های مختلف داخل لنز(flare) ایجاد نشود. در میان لنزهای اولترا واید برندهای مطرح، لنز 11-16 توکینا (هم ورژن 1 و هم ورژن 2) یکی از بدترین لنزها از نظر کیفیت کوتینگ می باشد که امروزه تولید می شود. با توجه به سبک عکاسی ام شخصا سعی می کنم سمت این لنز نروم.(عکاسی شهری در شب و روز - عکاسی منظره در ظهر - قرار دادن خورشید در کادر و استفاده از زیبایی فلر)
نقص چشمگیر این لنز در این زمینه را در صفحات زیر می توانید ببینید:
Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX II Lens Flare Test Results
Tokina AT-X 116 PRO DX II AF 11-16 mm f/2.8 review - Ghosting and flares - Lenstip.com
ظاهرا تکنولوژی توکینا در حدی نرسیده است که بتواند از کوتینگ مرغوبی روی لنزهایش استفاده کند.
با سلام
لنز 50 م.م اف 1.4 کنن امروز به قیمت 1250000 تومان خریداری شد. با دو سال گارانتی.
یا حق
درود..
Sigma 35 mm f 1:4 ART
2500 درهم.. با وارانتی.
Sigma 50 mm ART f 1:4
2650 درهم..با وارانتی
Sigma 24 mm ART هم هنوز به دوبی نرسیده ولیکن خبر خیلی خوشی واسه جناب عقیل احمدی عزیز دارم ! ظاهرن ایشون بیصبرانه منتظر تولد لنز 85 مم سری آرت سیگما هستن ! باید خدمتشون عرض کنم که انتظار داره به پایان میرسه و لحظه وصال نزدیک است ! یکی از مسولان نمایندگی سیگمای دوبی فرمودند که لنز 85 سری آرت طبق اعلام خود کارخانه تا دو ماه دیگر وارد بازار خواهد شد !!
سلام
لنز canon EFm 11-22 به قیمت 1500 از تهران خریداری شد.
باسلام ، لنز 14-24 اف 2.8 نیکور کاملا آکبند و سالم بقیمت 4 میلیون و هشتصد هزار تومان از جنوب کشور خریداری شد . روی خرید دوقطعه آخر نزدیک یک میلیون تومان صرفه جویی شد .
بچه ها فروشگاه معتبر که قیمت مناسب بده میشه معرفی کنید ؟
من تهرانم
اگه خلاف قوانینه پ.خ بفرمایید
ارادتمند
از دوستان ارجمند کسی قیمت ورژن 1 لنز Canon 70-200 f2.8 IS رو میدونه؟
آکبند یا کارکرده هر کدوم رو داشته باشید خوشحال میشم به اشتراک بذارید
با تشکر
از دوستان ارجمند کسی قیمت ورژن 1 لنز Canon 70-200 f2.8 IS رو میدونه؟
آکبند یا کارکرده هر کدوم رو داشته باشید خوشحال میشم به اشتراک بذارید
با تشکر
10-18 کنون با کلی چونه حریداری شد: 1150 تهران
یه بنده خدایی کارکرده اش رو آگهی کرده 3.800 تو فیسبوک. خواستید بگید لینک بدم تو پ.خ
لنز سیگما 18_35 f/1.8 در تهران 2750 خریداری شد.
Sigma 150-600 sport : 6000 DHS
درود
tamron 15-30 f 2;8
4150 درهم
tamron 150-600
3900 درهم
tamron 70-200 f 2;8
4000 درهم
درهم : 940-945 تومان
بعضی از فروشگاههای اینترنتی در ایران بیشتر به یه جوک و شوخی و بازی سرکاری شباهت دارن تا یه فروشگاه واقعی اینترنتی !! به شخصه هر زمان که قیمتی رو دیدم و پیگیری کردم فرمودند جنس موجود نیست یا هنوز قیمتها آپدیت نشده یا اشتباه شده و یا براتون سفارش میدیم با دو برابر قیمت !!! اینها تجربه شخصی بنده بود از سر و کله زدن با فروشگاههای اینترنتی وطنی ! و شاید شانس من بوده و قابل تعمیم به همه نباشه.. ولی خب..بهتره زیاد به فروشگاههای اینترنتی استناد نکنید...
