از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است
دوستان مهربان
سلام و تبریك من را پذیرا باشید
یك دوربین دیجیتال می خواهم جهت تهیه تصاویر قابل قبول از مناظر و آثار باستانی با قیمت حدود 400 هزار تومان یا کمی بیشتر از دوستانی كه خودشان تجربه كافی دارند . عنایت فرمایند نوع و مشخصات و قیمت آن را ثبت فرمایید. نهایت تشكر حاصل است.ممنون
مدیر محترم انجمن
خداوند کارها را برای شما آسان گرداند .انشا ال...
ما به سختی وارد اینترنت می شویم . پیام ما را پاک نفرمایید. لطفا به تازه واردی ما رحم کنید. مدتی می گذرد تا با قوانین عادت کنیم .
پاسخ: از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است
سلام haft chin
من ديروز اسم شما رو به عنوان جديدترين عضو تالار تو صفحه اول ديدم و امروز اين پست دومتان است
انتظار مدراتورها و افراد قديمي سايت اينه كه اندكي مطالعه كنيد اگر به جواب نرسيديد پست بزنيد سرعت كم اينترنت نميتونه دليل موجهي باشه چون همه تقريبا از يك سري امكانات مشابه استفاده ميكنيم
لطف مطالعه بيشتر اينه كه حداقل ميتونيد متوجه بشيد كه قيمت تنها پارامتر انتخاب نيست و اين پست شما تمام اطلاعات مورد نياز براي انتخاب يه دوربين رو به اعضا جهت راهنمايي نميده
ممنون . باسلام
کنون باشد . بهتر است - 4 تا 5 مگاپیکسل قیمت هم برای من مهم است . 400هزار تومان بیشتر نمی شود هزینه کنم آیا چیزی پیدا می شود . که کیفیت عکس اش در چاپ هم خوب باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haft chin
ممنون . باسلام
کنون باشد . بهتر است - 4 تا 5 مگاپیکسل قیمت هم برای من مهم است . 400هزار تومان بیشتر نمی شود هزینه کنم آیا چیزی پیدا می شود . که کیفیت عکس اش در چاپ هم خوب باشد
تا به حال یک زیلیون مرتبه سوال مشابه مطرح شده و اگر در یک جستجوی مختصر در تاپیکهای قبلی بکنید اطلاعات مفیدی پیدا میکنید.
فقط کافی است 10 دقیقه وقت بگذارید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haft chin
ممنون . باسلام
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=4249
پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
نمایندگی الیمپوس در ایران شركت نیكسان آسیا است.به سایت این شركت مراجعه كنید.آدرس چند نمایندگی آنها را یاددااشت كنید.تشریف ببرید.انتخاب كنید .پول را پرداخت كنید و بعد دوربین را تحویل بگیرید!
به بازار وارد شده است....
به سايت شركت مراجعه كرديم. شماره تماس چند نمايندگي را يادداشت كرديم. تماس گرفتيم نداشتند! با نيكسان تماس گرفتيم گفتند نيامده! پول را در جيبمان گذاشتيم تا يا بيايد و بگيريم و يا اگر آمده بازار و فروشگاهش را پيدا كنيم!
به گمانمان بايد دنبال وارد كننده هاي خرده ريز و بدون گارانتي باشيم! و يا قيدش را بزنيم چون براي خريد دوربين عجله داريم!
تشكر هم مينماييم از دوستان كه راه و چاه راه هجي مينمايند برايمان!
داشتن یک خودنویس خوب ما را به یک نویسنده خوب بدل نمی کند ؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
تا به حال یک زیلیون مرتبه سوال مشابه مطرح شده و اگر در یک جستجوی مختصر در تاپیکهای قبلی بکنید اطلاعات مفیدی پیدا میکنید.
فقط کافی است 10 دقیقه وقت بگذارید.
موفق باشید
داشتن یک خودنویس خوب ما را به یک نویسنده خوب بدل نمی کند ؟؟؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haft chin
داشتن یک خودنویس خوب ما را به یک نویسنده خوب بدل نمی کند ؟؟؟؟!!!
خوب!که چه؟
ممکن است ربط اش را بفرمایید؟