پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
چه دوربینی بخرم!!!!!!! لطفا اگه با دوربینهای زیر کار کردید حتما نظر بدید اگر هم کار نکردید اگه اطلاعاتی راجعشون دارید بدید.
Olympus SP-565 UZ
Olympus SP - 570 UZ
Fuji S100fs
Panasonic DMC - Fz50
خودم می خواستم Olympus بخرم ولی گفتم شاید انتخاب خوبی نباشه .اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziaran
بله ممنون از این اسباب کشی تاپیکی بنده ...واید G9 کم بود در ضمن هندلینگ خوبی هم نداشت کیفیت تصویر برداری ان هم نسبتا مناسب بود منتها با لرزش ها همراه بود
ضمنا عرض کنم مورد استفاده من بیشتر رویدادهای خبری در حوزه ورزش و عکس خانوادگی و پرتره از اعضای خانواده و تا حدودی هم ماکرو و البته استفاده از عکسها و تصاویر کوتاه در وبلاگم می باشد
برای مواردی که فرمودید، تمام این انتخابها خوب هستند ( حتی همان G9 !). اما اگر نیاز به لنز واید دارید و فیلمبرداری HD شما را راضی میکند، پاناسونیک LX3 دوربین خوبی است. توجه داشته باشید در این انتخاب، تله این دوربین کم است ( برای پرتره نامناسب است) و نیز در عکاسی ماکرو، فوکوس سریع و مطمئنی مانند دوربین G10 ندارد.
ممنونم .... فکر کنم بروم سراغ همان G10 می گویند قیمتش 520 هزار تومان است عجله ای ندارم ارزانتر می شود ؟
سلام
امیدوارم این سوال رو جایه مناسبی مطرح کرده باشم
من مدتی هستش که میخواهم یه دوربین بخرم ولی با وجود این همه دوربین نمیدونم سراغ کدوم برند و مدل برم
از طرفی میخواهم قیمت این دوربین مناسب باشه زیر 400 باشه از طرفی هم میخواهم این مشخصات رو داشته باشه
اول از همه زوم اپتیکال خوبی داشته باشه
بعدشم صفحه نمایشگر قابلیت چرخش رو داشته باشه ثابت نباشه
کیفیت فیلم برداری هم خوب باشه نمیخوهم HD برام بگیره در حد متوسط باشه
در مورد برند نمیدونم کدوم یکی بهتر هستن الان سونی بگیرم کانن بگیرم یا بقیه مارکها
الان خودم S3 دارم دوربین خوبی هستش ولی خیلی قدیمی شده مشکل دار هم شده یه خورده
ممنون میشم چند تا دوربین بهم معرفی کنید و یا بگید که اصلا سراغ چه برندی بریم خودتون کدوم رو ترجیح میدین من که الان خودم بیشتر کانن رو قبول دارم تا بقیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
سلام
امیدوارم این سوال رو جایه مناسبی مطرح کرده باشم
من مدتی هستش که میخواهم یه دوربین بخرم ولی با وجود این همه دوربین نمیدونم سراغ کدوم برند و مدل برم
از طرفی میخواهم قیمت این دوربین مناسب باشه زیر 400 باشه از طرفی هم میخواهم این مشخصات رو داشته باشه
اول از همه زوم اپتیکال خوبی داشته باشه
بعدشم صفحه نمایشگر قابلیت چرخش رو داشته باشه ثابت نباشه
کیفیت فیلم برداری هم خوب باشه نمیخوهم HD برام بگیره در حد متوسط باشه
در مورد برند نمیدونم کدوم یکی بهتر هستن الان سونی بگیرم کانن بگیرم یا بقیه مارکها
الان خودم S3 دارم دوربین خوبی هستش ولی خیلی قدیمی شده مشکل دار هم شده یه خورده
ممنون میشم چند تا دوربین بهم معرفی کنید و یا بگید که اصلا سراغ چه برندی بریم خودتون کدوم رو ترجیح میدین من که الان خودم بیشتر کانن رو قبول دارم تا بقیه
با توجه به توضيحات شما و اينكه قبلا S3 داشته ايد و راضي بوده ايد اولين كانديدي كه به ذهن مي رسه Canon SX10 IS است كه تمام شرايط شما را داراست ولي اگر با گارانتي بخواهيد يه كوچولو گرانتر از بودجه ي شماست.
ممنون از راهنماییتون من میخوام یه دوربین بخرم تا حداکثر با لوازمش بشه 700 و کیفیت عکسش عین G10 خوب باشه و فیلمبرداریش هم خوب باشه حالا نمیدونم کیفیت SX1 به G10 میرسه یا نه؟؟! به نظر خودم کیفیت G10 بهتره
نمیدونم واقعا گیج شدم فقط هم میخوام کنون بگیرم ولی نمیدونم چرا بعضیها میگن SX1 بخاطر CMOS بودنش بهتره ولی عکسها یه چیز دیگه نشون میدن
الان فقط نظر شما واسم مهمه چون تو عکاسی استاد هستین
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
با توجه به توضيحات شما و اينكه قبلا S3 داشته ايد و راضي بوده ايد اولين كانديدي كه به ذهن مي رسه Canon SX10 IS است كه تمام شرايط شما را داراست ولي اگر با گارانتي بخواهيد يه كوچولو گرانتر از بودجه ي شماست.
انتخاب اول خودم هم همین دوربین بوده
ولی میخواهم بدونم که سونی بهتر نیستش بگیرم
سونی هم چند تا مدل دیدم که این مشخصات رو داره قیمتش خیلی پایین تر هستش حدود 300 بود فکر کنم :confused:
یه سوال هم در مورد فیلم برداری این دوربین دارم
فیلم هایی که این دوربین ها میگیرن خیلی حجمش بالا هستش رو یه رم 1 گیگ فقط 10 دقیقه فییلم برداری میکنه روشی وجود نداره که این حجم رو کاهش داد!؟
مدل sx1 با کیفیت HD رو خدا به داد بره فکر کنم 1 دقیقه هم فیلم نگیره