پاسخ: Canon EOS 20D / 20Da
برای اطلاع میشه از توی اطلاعات عکسها فهمید که چندمین عکسی است که دوربین میگیره.
اما بطور کلی خرید ۲۰ دی رو توصیه نمیکنم.
یه مشکل کلی برند کانن داره اونهم لنز ارزان قیمت همه کارست.
انتخابها محدود میشه به ۱۷-۷۰ سیگما که حدود ۲۵۰ هزار تومان قیمت داره . ۱۸-۲۰۰ کانن که نسبتا جدید آمده و گمانم بیش از ۵۰۰ هزارتومان قیمت داره. ، یا اینکه با لنز کیت سر کنید (اشکالی نداره ولی حتی برای پرتره گرفتن هم کوتاه است) تا اینکه یه لنز تله بهش اضافه کنید.
فکر کردن به slr like ها هم توصیه میشه.
پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
نقل قول:
برای اطلاع میشه از توی اطلاعات عکسها فهمید که چندمین عکسی است که دوربین میگیره.
اما بطور کلی خرید ۲۰ دی رو توصیه نمیکنم.
یه مشکل کلی برند کانن داره اونهم لنز ارزان قیمت همه کارست.
انتخابها محدود میشه به ۱۷-۷۰ سیگما که حدود ۲۵۰ هزار تومان قیمت داره . ۱۸-۲۰۰ کانن که نسبتا جدید آمده و گمانم بیش از ۵۰۰ هزارتومان قیمت داره. ، یا اینکه با لنز کیت سر کنید (اشکالی نداره ولی حتی برای پرتره گرفتن هم کوتاه است) تا اینکه یه لنز تله بهش اضافه کنید.
فکر کردن به slr like ها هم توصیه میشه.
ببخشین، ولی با بودجه ایشون 20D با 17-70 بهتر از یه SLR-Like نیست؟ (البته من تجربه ای با like ها ندارم)
از بین دوربین های زیر کدوم رو بخرم.این ها رو یه عکاس با توجه به نیازهای من معرفی کرد
sony h50
canon sx10
nikon p80
panasonic fz50
nikon p90
سلام من می خوام یه دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 200 هزار تومان بخرم.شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید.
پیشاپیش از اساتید محترم تشکرمیکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamshid12
از بین دوربین های زیر کدوم رو بخرم.این ها رو یه عکاس با توجه به نیازهای من معرفی کرد
sony h50
canon sx10
nikon p80
panasonic fz50
nikon p90
تفاوتها خیلی زیاد نیست. سلیقه و قیمت محصول تعیین کنندهتر است. اما نظر من روی FZ50است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdisharifi
سلام من می خوام یه دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 200 هزار تومان بخرم.شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید.
پیشاپیش از اساتید محترم تشکرمیکنم.
اگر هنوز Canon A720IS در بازار پیدا شود، انتخاب خوبی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vooroojak80
به نظرتون چقدر صبر كنم؟ ... و اگه بياد دوباره بايد منتظر بمونم تا قيمت كاذبش واقعي شه؟
با سلام ،دنبال دوربين ديجيتال مناسب تا رنج قيمت دويست و پنجاه هزار تومان ميگردم . راستش اطلاع زيادي راجع به دوربينها و لنزشون ندارم ، اما شنيدم دوربين كانن لنز خوبي نداره و عكسهاي قشنگي نمياندازه .بنظر شما با رنج قيمت بالا و عكس مناسب و باكيفيت چه مدل دوربيني مناسب هست ؟
سلام من یه دوربین میخوام با زوم اپیکال بالا .مود ماکروی 1سانتی متری.سنسور بزرگ .قیمت هم تا 500 600 تومن
سلام من یه دوربین میخوام با زوم اپیکال بالا .مود ماکروی 1سانتی متری.سنسور بزرگ .قیمت هم تا 500 600 تومن