پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
نقل قول:
براي يه كسي كه ميخواد عكاسي رو شروع كنه.... خريد nikon d40x يا هر dslr حرفه اي ديگه چه ايراداتي داره؟
هیچی!
اگر منظورتون اینه كه میترسین نتونین باهاش كار كنین،نه خیلی هم راحته
بذارین رو فول اتو (مثلا)و كادر رو ببندین و شاتر رو فشار بدید،بعد كه یه صدا از دوربین در اومد،بیشتر فشار بدید!
خوب عكس ثبت شد ،به همین راحتی!
درود بر تمامی دوستان
من یه راهنمایی فوری بای خرید هندیکم لازم دارم.
حدود 500 هزار تومن بودجه دارم و یه دوربین فیلمبرداری خوب برای کارهای تقریباً خانگی لازم دارم.
دوربینی که میخوام برای گرفتن فیلم از خانواده و محل های مختلف و میخوام که امکاناتی از قبیل زوم اپتیکال، لرزشگیر دست، امکان گرفتن عکس هنگام فیلمبرداری (ترجیحاً) و امکان فیلمبرداری در شب باشه. همچنین دارای کیفیت تصویر عالی و ضبط صدای خوب باشه.
اگر میشه یه مدل بهم معرفی کنید و آیا اینکه دوربین دی وی دی بهتره یا هارد دار و تفاوت هاش چیه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afghantoday
درود بر تمامی دوستان
من یه راهنمایی فوری بای خرید هندیکم لازم دارم.
حدود 500 هزار تومن بودجه دارم و یه دوربین فیلمبرداری خوب برای کارهای تقریباً خانگی لازم دارم.
دوربینی که میخوام برای گرفتن فیلم از خانواده و محل های مختلف و میخوام که امکاناتی از قبیل زوم اپتیکال، لرزشگیر دست، امکان گرفتن عکس هنگام فیلمبرداری (ترجیحاً) و امکان فیلمبرداری در شب باشه. همچنین دارای کیفیت تصویر عالی و ضبط صدای خوب باشه.
اگر میشه یه مدل بهم معرفی کنید و آیا اینکه دوربین دی وی دی بهتره یا هارد دار و تفاوت هاش چیه؟
ممنون
دوست عزیز.
تاپیک مفید : دوربینهای فیلمبرداری دیجیتال
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=19
نكته كنكوری 2 !!!
اگر افغانی هم بودید اشكالی نداشت...
مهم انسان بودن است ، باقی همه حواشی است...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
اونجا رو مطالعه کردم و تاپیک هم زدم ولی کسی جوابم رو نداد! :redface:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afghantoday
اونجا رو مطالعه کردم و تاپیک هم زدم ولی کسی جوابم رو نداد! :redface:
دوست عزیز .
واسه اینکه جواب بگیرید لازم نیست مکان پست زدنتونو تغییر بدبد یا پست تکراری بزنید.مطمئن باشید دوستان موقع خوندن هیچ تاپیک و پستی از دستشون در نمیره :::big grin2:::
با کمی صبر حتما جواب مناسب دریافت خواهید کرد.اما این تاپیک جای پاسخ به سوال شما نیست.شایدم واسه همینه که جوابی دریافت نمی کنید.
دوست عزیز afghantoday رو دریابید دوستااااااااااان...... :)
زاويه ديد وايد يه دوربين با سنسور 1/1.7 با لنز 36 مساوي با زاويه ي ديد يه دوربين با سنسور 2/2.5 و لنز 27 از آب در مياد؟
اگه اينطور باشه حساسيت من واسه وايد بودن 27 ميليمتري كنار ميره! چون سنسور بالا هم اين مشكل و هم مشكل dynamic rang رو حل ميكنه! دوربينهاي like هم كه اغلب مينيمم 35 ميليمتر رو دارن.
دوستان برای كسی كه می خواد بره به سمت عكاسی حرفه ای (البته نه بصورت یك شغل و حرفه) چه دوربینی پیشنهاد می كنید كه به این زودیها لازم نباشه تعویض كرد. در ضمن دوربین رو برای عكاسی از سو}ه های متنوع می خوام یعنی طیف گسترده ای از سو}ه ها مد نظره. بودجه هم بین 500 تا 600 تومنه. خودم فكر می كنم كانن ای او اس 350 دی بد نباشه. تا نظر اساتید فن چی باشه. لوازم جانبی حداقلی رو هم كه لازمه مثل فیلتر و ... یا اینكه اگر لازم بجای لنز خودش چیز دیگه یی بگیرم بگید لطفا
لطفا آدرس فروشگاه مطمئن محصولات کانن رو هم معرفی کنید. گارانتی اصلی نباشه بهتر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keywan11
دوستان برای كسی كه می خواد بره به سمت عكاسی حرفه ای (البته نه بصورت یك شغل و حرفه) چه دوربینی پیشنهاد می كنید كه به این زودیها لازم نباشه تعویض كرد. در ضمن دوربین رو برای عكاسی از سو}ه های متنوع می خوام یعنی طیف گسترده ای از سو}ه ها مد نظره. بودجه هم بین 500 تا 600 تومنه. خودم فكر می كنم كانن ای او اس 350 دی بد نباشه. تا نظر اساتید فن چی باشه. لوازم جانبی حداقلی رو هم كه لازمه مثل فیلتر و ... یا اینكه اگر لازم بجای لنز خودش چیز دیگه یی بگیرم بگید لطفا
سلام
من 400d رو پیشنهاد میكنم . ولی فكر میكنم یه مقدار قیمتش بیشتر بشه .... ولی می ارزه .