پاسخ: بهترين دورپين كامپكت 1/12 مگاپيكسل
یکی از دوستان بنده Nikon Coolpix P5100 داره و من حدود 100 تا از عکسهای ایشون رو که در حالتها و زمانهای متفاوت گرفته شده بود براش چاپ کردم. به نظرم دوربین خوبیه و با توجه به مگاپیکسل بالا نویز تا حدود زیادی در چاپ پوشیده میشه.
البته فکر کنم قابلیت RAW نداره.
سلام دوست عزيز
به مشخصات دوربين پي 5100 مراجعه نمودم .دوربين خوبي است و raw ندارد. در رده campact نیست و advanced amatuer مي باشد .
اندازه ان از compact بزرگتر است و مناسب بستن به كمر بند نميباشد .
دوربين مشابه ان در اين رده در برند كانون a650 is مي باشد در اين حالت نيز همان 5100 را نعرفي وتاييد مينمايي؟
ضمنا اگر به همان درخواست اوليه معرفي compact بخواهيم بپردازيم بين اين دو مدل اولي از نيكون s700 و از كانون 960is كه هردو بالاي 12 مگاپيكسل مي باشند چه نظري داري؟
البته ديدم براي 700 قيمت ندارند.
موفق باشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman550
سلام دوست عزيز
به مشخصات دوربين پي 5100 مراجعه نمودم .دوربين خوبي است و raw ندارد. در رده campact نیست و advanced amatuer مي باشد .
اندازه ان از compact بزرگتر است و مناسب بستن به كمر بند نميباشد .
دوربين مشابه ان در اين رده در برند كانون a650 is مي باشد در اين حالت نيز همان 5100 را نعرفي وتاييد مينمايي؟
ضمنا اگر به همان درخواست اوليه معرفي compact بخواهيم بپردازيم بين اين دو مدل اولي از نيكون s700 و از كانون 960is كه هردو بالاي 12 مگاپيكسل مي باشند چه نظري داري؟
البته ديدم براي 700 قيمت ندارند.
موفق باشيد.
دوست عزیز راستش فقط در مورد A650 میتونم بگم نویز زیادی داره و در باره 2 مورد دیگه اطلاعات دقیقی ندارم.
ولی اندازه واقعی P5100 کوچکتر از چیزیه که در عکس به چشم میاد. اون رو از نزدیک دیدی؟
در واقع از A650 کمی Compact تر است:biggrin:
با اجازه تورج خان :
به هيچ وجه سراغ p5100نيكون نريد پيشنهاد بنده يكي از پاورشاتهاي كانن ويا كامپكت برندهاي ديگر مانند سوني ويا پاناسونيك ميباشد
سلام
به نظرم پاسخ بی قید و شرط شما Canon PowerShot G9 است.
لینك مقایسه ی خط به خط با 5100 رو هم اینجا ببینید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
به نظرم پاسخ بی قید و شرط شما canon powershot g9 است.
لینك مقایسه ی خط به خط با 5100 رو هم
اینجا ببینید.
جی9 پیشرفته ترین و گرانترین دوربین در این رده است. البته اگر این دوربین مناسب نیاز شما باشد مهم نیست كه كه با این هزینه میتوانید اس ال ار یا اس ال ار لایك بخرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman550
دوستان سلام
بهترين دوربين كامپكت با رزولوشن 12.1 مگاپيكسل و بدنه محكم براي همراهي دايم و استفاده روزانه را كدام مدل وبرند مي دانيد؟
.
ببخشید سوالی دارم:
چرا اصرار دارید كه حتما دوربین 12.1 مگاپیكسلی بخرید؟
با این شرط و محدودیت یك رنج شامل دوربین هایی خیلی خوب را از دست خواهید داد.
حد اقل میتونم بگم برای خرید دوربین خوب با این سایز عكس ، باید هزینه زیادی بكنید.
نقل قول:
به نظرم پاسخ بی قید و شرط شما canon powershot g9 است.
نقل قول:
به هيچ وجه سراغ p5100نيكون نريد پيشنهاد بنده يكي از پاورشاتهاي كانن ويا كامپكت برندهاي ديگر مانند سوني ويا پاناسونيك ميباشد
دوستان فکر میکنم در دفاع یا مخالفت از یک دوربین بهتره دلایل و ملاک رو هم ذکر کنیم که خدایی نکرده خواننده فکر نکنه از روی علاقه یا نفرت شخصی نظر میدیم.
تورج جان بنده همين الان p5100 رو روي ميز كارم دارم .
1- فوكوس كند و ضعيف نسبت به كامپكتهاي ديگر
2- اشتباهات فاحش در نورسنجي
3-اعوجاج شديد تصاوير
اگه خواستي عكس سمپل هم ميذارم
بحث این است که تفاوت قیمت 5100 و جی 9 هم کم نیست و به طبع قابلیتهای جی 9 هم بالاتر است.
این هم نظرات اقا فیله در مورد دو دوربین
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/fef6da69e9.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/7c6d1d0bba.jpg