شك خيلي زياد، لطفا من مطمئن كنيد!
با عرض سلام خدمت تمامي مديران و اعضاي اين سايت، من بار اولي است كه پيغام ارسال مي كنم، قبل از هر چيز بايد بگم واقعا قوي بودن اين سايت جاي تقدير دارد.
يك ماه و نيم هستش كه من بين 3 دوربين كاملا شك دارم، براي اطلاع چيزي حدود 150meg فايل دانلود كردم و...
كار من در زمينه گرافيك و تبليغات هست لذا زيبايي رنگها و كيفيت كاملا برام اهميت دارد. 3 دوربين من عبارتند از:
1) Canon pro1
2) nikon 8800
3) olympus 8080
براي هر كدام معايب و مزايايي را نتيجه گرفتم، اما صحت و نتيجه گيري را بر عهده شما مي گذارم :
pro1:
معايب: 1- عدم نمايش زنده هيستوگرام 2- نويز زياد 3- بلااستفاده بودن iso هاي بالا
مزايا: 1- رنگهاي زيباتر 2- طراحي زيبا 3- lcd چرخان و باكيفيت
nikon 8800:
معايب : 1- مانول فاكوس خيلي بد 2- خرابي موتور بعلت سنگيني لنز 3- كنترل ندارد
مزايا: 1- زوم بالا 2- لرزه گير 3- نويز كمتر
olympus 8080:
معايب : 1- مانيتور غير چرخان 2- زوم پايين 3- پاناروما فقط روي xd كارت
مزايا: 1- ماكرو عالي 2- نمايش زنده هيستوگرام 3- خوشدستي فوق العاده
در ضمن من دوربين را از آمريكا دارم خريداري مي كنم كه pro، چيزي حدود 100$ از بقيه ارزونتر است، نظر اصلي خودم روي nikon 8800 است اما در فروم هاي خارجي همه از بدي مانول فاكوس آن خيلي گله مي كنند آيا واقعيت دارد؟
بنا به توضيحات هزار و يكشبي كه دادم و مطمئنم كه فهميدين كه چقدر من قاطي كردم، لطفا يك دوربين را براي من انتخاب كنيد. ( در ضمن احتمال خرابيش هم كم باشه، ميدونيد چرا ديگه...)
با تشكر
پاسخ: شك خيلي زياد، لطفا من مطمئن كنيد!
سلام یکی از دوستانم یک نیکون 5700 داره که توی مسافرت سوییس دچار مشکل میشه و میده نمایندگی دوبی اونها هم مجانی تعمیرش میکنند, ظاهرا CCD شو عوض میکنن ,بعد دوستم احساس میکنه که عکساش به قرمزی میزنه !! این قابل اصلاحه ,مثلا از طریق Firmware یا نه?در ضمن به 250 تومن میارزه که بخرمش??!!! لطفا نظرتونو بگین!!
براي 5700 firmware جديدي عرضه نشده و قابل تغيير نيست. ممكن است تغييرات در رنگ بخاطر نوع سنسور جديدي باشد كه استفاده شده و دوربين بر اساس آن قبلا طراحي و كاليبره نشده. به هر حال ممكن است با وايت بالانس دستي مشكل حل شود، ضمنا با كمي اديت نرم افزاري هم مشكل حل مي شود.
در مورد قيمت بستگي دارد. از لحاظ ساخت و كيفيت 5700 جزو دوربينهاي بسيار خوش ساخت تاريخ دوربين هاي ديجيتال است. ولي در مقابل دوربينهاي امروزي مثلا مثل S3is كانن و بقيه از لحاظ كيفيت تصوير و امكانات چيزي براي گفتن ندارد. چون حداقل مربوط به 5 سال پيش است و دراين 5 ساله از لحاظ تكنولوژيكي در دنياي ديجيتال اتفاقات زيادي رخ داده است.
در مورد LCD چرخان برای SLR ها من تو یکی از مجلات یک وسیله رو دیدم که روی ویزیور نصب می شد و ببریم رو روی یک LCD به صورت live نشون می داد. نمی دانم خوب کار می کند یا نه. اما ابتکار جالبی بود.
(فکر کنم What Digital Camera بود!!)
اصولا دوربین دیجیتال از یکی دو سال پیش به اینطرف ربطی به نسخه های قبلی ندارد.
شما الان با حدود 300 - 400 تومان، نیکون به کنار ( چون خیلی وقته اس ال آر لایک ها شو آپدیت نکرده) شما الان میتونید دوربینهای فوق العاده ای مثل کنون S3is یا سری اس از مدل های فوجی مثل 5600 یا 6500 که دوربینهای فوق العاده ای هستند بخرید.
من هم با پست قبلي موافقم. بعد از مدتها جستجو ، فوجي اس 9600 خريدم . بسيار عالي در همه زمينه ها . زوم بالا. 9 مگا پيكسل . تظيمات دستي فوق العاده . خوش دست و با كيفيت . قيمت عالي . فقط تنها عيبش نداشتن لرزه گيره. اون هم با يه سه پايه حل مي شه . وايت بالانس و رنگهاش هم فوق العاده است .