از دو برند نيكون يا كانن مي خواهم براي پرتره و آتليه دوربين انتخاب كنم(فعلا بين 50 دي و دي 300 نيكون و بعد از جمع كردن لنزهاي مناسب انشاءالله فول فريم)لطفا راهنمايي كنيد.و اينكه مي گويند براي پرتره و كارهاي آتليه كانن بهتره درسته؟
Printable View
از دو برند نيكون يا كانن مي خواهم براي پرتره و آتليه دوربين انتخاب كنم(فعلا بين 50 دي و دي 300 نيكون و بعد از جمع كردن لنزهاي مناسب انشاءالله فول فريم)لطفا راهنمايي كنيد.و اينكه مي گويند براي پرتره و كارهاي آتليه كانن بهتره درسته؟
دوربين در کار اتليه تاثيرش کمتر از مواردي مانند نورپردازي (دانش و تجهيزات آن) است مطمئن باشيد با خريد هر يک از اين دو دوربين فرقي احساس نخواهيد کرد
سلام
همان طور كه بابك جان گفتند هر دو دوربين فوق براي آتليه به عبارتي Over qualified هستند چون مثلا خروجي يك دوربين D300 با D80 و يا مثلا 50D با 400D در نور آتليه فرق چنداني نخواهد داشت. تفاوت اين دوربين ها يكي در ميزان نويز است و ديگري در امكانات و درزبندي و سرعت شاتر و جنس بدنه و ... كه هيچ كدام در آتليه كاربرد ندارد.
به نظر من تركيب يك Canon 400D و يك لنز 70-24 و يك 85 ( يا معادل هاي نيكني شان) براي آتليه ايده آل است و نيازي به بدنه ي بالاتر نيست.
با سلام و تشكر.پس به عقيده شما كانن يا نيكون بودن دوربين تاثيري در كيفيت عكسها نداره؟
با سپاس.كداميك از اين دو دوربين دي 300 و 50 دي فوكوس دقيقتري دارند.البته در صورت خريد هر كدام از اين دو يك لنز 70-24 خريداري ميكنم.الان 30 دي و 85-17 دارم ولي عكسهام آن شفافيت دلخواهم را نداره.
شما بر اشتباهتان پافشاري مي كنيد. اشكال از 85-17 است نه 30D .
اصولا در ريويو ها اشاره شده كه اين لنز براي عكاسي با فلاش خيلي لنز مناسبي نيست. ضمن اينكه به نظرم 70-24 با وجود كيفيت بي نظيرش براي آتليه كمي كوتاه است و براي پرتره هاي چهره يا بايد لنز مكمل بخريد يا فكر ديگري بكنيد.
سلام
يك نكته اي را يادم رفت عرض كنم.
اگر به ليست تجهيزات بعضي اساتيد پرتره و آتليه مثل دوستان خوبمون جناب محبي و جناب شاطريان و جناب مداح نگاهي بيندازيد مي بينيد كه هيچ كدام بدنه هاي خيلي گرانقيمتي ندارند و همگي كارهاي بسيار زيبا و در خور توجهي دارند. حتا جناب شاطريان تا جاييكه مي دانم 350D خودش رو به 40D در آتليه ترجيح مي دهد.
با سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم
اول از همه تبريك ميگم بابت سايت فوق العاده مفيد و مطالب ارزشمندتون و تشكر ميكنم از همه شما بخاطر اينكه بدون چشم داشتي تجارب خود را در اختيار كاربران آماتوري مثل من قرار ميديد.:::love2:::
مزاحمتون شدم تا در مورد خريد دوربين براي آتليه فقيرانه و كوچكم كه در يكي از شهرهاي محروم و دور افتاده قرار داره ازتون كمك بخوام .
من در حال حاضر canon powershot S45 و Sony H5 دارم و از لامپ مهتابي :biggrin: براي نور پردازي استفاده ميكنم . البته تا حدودي باهاش كنار اومدم و عكسهاي پرسنلي خوبي رو به كمك فتوشاپ و فيلتر و پلاگين هاي مربوطه چاپ ميكنم ولي عكسهاي با سايز بزرگ رو خيلي بايد روشون كار كنم تا بتونم در سايز 30*40 چاپش كنم :redface:
حالا ميخوام وارد دنياي SLR بشم . تو نت داشتم تحقيق ميكردم كه چي بخرم ، چي نخرم كه دكتر گوگل منو اينجا آورد :::happy::: . از صبح دارم مطالب اين سايت رو ميخونم و واقعا به اينهمه اطلاعاتي كه بيشتر كاربران سايت در زمينه عكاسي دارن غبطه ميخورم :::blushing:::.
خلاصه دستم به دامنتون .
دوربيني ميخوام كه بتونه حداكثر جزئيات عكسو (مژه ها و رنگ چشم و حالت پوست پرتغالي صورت و ... ) ثبت كنه (مخصوصا وقتي ميخوام عكسهاي نيم تنه و تمام تنه بگيرم ) و كاركردن باهاش هم سخت نباشه .
