هم ارز كانن 40 دی در سری دوربینهای نیکون چه مدلی است ؟
سلام دوستان و علماء علم شیرین عکاسی . لطفا" در اینمورد راهنمایی فرمایید که از لحاظ قیمت ، هم ارز کانن 40 دی - در سری دوربینهای نیکون چه مدل یا مدلهایی است .( سرخط)
حال کدامیک بهتر است برای ما ایرانیان پاک نژاد و پاک اندیش و البته قرنطینه شده .:confused:
پاسخ: هم ارز كانن 40 دی در سری دوربینهای نیکون چه مدلی است ؟
من منظورتون رو متوجه نشدم!
اما اگه منظورتون نزدیک ترین مورد با قیمت کمتر باشه
فکر می کنم 450D باشه!
حالا تا نظر اساتید چی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-ms
سلام دوستان و علماء علم شیرین عکاسی . لطفا" در اینمورد راهنمایی فرمایید که از لحاظ قیمت ، هم ارز کانن 40 دی - در سری دوربینهای نیکون چه مدل یا مدلهایی است .( سرخط)
حال کدامیک بهتر است برای ما ایرانیان پاک نژاد و پاک اندیش و البته قرنطینه شده .:confused:
یعنی با همین قیمت کانن 40 دی چه مدل از نیکون را میتوان تهیه کرد و آیا کدامیک از نظر شما بهتر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-ms
دوست عزیز،
دو کمپانی نیکون و کنون در این رنج محصول دقیقا قابل مقایسه ای ندارند. دوربین 40دی کنون محصولی است که به لحاظ رده بندی بین دی 80 و دی 300 نیکون قرار میگیرد.
مشخصات رزولوشن تصویر ( مگاپیکسل )، ایزو، کلاس و سیستم فکوس و غیره آن شبیه دی 80 نیکون است ولی کلاس شاتر و سرعت عکاسی پی در پی نزدیکتر به دی 300 میباشد.
این از نظر قابلیت ها و کارآیی بود. از نظر قیمتی هم این بدنه مابین 2 مدل یاد شده قراردارد و بدنه خالی آن ( بدون لنز ) تقریبا با بدنه دی 80 و لنز کیت خیلی با کیفیت 18-135 برابری میکند.
حامد جان با حرفهایتان مخالفم......
D80 را با EOS 400D مقایسه کنید، نه با EOS 40D
خوب شما میگید که 40D را با D80 مقایسه نکینم. کلاسشون به هم نمیخوره.
خوب D300 را هم نباید با 40D مقایسه کنیم. چون کلاسشون به هم نمیخوره.
دوربین دیگری هم در این بین نیست. چه کار کنیم؟
این که نشد. بالاخره دو شرکت مختلف، محصولاتی در یک سطح نمیزنند. یا نباید مقایسه کرد یا اگر بنا بر مقایسه باشه، باید با یک محصول بالاتر و پایینتر مقایسه کنیم.
در ضمن جناب خرمیار مقایسه به معنای مقایسه انجام ندادند. به نوعی نسبت 40D را با D80 و D300 بیان کردند که از برخی جهات از D80 بالاتر و از برخی جهات دیگر از D300 پایینتر است.
وگر نه همگی میدانیم که D80 و 40D در یک رده نیستند.
برخی از شاخصهای رده بندی دوربینها نسبی هستند و هیچ معیار مطلقی نیست که برای ان نقیضی یافت نشود.
اگر سرعت ماکزیموم 8000/1 و 4000/1 را معیار قرار دهیم نقیضش دی70 است که ماکزیموم سرعت ان 8000/1 است اما در رده دی80 است و نه دی200 و دی300
اگر بدنه فلزی را در نظر بگیریم بازهم میبینیم که دوربین پنتاکس K10D با اینکه در رده دی80 است اما بدنه فلزی و سیلینگ خوبی دارد.
اگر قیمت را در نظر بگیریم مثلا رده 1000 دلار بازهم به همین تناقض میرسیم. ولی رده بندی نسبی که برخی به ان استناد میکنند:
Entry level
Enthusiastic
Serious amateur
Professional
است که بر سر اینکه کدام دوربین در کجا میگنجد ممکن است اختلاف باشد. در نهایت فکر نمیکنم خریداری بر اساس اینکه دوربینی در کجا میگنجد خرید کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-ms
............
البته با شرایط مالی من مطابقت داشته باشد .
مجید اسماعیلی
سلام آقای اسماعیلی وقت عالی بخیر: چون به عکاسی علاقه داشتید و با آن آشنایید تاپیک هایی در این زمینه " با چقدر چی بخرم در فاروم هستند " اگر مایل بودید یک نگاهی بیندازید. اطلاعات خوبی را پیدا خواهید کرد. نهایتا نوع عکاسی و بودجه را بفرمایید راهنمایی بهتری از طرف دوستان خواهید داشت.
ارادتمندتان
البته من فکر می کنم 400D رو باید با D60 مقایسه کنیم !
تا نظر دوستان چی باشه