لطفا در مورد قیمت انواع مختلف دوربینهای عکاسی دیجیتال پرکتیکا ( ساخت آلمان) و کیفیت آنها راهنمایی کنید ......
لطفا در مورد قیمت انواع مختلف دوربینهای عکاسی دیجیتال پرکتیکا ( ساخت آلمان) و کیفیت آنها راهنمایی کنید ......
يک دوربين EOS350D خيلي تميز (بدنه کاملا بدون خط و خش و سالم) و کارکرد زير 5000 شات پيدا کردم ...
دوستاني که قيمت دستشون هست لطفا قيمت بدهند. چند بخرم منصفانه است؟(هم براي من و هم فروشنده).
دوربين همراه با لنز کيت است و حدودا دو يا سه ماه هم ار گارانتياش مانده است.
پ.ن : نمي دونم در بخش مناسبي اين تاپيک را باز کردم يا نه.... اگر با موضوع اين بخش متناسب نيست مديران محترم انتقال دهند.
ممنون از توجهتون.
ویرایش توسط salman : Sunday 7 December 2008 در ساعت 15:38 دلیل: اصلاح عنوان
سلام من هم عینا همین سوال را داشتم ولی در مورد دوربین آنالوگ yashica fx-3
حدود قیمت را می خواستم :::big grin:::
دريغ از يک پاسخ يک کلمهاي!
حتا اگر آن كلمه نمي دانم باشد مشتاق شنيدنش هستيد ؟ :)
اين دوربين تا چند ماه پيش به صورت آكبند و به قيمت حدود 400 هزار تومان در بازار به زحمت يافت مي شد. اگر خيلي تميز باشد تا 300 هزار تومان هم مي ارزد.
دوربين هاي آنالوگ را اينروزها به سختي مي خرند. آنهم دوربين فوكوس دستي را. در هر صورت فكر كنم بين 50 تا 80 هزارتومان بتوانيد بفروشيد.سلام من هم عینا همین سوال را داشتم ولی در مورد دوربین آنالوگ yashica fx-3
یک 20 دی بدون لنز کیت ( فکر کنم فقط بادی ) را چی؟ می دانم کسی که دستش بوده است خیلی مراقبت کرده است. بعد باید ازتون بپرسم حتما این بهتر است یا 1000 دی نو :))))
اگر 20 دی را عتیقه حساب نکنیم اصولا باید از 30 دی دست دو ارزان تر باشد. یعنی به شرط داشتن پول اضافی ،خرید خوبی است .
اگر عتیقه حساب کنیم ، قیمت قرار دادی .
با دانستن اینکه گویا این دوربین با تغییراتی تبدیل به دوربین عکاسی شبانه می شود ....
با توجه به این که شما اولین دوربینتان است، پیشنهاد می کنم دوربین جدید بگیرید . مگر این که مقصود خاصی داشته باشید .
با عرض سلام
دوستان من قیمت دوربین عکاسی دیجیتال پنتاکس k10d رو می خواستم بدونم از دوستان عزیزی که قیمت این مدل دوربین رو می دونن خواهشمندم قیمت رو در تایپیک قید کنید بسیار ممنونم ازتون تقریبا اکثر سایتهای فروش دوربینهای دیجیتال رو گشتم اما اثری از قیمت این مدل دوربین رو نیافتم .
تاپیک قبلی هست انجا سوالتان را مطرح کنید. لزومی نیست که برای قیمت هر مدل دوربین یک تاپیک باز شود.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...p?t=516&page=4