اگر لطف كنيد و تجهيزات نورپردازي ساده اي هم در خور اين دوربين برام معرفي كنيد خيلي ممنون ميشم .چون ديگه بايد بساط لامپ مهتابي رو جمع كنم ديگه .
قيمت دوربين بيشتر از 900 تومن نباشه و تجهيزات نورپردازي هم ارزون باشه .
پيشاپيش خيــــــــــــلي ممنون از راهنمايي و جواب اساتيد
سلام دوست عزیز خوش امدید
اگر منظورتان از 900 تومان فقط قیمت بدنه است شما در برند کنون تا 40 دی می توانید انتخوابهای خوبی داشته باشید و در برند نیکون هم البته محدودتر ولی دی 80 به نظرم خوب باشد ولی مهمتر از خرید بدنه به نظر بنده لنزهای پرایمی هستند که هزینه اصلی و سنگین برای کار شما محسوب می شود که اگر شما می تواتید از قیمت بدنه کم کنید و سبکتر انتخاب کنید که بتوانید لنزهای با کیفیت داشته باشید چون کار شما در آتلیه می باشد لنزها بیشتر تاثیر گذاری دارند تا بدنه چون مشکل نور در آتلیه و لرزش وجود ندارد شما می توانید از بدنه هائی مثل 400 دی و 30 دی
در کنون و دی 60و حتی دی40 در نیکون استفاده نمائید در مورد نور پردازی در فروم پستهائی در حد حرفه ای موجود می باشد
دوست عزیز
یک دی۸۰ کیت کار شما را به بهترین شکل راه میاندازد.(همراه ۱۸-۱۳۵)
کیفیت مناسبی از لحاظ لنز و خروجی تصویر خواهید داشت.
کیت فلاش با قیمت مناسب هم میتوانید از سومیتا استفاده کنید که ۳ شاخه ۱۸۰ ژول اون رو همراه با یک چتر و سافت باکس و ۳ ۳پایه و خرت و پرتهای دیگر مناسب کار شما خواهد بود.
اگر جستجو کنید این ست رو میتوانید با کمتر از ۵۰۰ هزارتومان تهیه کنید.
من بيشتر دوست داشتم از خانواده كانن انتخاب كنم . چون دوربين هاي نيكون در مقايسه با كانن خيلي گرانقيمت هستند .نقل قول:
یک دی۸۰ کیت کار شما را به بهترین شکل راه میاندازد.(همراه ۱۸-۱۳۵
يه سوال ديگه : به نظر شما كانن 450D چطوره ؟ كيفيت و دقت ثبت جزئياتش كمتر از D80 هست يا نه ؟
من اينجا مقايسه اين دو دوربين رو خوندم . يعني به نظر شما اين تفاوت قيمتي كه وجود داره ناشي از چيه ؟
لطفا لینک در کد تگ.
در کار شما تفاوتی بوجود نخواهد آورد.
هر دو دوربینهای بسیار خوبی هستند.
کیت دوربین دی ۸۰ لنز ارزشمندی همراه خود دارد. که مشکلات شما را برطرف خواهد کرد.
در کانن اینگونه نیست.
دوستان کاننی لنز مناسبی برای این دوستمان پیشنهاد کنند.
(من از ۱۷-۸۵ کانن به هیچ شکل خوشم نمیاد و حتی در آتلیه به نظرم کیفیت غیر قابل تحملی داره!)
مي بخشين استاد ؛ آيا d80 اين امكان رو داره كه بدون اينكه عكاسي كنيم با روشن كردنش تصاوير در lcd نمايش داده بشه ؟ يا فقط عكسهاي گرفته شده رو در lcd مي تونيم ببينيم ؟
دی ۸۰ لایو ویو نداره.
یعنی خیر.
ميبخشين زياد سوال ميكنم هاا :::blushing:::
جناب عاشوري من اگر اين دوربين رو بگيرم موقتا ميتونم با همون لامپ هايي مهتابي كه عرض كردم عكاسي كنم يا بايد نورپردازي حرفه اي داشته باشم ؟
والا دقيقا نميدانم شما چه كار ميكنيد.
لامپ مهتابي مشكلات بسيار زيادي بوجود خواهد آورد(گمان ميكنم چنين مشكلاتي داشته باشيد)
خلاصه هيچ وقت توصيه كردني نيست.
يعني اگر به هيچ شكل امكان تهيه فلاش نداريد؟ ميتوانيد از پروژكتورهاي با توان پايين استفاده كنيد. (علت توان پايين گرماي كمتر و آزار كمتر براي سوژه)
مثل عكاسيهاي لامپي قديمي :::big grin:::
علت استفاده از لامپهاي تنگستن امكان تنظيم رنگ اونهاست. لامپهاي فلورسنت و كم مصرف بسيار آزار دهنده هستند و به هيچ شكل نميشه رنگ درستي از اونها درآورد.
باسلام
با صلاحدید و اجازه آقای عاشوری نیا ، بنده 400 دی که هم ارزانتر و هم تصویر آن از لحاظ نویز بهتر نسبت به 450 دی است و رنگهای طبیعی تری نیز عرضه میکند ، را پیشنهاد میکنم گویا یکی ازدوستان " meysam "در قسمت خرید وفروش ... قصد فروش یک عدد آنرا دارد ، من تصمیم داشتم آنرا خریداری کنم ولی خوشبختانه فرجی شد و انشاء الله 40 دی و یکی دو لنز و ... را تهیه خواهم کرد .
