پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
نقل قول:
میتونید 30 دی بگیرید كه از همه دوربین های بالا بهتره گرچه دیگه تولید نمیشه و 40 دی اجق وجق جاش اومده ولی هنوز در بازار هست و البته پر طرفدار
امروز
گمان میکنم باید در نظرتون در مورد ۴۰ دی تجدید نظر کنید و یا توضیحات کامل و با دلیلی در مورد اشکالات ۴۰ دی بیان کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash
گمان میکنم باید در نظرتون در مورد ۴۰ دی تجدید نظر کنید و یا توضیحات کامل و با دلیلی در مورد اشکالات ۴۰ دی بیان کنید.
با سلام به آرش خان عزیز
من در مورد صحبتم تجدید نظر كردم و اون قسمت مربوط به 40 دی رو حذف كردم . در ضمن صحبتی در مورد اشكالات 40 دی نشد و دلیلی هم واسه توضیح دادن كه 40 دی یه دوربین موفق بوده یا نه نمیبینم چون قبلا در موردش بحث شد و خیلی ها متاسفانه مغرضانه و متعصبانه برخورد كردند و بیخودی شلوغش كردن پس جای هیچ بحثی نیست قربان
می خوام بین این دوربین های یکی رو انتخاب کنم
canon 400D
Nikon D 60
pentax K10D
Sumsung gx 10
sony A200
البته دو مورد اخر برادر دو قلوی هم دیگه هستند
دقیقا نمی دونم فرقشون تو چی موردی هست !
اما انگار سامسونگ باید خوش قیمت تر باشه !
خودم نظرم رو Nikon D 60 بود اما با دیدن دو مورد
پایینی و تعریفی که ازشون شده بود دو دل شدم!
در مورد سونی هم اطلاعات زیادی ندارم
ممنون میشم با دلیل من رو راهنمایی کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
می خوام بین این دوربین های یکی رو انتخاب کنم
canon 400d
nikon d 60
pentax k10d
sumsung gx 10
sony a200
البته دو مورد اخر برادر دو قلوی هم دیگه هستند
دقیقا نمی دونم فرقشون تو چی موردی هست !
اما انگار سامسونگ باید خوش قیمت تر باشه !
خودم نظرم رو nikon d 60 بود اما با دیدن دو مورد
پایینی و تعریفی که ازشون شده بود دو دل شدم!
در مورد سونی هم اطلاعات زیادی ندارم
ممنون میشم با دلیل من رو راهنمایی کنید !
البته دو دوربین آخر هیچ ربطی به هم ندارند ( البته اگر منظور پنتاكس و سامسونگ نباشد )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh ghobadi
البته دو دوربین آخر هیچ ربطی به هم ندارند ( البته اگر منظور پنتاكس و سامسونگ نباشد )
ببشخید اشتباه شده ! منظورم پنتاکس و سامسونگ بود!
لطفا راهنمایی کنید در مورد این دوربین ها کدوم
رو انتخاب کنم
با تشکر
با توجه به اینکه شما نه کاربری رو مشخص کردی و نه بودجه و ... و اگه قرار باشه همینطوری و به صورت تستی یکی رو انتخاب کنیم ... به نظر من گزینه 6 یعنی 40d بهتره !
کاربری برای عکاسی پرتره ، طبیعت ، ماکرو می خوام
برای عکسهای خبری هم می خوام که قدرت فوکوس بالایی داشته باشه
هزینه هم با لنز تا 700 تومن !
40 دی هم قیمتش تو رنج من نمیگنجه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
فرموده اید دوربین را برای عکاسی پرتره، طبیعت، ماکرو و عکاسی خبری می خواهید...! احیاناً چیزی در عکاسی هست که شما از آن چشم پوشی کنید؟! فکر می کنم فراموش کردید که عکاسی در شب را هم در این بین بگنجانید lool
بی توجه به پیشنهاد های خود شما و با توجه به نیازمندی ها و بودجه پیشنهاد من یک SLR Like است و نه یک بدنه و لنز ضعیف که جدای ضعف، نیازمندی های شما را هم پوشش نخواهد داد. (توجه کنید که شما باید مموری و کیف و احتمالاً سه پایه و شاید باتری یدکی هم بخرید!)
اما اگر مصر به خرید از میان دوربین هایی هستید که نام برده اید پیشنهاد قطعی بنده A200 است که ارزنده تر از قیمتی است که عرضه می شود. دقت کنید که تاکید بنده دقیقاً روی این مساله است که "ارزش این دوربین بیش از قیمت آن است"... پیشنهاد بنده هم A200W است که با توجه به بودجه، پاسخگوی خیلی از نیازهای شما خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
پیشنهاد من یك Canon S5is است.
با 700 تومان نمی توانید DSLR ای بخرید كه هم پرتره بگیرد هم مكرو و هم عكس طبیعت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
دوربيني که من پيشنهاد ميکنم با لنز روي ان نميتواند براي ماکرو کمک چنداني به شما بکند. اما براي موارد ديگر در صورتي که خودتان هم در استفاده از DSLR مهارت داشته باشيد جوابگوي کارتان است:
نيکون D40x با يک لنز روي کيت قيمتي کمتر از ششصد تومان دارد. دقيقش را از نورنگار بپرسيد. ضمنا ميتوانيد همانجا لنز کيت را تعويض کنيد و لنز قويتري بگيريد.
از نقاط ضعف ان ميتوان به نداشتن فوکوس خودکار روي بدنه اشاره کرد. اما اگر لنز شما داراي فوکوس خودکار باشد (مثل لنز خود کيت) مشکلي نداريد. ضمنا قابليت براکتينگ نيز ندارد. قابليتي که در برخي از عکاسيهاي خبري مثل مصاحبهها ممکن است به کارتان بيايد.
اما کيفيت عکسهاي ان با رزولوشن 10 مگاپيکسل بسيار خوب است. شخصا هنگامي که اين دوربين جايزه تيپا را برد فهميدم که دوربين با ارزشي است و ان را خريدم. الان هم نزديک به يک سال فکر ميکنم ميشود که با ان عکس ميگيرم. براي اطلاعات بيشتر لينک زير را ببينيد:
http://a.img-dpreview.com/news/0703/nikond40x.jpg
لينک بيشتر: