پاسخ: آخرین قیمت انواع کارتهای حافظه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghorban
سلام
یه فلش مموری 4 گیگ می خوام و احتمالا ترنسند می گیرم .
در
این صفحه انواع مختلفی آورده شده . مشخصات اکثرشون مثل همه. حالا موندم کدومشون رو بگیرم!
تفاوت مدل ها فقط در ظاهر و اندازست یا فرق های دیگه ای هم دارند؟
کسی از این مدل ها گرفته؟
جناب قربان، اين تاپيك براي اعلام "آخرین قیمت انواع کارتهای حافظه" جهت استفاده در دوربين است، نه براي بحث و بررسي فلش مموري و كول ديسك و ... !!
من هم یک ترانسد 16 SDHC GIG کلاس 6 با گارانتی ITR خریدم 39 هزار تومان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya1
8GB 133X Transcend قیمت 28000 تومان گارانتی مرات
قیمت ها چقدر سریع افت می کنند!
من 4گیگ اش رو به همین قیمت خریده بودم چند وقت پیشا !!
امیدوارم 1024 گیگ به زودی برسه به همین قیمت!! 2 سال دیگه تو همین فروم کامنت خواهیم گذاشت :eek:
ترانسند 4 گیگابایت CF قیمت : 14 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyperBRUSH
ترانسند 4 گیگابایت CF قیمت : 14 هزار تومان
سلام
من شنیده بودم ترسند نوع قلابی آن هم وارد بازار شده .ظاهرا این 4گیگ 14000 تومنی مشکوک می زنه .چون فروشگاههای معتبر 4 گیگ ترنسند را 23000 تومن می دهند و فروشگاههای دیگه تا 18000 تومن شنیده بودم ولی 14000 تومن دیگه !!!!!!!!!!!:confused:
درود
18 خوده فروشنده می گفت ولی خوب یه جا نشون دادم گفت خوب گرفتی حالا از کجا بفهمم اصله یا نیست؟
اون فروشگاه های معتیر اصلا قیمت قابل قبولی ندارن!!
من 8GB رو گرفتم 23 تومان..
در رابطه با اصل و تقلبی ... همه با گارانتی ITR هستن..
این داستان تقلبی هم زمانی آغاز میشه که به برند جدید وارد بازار میشه و اصولا فروشندگان به تقلبی بودن برند قبلی اشاره میکنن..
کد:
8GB Compact Flash Card (133X Speed) Transcend Product Life Time Warranty
The product that you bought is made by Transcend. This online service provides a genuine Transcend product verification test for your reference.Transcend Information Inc. reserves the right of final genuine product verification.If you have any questions, or queries regarding this service, please feel free to contact us at: techsupport@transcend.com.tw
3 صفحه قبل!!! :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven
سلام.
در سايت شركت Transcend مي توان با قرار دادن سريال نامبر نصبت به اورجينال بودن كارت هاي اين شركت اقدام كرد.
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=251
مرسی از راهنماییت وحید جان
خداروشکر اصله
The product that you bought is made by Transcend.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
تو تهران که هست فت و فراوون!! من تقریبا 10 روز پیش همین رم ریدر رو از ناصرخسرو خریدم 10 تومن...البته بدون گارانتی ITR
اگر از میان دوستان کسی حالشو داره که این رم ریدر ترنسند مدل M5 رو از تهران یا... بخره و برای حقیر پست کنه با پیام خصوصی من رو مطلع کنه.
اگه با گارانتی ITR باشه چه بهتر، اگر هم نداشت عیبی نداره همین که از جای معتبر خریداری بشه و چند سالی بی دردسر کار کنه کافیه.
:::happy:::