با آرزوی موفقیت شما
گشتهایم نبود! نگردید نیست!
نویز رو میگم! اونهم در آتلیه.
چنین چیزی وجود نداره.
مساله انتخاب لنز هست. گمان میکنم اگر قرار باشه کانن انتخاب کنید باید بازهم ۱۷-۷۰ سیگما بخرید که لنز خوبیست ولی رنج کوتاهی دارد.
برای همین من ۱۸-۱۳۵ نیکون رو توصیه کردم.
من از لحاظ مالي براي تهيه فلاش مشكلي ندارم . فقط همونطوري كه خدمتتون عرض كردم چون جايي كه زندگي ميكنم از مراكز فروش چنين تجهيزاتي خيلي دوره و نيز چون اين تجهيزات رو نديده نميشه خريد و در حال حاضر و تا مدت كوتاهي هم امكان مسافرت رو ندارم ، براي همين گفتم كه با لامپ مهتابي كارمو انجام بدم .نقل قول:
يعني اگر به هيچ شكل امكان تهيه فلاش نداريد؟ ميتوانيد از پروژكتورهاي با توان پايين استفاده كنيد. (علت توان پايين گرماي كمتر و آزار كمتر براي سوژه)
مثل عكاسيهاي لامپي قديمي :::big grin:::
و از طرفي چون تجربه كار با دوربين SLR رو ندارم از شما اين سوال را پرسيدم .من در حال حاضر با همين لامپ مهتابي عكاسي ميكنم و با توجه به دوربين هايي كه در اختيار دارم (H5 . S45 Canon ) كيفيت قابل قبولي رو ارائه ميدم اين سوال به ذهنم اومد .
پس با توجه به حرفهاي شما دوربين SLR نميتونه زير لامپ مهتابي عملكرد خوبي رو نشون بده .
يكي از همكارانم دوربينش R1 سوني هستش و از تركيب لامپ كم مصرف و تنگستن كنار هم استفاده ميكنه .البته در تصوير ثبت شده با اين شرايط لايه از آبي در عكس حس ميشه كه با color balance مرتفع ميشه .
با توجه به اينكه ذكر نام و آدرس مراكز فروش در سايت ممنوعه شما يا ساير دوستان اگر آدرس يا تلفن مراكز فروش تجهيزات نورپردازي در تبريز يا تهران را برايم بصورت پيغام خصوصي ارسال كنيد بينهايت ممنون ميشم .
شايد فرجي شد و تلفني تونستم مشاوره و خريد كنم .
سلام
در مورد لنز برای آتلیه من لنز Canon EF 50mm f/1.8 II رو توصیه می کنم ! با حدود 100 هزار تومان صاحب یک کیفیت عالی شوید :::love2:::
لنز بسیار شارپ و سریعی هست که میتونید عکسهای خیلی خوبی رو باهاش ثبت کنید
البته اگر لنز زوم نخواهید !
لنز 18-135 نیکون ٰ درسته که خیلی شارپ هست ولی دیستوریشن و ویگنتینگ ناجوری داره :(
در ضمن لنز 18-125 سیگما و 28-135 کانن هم خوب هستید (البته نه به خوبی 50 م م)
اما در مورد بدنه مثل اینکه میخواهید لایو ویو داشته باشد که میشه 40دی و 450دی
که من 450دی رو شدیدا توصیه میکنم برای شما . چون امکانات دیگه ی 40دی برای شما استفاده ای نخواهد داشت
مثلا ایزو 3200 و سرعت 1/8000 یا عکاسی پی در پی و ....
در ضمن لایو ویوی 450دی کاملتر هست و یهتر عمل میکنه و قیمت هم الان خیلی خوب هست و تفاوت قیمت با 40دی هم بدرد میخوره در مورد تهیه لوازم دیگه پس پشیمون نمیشید
با آرزوی موفقیت
همانطور که بارها در اینجا بحث شده برای کسی که کار پرتره انجام میده استفاده از لنز 50 به عنوان لنز پرتره چندان توصیه نمیشود.
كاش علتش رو هم مي گفتين تا بيشتر متوجه بشم .نقل قول:
همانطور که بارها در اینجا بحث شده برای کسی که کار پرتره انجام میده استفاده از لنز 50 به عنوان لنز پرتره چندان توصیه نمیشود.
راستي دوستان مقاله اي در مورد معرفي انواع لنزها را كجا سايت ميتونم گير بيارم كه بدونم اصلا لنز ها به چند دسته تقسيم ميشن و چطوري از روي شماره و اعداد لنز بفهمم كه مثلا به چه دردي ميخوره و كارش چيه !
براي 450D بهترين و ارزانترين لنز مناسب براي كار پرتره و آتليه كدوم لنزه ؟
EF 28-105 براي اينكار چطوره ؟
50mm برای پرترهای بسته کوتاه استنقل قول:
كاش علتش رو هم مي گفتين تا بيشتر متوجه بشم .
من با توجه به این مقاله و با توجه به اینکه 50 م م روی سیستم APS-C میشه 80 م م فول فریم این لنز رو پیشنهاد دادمکد:http://www.akkasee.com/articles/12609/
باتوجه به اینکه عکسهای آتلیه معمولا کراپ میشوند پس نمیشه گفت 50 م م کم است و با توجه با اینکه دوربین از شخص مثلا حدود 1.5 - 2 متر فاصله دارد ، میشه گفت یک فاصله کانونی ایده آل هست .
مثاله اینجاست که در عکاسی آتلیه فاصله و اندازه ها همیشه مقداری تقریبا ثابت هست (مثلا فاصله 1.8 متر و اندازه حدود نیم متر ) پس میشه از لنز ثابت استفاده کرد ولی در کار پرتره اینها متغیر هستند و یک لنز زوم لازم میشه
و اینکه لنز کیت 450دی (18-55 IS) هم لنز خوبی هست و در صورت نیاز به فاصله کانونی کمتر میشه مورد استفاده قرار بگیره .
پ ن : البته این نظر من هست و اساتید و باتجربه ها بهتر میتونن راهنمایی کنند
ببخشید منظورم مساله بود :::blushing::::::big grin:::
ضمن اینکه از لحاظ قیمت هم انتخاب خوبی هست . ولی کاش میشد از خارج از کشور تهیه کرد :(
قیمت لنز حدود 120 هزار تومان :eek: در حالی به دلار که حدود 80-90 دلار هست ! یعنی حدود مثلا 85 هزار تومان
حالا اگه این یه نفر عمده بگیره مثلا براش 80 هزار تومان (شایدم کمتر ) آب میخوره . پس چرا 120 هزار تومان ! انصاف نیست
قیمت 450دی با لنز کیت هم حدود 660 تا 700 دلار هست که در ایران هم حدود 730 هزار تومن هست البته باز هم گرونه ولی یکم منصفانه تر . حداقل مثل لنز یک و نیم برابر قیمتش نمیفروشن !!!!!!!!
این مسئله که چیزی رو اشتباه توصیه کنید شاید خیلی مشکل بزرگی نباشد
اما وقتی اشتباهتون رو دو نفر گوشزد کردند و باز هم پافشاری میکنید دلیلش اصلاً مفهوم نیست.
توصیه لنز 50 میلیمتر برای استودیو، به این علت که درصد زیادی از عکسهای پرتره تنها صورت و شانهها (یا حتی نزدیکتر) را در بر میگیرد، توصیه هوشمندانهای نیست.
ای کاش قبل از توصیه چیزی به کسی...از خودمان سوال کنیم چقدر در این زمینه تخصص داریم. آنهم در تاپیکی که فرد با تجربهای مثل آرش در حال راهنمایی کسی است، بهتر است در صورت بیتجربهگی سکوت کرد.
بحث را کش نمیدهم. اما این موارد در هفتههای اخیر بسیار دیده شده است.
دانش عزیز
اگر شما با دوربینهای کوچک با لامپهای مهتابی عکاسی میکنید و یا همکارتان با لامپهای کم مصرف و R1 ... یقینا میشه این تجربه رو با DSLR ها هم داشت. بلکه بهتر از دوربینهای کوچک و یا R1.
اما از لحاظ فنی مشکلاتی وجود دارد که به هیچ شکل قابل توصیه نیست. حالا ممکن است شما استفاده خاصی داشته باشید که برای شما و محیط شما و مشتریانتان قابل استفاده باشد.(مثلا فقط عکس ۳×۴ میگیرید اونهم بصورت فوری....)
اما واقعیتش فلورسنت و کم مصرفها عیبهایی غیر قابل تحملی از لحاظ حرفهای دارند.(جدیدا فلورسنتهای خاصی برای تصویربرداری استفاده میشه ... نوری شبیه به سافت باکس هم تولید میکنند. نمیدونم جنس خاصی هست؟ نورش مشکل بقیه رو نداره؟ یا نه...)
اما وقتی توصیه میکنیم به چیزی که مثلا کمتر از ۱.۵ میلیون قیمت دارد.(ترکیبی از فلاشهای استودیو و دوربین و لنز) میتوانید این ابزار را ترکیب کنید با مقدار مناسبی دانش و آگاهی و هنر تا بتوانید مانند و یا بهتر از ۹۰ درصد آتلیههای شهر تهران عکاسی کنید. (پرتره و مدلینگ و پرسنلی و عروس و ...)
اون ۱۰ درصد هم میشن کسانی که بسیار آرتیست هستند و ابزار آرتیست بازیشون هم کامل هست! :biggrin: (که امیدوارم با تلاش و کمی هزینه شما هم به جرگه اون ۱۰ درصد بپیوندید.)
توصیه اکید روی هیچ برند خاصی هم ندارم. فقط اگر سنسور شما کراپ ۱.۵ و یا ۱.۶ دارد؟ لنزی انتخاب کنید که فاصله بین ۲۴ تا ۱۰۵ را پوشش دهد و کیفیت مناسبی داشته باشد.
