پاسخ: آخرین قیمت انواع کارتهای حافظه
با تشکر از راهنماییتون
انصافا تو این فروم به شما نگفت استاد کم لطفیه.
[IMG]http://www.*******.info/files/w206fack012ist6a4i0c.jpg[/IMG]
راستش خودتون میدونید طرفای ما گارانتی وجود نداره چون اغلب از مرز به صورت قاچاق میاد.ولی اون چیزی که من از پکیج اون مورد دیدم و چیزی که تو سایت توشیبا هست فرق داره.ولی با راهنمای های شما اصل و تقلبی یودنشو تست میکنم.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
با تشکر از شما استاد وحید خان
به نظرتون این مدل بالا که کلاس 4 هست آیا واقعا سرعت رایت 10 و خواندن 20 داره؟یا یه چیز تبلیغاتیه؟/چون به نظرم برای کلاس 4 یه کم بالاست.
با تشکر فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
قيمت مموري واقعا عالي شده.
يك SDHC چهار گيگ High Speed توشيبا ژاپني رو با گارانتي خريدم 10.000 تومان
آقا بخخخخدا ديروز تو كرج از دو مغازه مختلف،توشيباي4 گيگو ( شبيه هميني كه تو عكساي پايين اومده ) قيمت كردم يكي 24000 و ديگري 25000 ميداد...:confused: تازه يارو ميگفت Panasonic اصل داره 40000 !!
يعني واقعا مغازه دارا ديگه اينقدر......:eyes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
آقا بخخخخدا ديروز تو كرج از دو مغازه مختلف،توشيباي4 گيگو ( شبيه هميني كه تو عكساي پايين اومده ) قيمت كردم يكي 24000 و ديگري 25000 ميداد...:confused: تازه يارو ميگفت Panasonic اصل داره 40000 !!
يعني واقعا مغازه دارا ديگه اينقدر......:eyes:
سلام
متاسفانه فروشگاه هاي شهرستان ها يا حتا در همين تهران مغازه هايي كه تك افتاده اند ( مثلا در مركز خريد بزرگي در گوشه اي از شهر فقط يك مغازه ي فروش تجهيزات باشد و خريداران محلي كه از قيمت ها اطلاع ندارند) و در مر كز فروش اين وسايل نيستند هر قيمتي دوست دارند مي گويند چون سود اين تجهيزات در فروش زيادشان است بنابر اين اينگونه مغازه ها كه فروش زيادي ندارند گاه تا 2 و 2.5 برابر قيمت جنسي را مي فروشند.
8 گيگش حدود 22 تا 24 تومان است.
سلام
در بندر عباس ترسند CF دو گیگ 32 تومن می باشد:eek:
تازه این یکی از فروشگاه های بزرگ بندر عباس است و من همیشه چاپ هایم رو اونجا می برم و باانها آشنا هستم و اینها در شرایطی است که تهران ترنسند 4 گیگ سی اف 23 تومان قیمت دارد.پیدا کنید پرتقال فروش را !!!!!.
حال یک سئوال جدی .
کدام یک از مموری های چه CFیا ,SD,....بعد از فرمت شدن می شوداطلاعات از دست رفته را ریکاوری کرد, و اطلاعات رو باز گرداند؟
پایدار باشید
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
کدام یک از مموری های چه CFیا ,SD,....بعد از فرمت شدن می شوداطلاعات از دست رفته را ریکاوری کرد, و اطلاعات رو باز گرداند؟
پایدار باشید
یا حق
سلام
من خودم تا بحال هم از مموری cf , SD و memoryStick فایل بازیابی کردم و مشکلی نداشتم و لی مجبور بودم از چند برنامه استفاده کنم که بطور کامل تمام اطلاعات روی مموری که عمومً عکس بوده را بازیابی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahlava
سلام
من خودم تا بحال هم از مموری cf , SD و memoryStick فایل بازیابی کردم و مشکلی نداشتم و لی مجبور بودم از چند برنامه استفاده کنم که بطور کامل تمام اطلاعات روی مموری که عمومً عکس بوده را بازیابی کنه
به بخشید بحث به تاپیک بیربت می باشد اما برای کمک به دوستان
برنامه ای به نام پاور دیتا ریکاوری هست که برای رم خیلی خوب جواب میده به جای ریکاوری فایل کل ولوم رو بر می گردونه ورژن 2 و 3 رایگان و 100% جواب میده
سلام
ديروز 26/5/1388 يك مموري SD HC با ظرفيت 4 گيگ و كلاس 6
از نمايندگي transcent با گارنتي 3 بار تعويض خريدم:
قيمت: 11000 تومان :::happy:::
ممنون از راهنماييهاي دوستان
امروز 29-5-1388 پنجشنبه
پاساژ علاالدين :
CF Transcend 16 GB 133x 60,000 Toman
CF Transcend 8 GB 133x 32,000 Toman
CF Transcend 4 GB 133x 18,000 Toman