دیروز از برج بهار لنز 24mm EFS STM به قیمت 650000 تومن خریده شد.
امروز لنز 250-55 STM برای یکی از دوستان از برج بهار به قیمت 620000 تومن خریده شد.
کنون ۱۰۵-۲۴ اف ۴ به مبلغ ۱۹۵۰ خریداری شد
درود ...
از دوستان کسی قیمت روز لنز 15-85 کانن رو نداره؟
ممنون میشم اگه اعلام کنید..
تو فیسبوک گروه خرید و فروش یکی برای فروش گذاشته بود
دوستان یه خرده دیر سر میزنن
قیمتش همینه که دوستان فرمودن
لنز کانن لنزهای زوم استاندارد خانه عکاسان افرنگ
دبی چند درهم هست؟؟؟
Tamron 24-70 f. 2.8
3050 درهم
Canon 24-70 f 2.8
5950 درهم
Canon 16-35 f 4
3500 درهم
Canon 16-35 f.2.8
4800 درهم
Canon 24-105. F4 L
2150 درهم
نرخ درهم بسان نوار قلب پیرزن 126 ساله ای که شونزده بار سکته ناقص زده در نوسان و رقص!! یه لحظه 930 و دو اپسیلون ثانیه بعد 880 و دوباره 950 !!!
قیمت لنزهای تامرون در غرفه شرکت جامبو.. نمایشگاه جیتکس 2015 دوبی..
لنزها تماما با یکسال گارانتی ..
با توجه به گارانتی یکساله جامبو میتونم بگم قیمتها مناسب بود و ارزش خریدن داشت.. ولیکن واسه شخص بنده که چند لنز تامرون رو در لیست خرید دارم اختلاف قیمت زیاد میشد و نهایتا بعد از یکساعت کلنجار رفتن با نفس اماره و لوامه و مطمئنه ! قید خرید از جیتکس رو زدم و تصمیم گرفتم از همون مغازه دوستم تهیه کنم.. بدون گارانتی ...
پوزش بابت کیفیت پایین عکس.. در اون شلوغی وحشتناک و تنه زدنهای مداوم نمیشد بهتر از این عکس گرفت !
فایل پیوست 67756
سلام
جديدترين قيمت لنز 200-70 f2.8 ورژن 2 و 135 f2 رو اگر لطف کنيد ممنون ميشم :-)
با سلام
لنز تامرون 90 م.م ماکرو با لرزشگیر در مشهد به قیمت 1770 با یکسال گارانتی آفومار خریداری شد.
یا حق
سلام قیمت این لنزرومیخواستم؟
Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Lens for Nikon AF Cameras
دوستان تو بندر سراغ دارند؟
لنز لنز75-300 Sigma F 4-5.6 قیمتش چقد هست ؟
و اینک روی دوربین d5300 نیکون جواب میده ؟
فرقش با لنز 18-55 vrII چقد هست تو عکس ؟؟
قیمت 18-135 stm و 18-55 STM می خواستم ...
قیمت تهران !
لنز 140 - 18 نیکون با جعبه طلایی و گارانتی دو ساله ایده آل ، بدون بیمه از پایتخت خریداری شد 1،120،000 تومان
لنز زير به قيمت 1/600/000 تومان از بندر به كمك دوست عزيز آقاي محبي از بندر خريداري شد
Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Lens for Nikon AF 258306
امروز بعد از یکماه گشتن و پیدا نکردن لنز 105-24 اف 4 سیگما مجبوری لنز Nikon AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR Lens به قیمت سه میلیون پنجاه هزار تومن با گارانتی خریداری شد.
سلام. آخرین قیمت لنز 18-105 نیکون رو میخواستم لطفا