یه نکته دیگر اینکه بهتره همیشه از یک نوع لامپ استفاده کنیدنقل قول:
يكي از همكارانم دوربينش R1 سوني هستش و از تركيب لامپ كم مصرف و تنگستن كنار هم استفاده ميكنه .البته در تصوير ثبت شده با اين شرايط لايه از آبي در عكس حس ميشه كه با color balance مرتفع ميشه .
امیر عزیز و آرش جان فرمودند 50 م م حتی با کراپ حتی بر روی دوربین های کراپ دار و حتی ..... به عنوان تک لنز استودیو توصیه نمی شود.
شما هر کاری کنید دماغ سوژه شباهت انکار ناپذیری با کوفته ! تبریزی خواهد داشت.
اصولا لنز های 50 م م دارای اعوجاج هستند.حالا چه بر روی دوربین کراپ دار چه روی دوربین فول فریم.
نقل قول:
لنز EF 28-105 شارپنس خیلی پایینی داره و تصویر خیلی سافتی ارایه میده سافت تر از EF 28-135 IS
2 ورژن داره یکی با بدنه پلاستیکی و دیگری با بدنه فلری..
نمیشه از یک لنز 200 تومانی توقع چندانی داشت..
در رابظه با EF 17-85 که اصلا!! شارپنس خوبی دارد ولی تا رنج 50 هم تصویر دفرمه هست!!
در رابطه با EF 50mm هم برای پرتره های بسته و بقولی عکاسی فشن بد نیست داشتنش ضرر نداره..
من فکر کنم در رابته با لنز مناسب خیلی بحث شده.. توی یک استدیو جادار EF 70-200 توصیه شد.. یه استدیو کوچیک هم 24-70 و یا 85mm و هر کسی بسته به نوع کارش
یکی از دوستان من نوعی پروژکتور تولید میکند با توان مصرفی 100W و نور دهی برابر لامپ هالوژن 1000W بدون گرما..و به هر رنگی نور سفید ..زرد و ...
البته من فقط چند نمونه از این پروژکتور رو دیدم که مصرف صنعتی داشته و ابعاد بزرگی داشته..نور پردازی بیلبرد و غیره..
قرار شده نمونه های کوچیک تر از اون هم طراحی کنه ..(چه زمانی عملی بشه من بی خبرم!!)
اما غیر از این شما میتونین از پروژکتور های هالوژن همراه با دیمر استفاده کنین .. قابلیت تنظیم نور و گرمای کمتر
فکر کنم یک ست به همراه پایه و ملزوماتش بیشتر از 100-150 نشه البته برند ایرانی اون..
sagitter هم تجهیزات نورپردازی خوبی داره ..
اما بازده فلاش و ترکیب فلاش + سافت باکس + رفلکتور واقعا رضایت بخش هست
این ست هم میشود و 700-800 تومان تهیه کرد
ضمن عذرخواهي از دوستان به دليل لحن تند خودم:
آقا من گاهي منهدم مي شم از برخي نظراتي كه با اعتماد به نفس در جهان منتشر مي شه!!!
آقاي سپهر عزيز...با اشاره به پست كاوه عزيز ، آيا شما با تجربه شخصي گفته ايد كه لنز 50 ميليمتر براي پرتره بسته :eek: و عكاسي فشن :eek: مناسبه! خيلي دوست دارم بدونم مرجع اين نظر كارشناسي شما كجاست!
دوستان...عزيزان
كمي در نظر دادن دقت كنيم...اگر در موضوعي تجربه شخصي نداريم، اگر مي خواهيم نظري رو منتقل كنيم، حتما با مرجع موثق و اطمينان از صحت علمي موضوع، نظر بديم...وگرنه: سكوت!:cool:
فعلا...
از مثال زنده و واضح جناب وحید قديري راد بابت مثال خيلي واضح بسيار ممنونم . و همچنين از ساير اساتيدي كه واقعا تجارب چندين ساله خود را در چند سطر در اينجا ارائه كردند :)
اگر لطف كنيد و تجارب شخصي خودتون رو در مورد استفاده از دوربين هاي D80 و 450D بفرماييد خيلي ممنون ميشم .سايت هايي كه مشخصات دوربين ها رو ميگن يا يك نگرش كلي به دستگاه دارند يا جنبه تجاري قضيه رو مي بينند و با آب و تاب ، مورد رو بررسي ميكنند ولي كساني كه استفاده مي كنند مخصوصا در آتليه با نقايص و مزاياش كاملا يا تا حدودي آشنا هستن و ميتونن راهنمايي بهتري داشته باشن .
سوال قبلي من هم كه در مورد انتخاب لنز مناسب براي 450D بود رو هم لطفا بيجواب نگذاريد .
انتخاب من بين نيكون 80 و كانن 450 هست و منتظر نظرات كارشناسي دوستان در اين زمينه ام تا انشااله با كمك شما اساتيد محترم بتونم يك تصميمي بگيرم كه پشيمان نشم .
دوست عزيز Danesh1
من شخصا با D80 تجربه اي ندارم.
