پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین برای مغازه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kurt1763
سلام به تمام دوستان عزیز
چه دوربینی برای مغازه بخرم که اولا" تصویر و صدای خوبی از فاصله 2-3 متری داشته باشه ثانیا" روزانه 12 ساعت به صورت متوالی فیلمبرداری کنه و قیمت بالای 200 هزار تومان هم نداشته باشه:::happy:::
لطف کنید مدل و قیمت رو ذکر کنید
همچنین لطفا" کپچر مناسب هم با قیمت معرفی کنید
در ضمن در حال حاضر یک دوربین داره کار میکنه که من میخوام با دوربین جدید همزمان از هر دو تصویر ضبط کنم
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
دوربین با این مشخصاتی که شما گفتید فقط دورینهای هندی کم هست چون حداقل دوربین های حرفه ای مثل MD1000,MD9000 اگر پیدا بشه حدوداً رقمی دو تا سه برابر این رقمی هست که شما میخواهین هزینه کنین ، ولی تو این حجم کاری من هیچ کدوم رو به شما دوست عزیز توصیه نمی کنم چون میتونه به مرور زمان موجب اشکالات عدیده در هد دستگاه و پائین اومدن کیفیت کار شما مثل ریختگی تصویر بشه که مشکل سازه .
در مورد کارت کپچر مناسب باید دید که شما میخواین کا رهای HD یا FULL-HD هم ساپرت کنه یا فقط DV کفایت میکنه که در هر دومورد کارت های شرکت CANOPUS رو معرفی میکنم.
با آرزوی موفقیت برای شما.
پاسخ: درخواست راهنمايي براي خريد دوربين مناسب براي اتليه
سلام:
اول از همه مشخص کنید برای شما فول فریم با ارنجمنت لنزها نسبت به کراپ 1.5 کدام... تفسیری متناسب با سلیقه و بودجه و نوع کار خواهد داشت؟
بطور خلاصه آنکه تفاوت بین فول فریم و کراپ 1.5 هر کدام لنزهای خاصی را برای شما دیکته خواهد کرد
بنظرم اول تکلیف را با این مورد مشخص کنیم پاسخ هایی که از دوستان خواهید گرفت دقیق تر خواهد بود
سلام
من به کار آتیلیه علاقه زیادی دارم اما تجربه کافی برای خریدن یه دوربین خوب ندارم
خواستم نیکون P80بخرم اما نمیدونم به درد آتیلیه میخوره یا نه؛اگه نه؛ چه دوربینی بهتره بخرم؟
البته قیمتش هم مناسب باشه یعنی با خرید لنز و دوربین بیش از 500 هزار تومن نشه.
اصلا همچین قیمتی گیرم میاد که بخرم؟
اگه منو راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.:::happy:::
پس چرا هیچکی منو راهنمایی نمی کنه؟:(
کم کم دارین نا امیدم می کنین. کرای
دوست عزیز
برای کار آتلیه به هیچ وجه سراغ دوربینهای کامپکت نرید. شخصا تجربه کردهام.به جز سرعت سینک با فلاش چترها به نظرم مزیت دیگری ندارند. به نظرم میتونید یک دوربین DSLR ارزان قیمت به همراه یک لنز کیت بگیرید و بعداسر فرصت یک لنز خوب هم برای دوربینتان بخرید. مثلا یک نیکون D40x انتخاب خوبی است.
همچنین میتوانید از بخش خرید و فروش تجهیزات در همین فروم دوربینهای خوبی را پیدا کنید که دوستان برای فروش گذاشتهاند.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saracoro
سلام
من به کار آتیلیه علاقه زیادی دارم اما تجربه کافی برای خریدن یه دوربین خوب ندارم
خواستم نیکون P80بخرم اما نمیدونم به درد آتیلیه میخوره یا نه؛اگه نه؛ چه دوربینی بهتره بخرم؟
البته قیمتش هم مناسب باشه یعنی با خرید لنز و دوربین بیش از 500 هزار تومن نشه.
اصلا همچین قیمتی گیرم میاد که بخرم؟
اگه منو راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.:::happy:::
با اجازه از بزرگان فروم
دوست من دوربین مورد نظر شما و تمام لایک هایی که فیش ورودی سینک فلاش داشته باشند گزینه های مناسبی برای آتلیه های عکس پرسنلی و حتی حرفه ای هنری هستند ، تمام موارد به خود شما بستگی دارد ، مثلا خود من الان 2 سال با لایک عکاسی حرفه ای می کنم و تازه بدلیل نیازهایم قصد مهاجرت به اس.ال.آر دارم در کل اگر دوربین لایکی با مشخصات مورد نیاز من تولید شود اولین مشتریش خودم هستم !! چرا ؟ چون امکاناتی که دوربینهای لایک در اختیار کاربر می گزارند بسیار خوب و کافی هستند حتی برای بسیاری از این امکانات بر روی اس.ال.آر شما بایستی میلیونها تومان هزینه کنید ...
در کل اگر آتلیه حرفه ای نیست و خصوصا اگر بصورت جدی وارد رقابت کاری نمی خواهید بشوید به نظر من از خرید این لایک های با ارزش که روز به روز هم کاملتر می شوند غافل نشوید ( ترجیحا جدیدترین مدل با بیشترین امکانات را ابتیاع کنید )
موفق باشید :)