ولي به نظر من، 450D مشخصات مورد نياز شما را خواهد داشت.
اما در مورد لنز بيشتر تحقيق كنيد...شايد لنزي در برند نيكون براي كار استوديو با قيمت مناسب تر وجود داشته باشه كه شما رو مجبور به انتخاب نيكون بكنه...نيكون در اپتيك در رده لنزهاي متوسط شهرت خوبي داره.
موفق باشيد.
فعلا...
من هم بین D80 و 450D .. 450D رو انتخاب میکنم.. هیچ برتری نداشته باشد . .حدود یک سال از D80 جدید تر هست ... امکانات خوبی داره..(دوسنان دوباره جبهه نگیرند که جدید بودن دلیل بهتر بودن نیست)
این جمله به عنوان تبلیغ بود
البته نیکون در مورد لنز دست آدم رو بیشتر باز میگزاره..
و یک سوال...
شما فضایی که برای این استدیو در نظر دارین چقدر است.. طول .. عرض..فاصله دوربین تا سوژه
اگر فضای بزرگ دارین EF 70-200 F4 لنز مناسبی هست 700 تومان..
من هم این جمله رو به شوخی گفتم..
F717 هم در زمان خودش یک شاهکار بود..داشتن IR و دید در شب!!
شما در این فضا 24mm رو حتما نیاز دارین برای عکس قدی البته روی دوربین کراپدار 38 رو به شما میده.. که باز کفایت میکنه.. شما نهایتا 3.5 متر با سوژه فاصله دارین که عکس تمام قد بندازین..
برای پرتره شونه و کتف هم فکر نمیکنم بیشتر از 100-110 بشه انداخت .. که همان لنز 24-70 این محدوده رو در اختیارتون میگداره..به عبارتی 38-112 برای نور دهی هم 2 تا فلاش 160 ژول کفایت میکنه
فضای کوچیکی دارین برای استفاده از هالوژن گرما تولید شده غیر قابل تحمل هست..
توی این فضا از 70-200 هیج استفاده ای نمیشه کرد..
فکر کنم F717 هم لنز 38 - 190 mm داشته باشه .. و F828 هم 28 - 200 mm
و لنز 24-70 هم حدودا همان دید رو به شما میده..
لنز 24-70 کنن 1400 تومان
لنز 24-70 سیگما 460تومان
دوستان JTL Versalight J-160 Kit براي نورپردازي مناسبه يا نه ؟ فروشنده خيلي تعريفشو كرد و گفت كه در مقايسه با مدل مشابه كه 2 برابر هم قيمتشه كارايي مناسبي داره و قابليت افزايش و كاهش نوردهي هم داره .
و سوال دوم هم اينكه لنز 18-120 براي كانن 450D يا نيكون به دردم ميخوره يا نه ؟
حدود قيمت هاش رو هم اگه ميشه لطف كنيد بفرماييد .
سلام
باز ببخشیذ من فضولی کردم :biggrin:
لنز 18-120 ! :eek:
لنزی با دامنه 18-120 تا جایی که من میدونم نه تو برند سیگما و کانن ، وجود نداره !
شاید منظورتون لنز 18-125 سیگما هست یا شاید هم 18-200 :::confused2:::
در هر صورت فکر نکنم بشه برای پرتره استفاده کرد چون هردو دیستوریشن زیادی دارند که ...
ضمن اینکه دامنه ی بیشتر از 100 م م توی استودیو فکر نکنم بدرد بخوره
ولی لنزی مثل Canon EF 24-105mm f/4 USM L IS یک انتخاب خیلی خوب میتونه باشه
این لنز دارای دامنه بدرد بخور و دیستوریشن کم و شارپنس زیاد و ...
فقط مساله قیمت یک میلیونی این لنز هست :::big grin:::
پ ن :امیدوارم بیراه نگفته باشم :::blushing:::
مي بخشين اشتباه تايپي شده :::big grin:::. منظورم همون لنز 18-125 هستش .:::blushing:::
پس بدرد نميخوره :confused:
يه لنز مناسب با قيمت مناسب و شارپنز خوب چي ميتونه باشه كه بعد از خريد پشيمونم نكنه :(
همانطوري كه در پست هاي بالا هم اشاره كردم چون آشنايي با اين لنز ها ندارم اينهمه سوال ميكنم وگرنه اينقدر سوالات ابتدايي نمي كردم .
انتخاب من براي دوربين كنن 450 قطعي شده و فقط مونده لنز مناسب كه اونم منتظر راهنمايي شما هستم .
جناب عاشوري لطفا شما هم يه نظري بدين ديگه :::love2:::
راستي من مي تونم از فرشنده بخوام كه فقط بدنه رو بفروشه و لنز رو انوني كه انتخاي خواهم كرد رو بده يا لنزي كه روشه اجباري بايد بخرم ؟
در ضمن لنزي كه رو خود دوربين هست بدرد بخوره يا نه ؟ ( براي چه جور عكاسي خوبه ؟ )
سلام
باز من فضولی کردم :::big grin:::
لنز 28-135 کانن هم هست .
میتونید اینجا عملکرد دو لنز رو ببینید :
کد:http://www.photozone.de/canon-eos/190-canon-ef-28-135mm-f35-56-usm-is-test-report--review?start=1
میتونید اعداد و ارقام این دو لنز رو باهم مقایسه کنید .کد:http://www.photozone.de/canon-eos/319-sigma-af-18-125mm-f35-56-dc-test-report--review?start=1
ضمن اینکه نسخه OS لنز 18-125 هم عکلکرد مشابه نسخه بدون لرزشگیر ، دارد .
و یا اینکه از اینجا لنز انتخاب کنید :
موفق باشید :::happy:::کد:http://www.photozone.de/canon-eos
لنز Canon EF 28-135mm IS USM قابليت اين رو داره كه در عكاسي پرتره پشت سوژه رو كمي محو كنه ؟ البته در فضاي 3 در 3 متر ؟
دوست عزیز بلور بکگراند که شما میگید ، مربوط به چند لنز خاص نمیشه :::big grin::: همه ی لنز ها این قابلیت رو دارند یعنی نمیشه بهش یه قابلیت گفت . این یک ویژگی هست که بهش عمق میدان میگن .برای اینکه بیشتر آشنا بشید اینجا رو بخونید :
و اینجا هم میتونید مقادیر رو محاسبه کنیدکد:http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/hyperfocal-distance.htm
کد:http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/DOF-calculator.htm
از دوستان سوالی دارم بنظر شما من برای دوربین اصلی d300 یا d200 یا اگه خدا خواست d700 بگیرم یا فوجی s pro 5
و برای دوربین دوم d40 یا d60
البته در حال حاضر s9600 دارم و باهاش کارهای صنعتی می کنم در بزرگ کردن تصویر مشکلی باهاش ندارم اما تک دوربینی سخت
خواهشن در پاسخ ها از کنون نام نبرید اگه نیکون یا فوجی یا پنتاکس باشه گوش می دم :::love2:::
سلام؛
فكر كنم D80، D40x و D3 را از قلم انداختيد.
بعد با اين اوصافي كه گفتيد فكر كنم همان s9600 بهتر باشه.
سلام به تمام دوستان عزیز
چه دوربینی برای مغازه بخرم که اولا" تصویر و صدای خوبی از فاصله 2-3 متری داشته باشه ثانیا" روزانه 12 ساعت به صورت متوالی فیلمبرداری کنه و قیمت بالای 200 هزار تومان هم نداشته باشه:::happy:::
لطف کنید مدل و قیمت رو ذکر کنید
همچنین لطفا" کپچر مناسب هم با قیمت معرفی کنید
در ضمن در حال حاضر یک دوربین داره کار میکنه که من میخوام با دوربین جدید همزمان از هر دو تصویر ضبط کنم
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
با سلام
خدمت اساتید خودم عرض سلام و خسته نباشید
من میخوام یه آتلیه عکاسی دایر کنم و در حال تحقیق در مورد نوع دوربین و فلش برای آتلیه ام هستم
میخواستم که من رو راهنمایی کنید که چه دوربینی بخرم و چه نوع فلشی فعلا کار منو راه میاندازه؟
در ضمن بودجه ای که من برای دوربین و فلش دارم حدود یک میلیون و سیصد هزار تومانه.
خیلی ممنون و سپاسگذارم
دوست عزیز در کل بگم که بودجه شما برای خرید دوربین، لنز، فلاش و لوازم دیگه آتلیه مثل رفلکتور و بکگراند کم هست. ولی خوب در همه موارد میشه ارزان قیمت هم تهیه کرد. بعد اینکه شما چقدر سابقه کار دارین؟ یعنی چند وقته که شما دارین عکاسی میکنید و چقدر تجربه دارین؟
آیا برند خاصی مد نظرتون هست (canon یا nikon یا ...) ؟
من فلاشهای ارزان قیمت رو توسیه نمیکنم چون بعد از مدتی رنگ نور فلاش تغییر میکنه و نور روز اول رو از دست میده. اما فلاشهای گران قیمت مثل Broncolor یا Profoto این مشکلات رو ندارن.
خلاصه اینکه اگه پول بیشتری دارین شروع کنین و اگر نه که صبر کنین پولتون بیشتر بشه.
با سلام
من خودم برند canon مدل 40d رو میپسندم
من آشنایی چندانی با فلش ها و اینکه کدومشون خوبن ندارم اگر میشه چند دل که هم قیمت مناسبی داشته باشن و هم خوب باشن رو بهم معرفی کنید حالا قیمتش هم تا 500 بشه خوبه
مرسی
سلام
با اين بودجه بهتر است فعلا از فكر راه اندازي آتليه براي مقاصد تجاري خارج شويد.چون اولا نميتوانيد كليه تجهيزات را حتي از نوع ارزان ترين آنها خريداري كنيد.و همان مقدار تجهيزات ارزاني كه ميخريد باعث كيفيت پايين خروجي شما و از دست دادن مخاطب خواهد شد.
همان طور كه دوستان گفتند شايد اگر مدتي صبر كنيد و با مبلغ بيشتري اقدام به تاسيس آتليه بكنيد بهتر باشد.
دوربين 40دي انتخاب خوب و مناسبي است.اما بسته به لنزي كه تهيه ميكنيد.كه با اين بودجه دست شما بسته است.
در حال حاضر ارزان ترين فون بكگراند در حدود 600-700 هزار تومان (يك ست آتليه اي) قيمت دارد.و حداقل 3 شاخه فلاش (كه براي كار حرفه اي آتليه تا 5 شاخه بايد در آتليه موجود داشته باشيد) در حدود 500-700 هزار و تجهيزات دكور و ... هم اضافه كنيد.به عنوان مثال همان صندلي ساده اي كه سوژه روي آن مينشيند در حدود 70 هزار قيمت دارد.
نور فلاش شما از مهمترين تجهيزات آتليه به شمار ميرود و هرگز سعي نكنيد كه نوع ارزان آن را آنتخاب كنيد.
موفق باشيد.
با نظرات دوستان کمی مشکل دارم
با توجه به اینکه خودم در حال راه اندازی استودیو هستم یه سری تحقیقاتی کردم که با توجه به بودجه شما پیشنهادم این است :
1- دوربین اس.ال.آر لایک کنون یا نیکون ( فرقی نمی کند فقط ورودی سینک فلاش را داشته باشد .( حدود 450 هزار )
2- یک ست فلاش جی.تی.ال 160 ژول (گرچه زیاد است اما می توان قدرت را پلکانی کم کرد . ( حدود 350 هزار )
3- سه پایه somita FT620 ( حدود 70 هزار )
4- چند عدد فون 2*2 متر بسته به سلیقه و نیاز ( هر عدد 10 هزار تومان )
5- برای صندلی زیر پای سوژه هم می توانید از صندلی کنار بار بدون پشتی استفاده کنید ( حدود 25 هزار )
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه به امید خدا با بقیه پولتون هم به مقداری دکور و یک تابلو برسد ، البته تجهیزات فوق تنها برای یک آتلیه عکس پرسنلی مناسب است و اگر منظور شما آتلیه عروس و داماد یا تبلیغات یا مد و ... باشد مسلما با این مبلغ به انتخاب مناسبی نمی توانید برسید .
بهنام جان فرمایش شما درست است اما همانطور که گفتید برای یک اتلیه مناسب برای عکاسی عروس و داماد و تبلیغات و... این مجموعه کفایت نمیکند گرچه بنده و دیگر دوستان همه مدلش را دیده ایم. عکاسی عروس و داماد با ارزانترین لایک ها را بنده دیدم اتلیه بدون فون هم همینطور. بحث این است که توقع خودمان و مراجعه کنندگانمان از کار چقدر است.نقل قول:
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه به امید خدا با بقیه پولتون هم به مقداری دکور و یک تابلو برسد ، البته تجهیزات فوق تنها برای یک آتلیه عکس پرسنلی مناسب است و اگر منظور شما آتلیه عروس و داماد یا تبلیغات یا مد و ... باشد مسلما با این مبلغ به انتخاب مناسبی نمی توانید برسید .
فون 2*2 ساده یا ابر و باد از حدود 13 هزار تومان شروع میشود , فون نقاشی شده هم که بیشتر
اما ملحفه یا پارچه ضخیم پتو در این مورد بسیار خوب جواب میدهد :::big grin2:::
امتحان شده است
سپهران فون 2 در 2 ساده تکرنگ یا ابرو باد رو میده 14 با چونه 13
2در 4 رو هم 25 میده .
پارچه مناسب با عرض 2 متر از کجا میشه تهیه کرد؟ اگه پارچش باشه رنگش رو آدم خودش بزنه بهتره
لازم نیست nikon یا canon باشه فقط کفشک فلاش داشته باشه میشه، در غیر این صورت نمیشه (مگر اینکه از لامپهای جدیدی که 2-3 سالی میشه مد شدن استفاده کنین).
این فلاشهای چتری جدید نور یکنواخت مثل لامپ معمولی تولید میکنه و نیازی به سینک و این چیزا نیست چون نور ثابته (به این فلاشها میگن continuous lighting).
کد:http://www.photoflex.com/Photoflex_Products/Constellation3_Medium_SilverDome_Kit/index.html
http://www.photoflex.com/Photoflex_Products/index.html?phase=search&page=0&metakeys[]=695&new_metakey=885
برای عکاسی پرسنلی اگر مسئله گرمای استودیو ندارید یا می توانید آنرا حل کنید پیشنهادم به شما دو تا پروؤکتور 500 است که با دو تا پایه و دوتا سافت دست ساز که روی شیدر بسته می شود و دو پیچ تنظیمی (دیمر ) است ، که در هزینه هم صرفه جوئی می شود و در ضمن استحلاک فلاش هم ندارید .
اما با فلاش سر دوربین شما هم می شود فلاشهای دیگر را تریگر کرد البته ممکن است اشکالات جزئی داشته باشد ولی قابل حل است (البته تجربه ای در این زمینه ندارم دوستان با تجربه تر بهتر می دانند )
در کل پیشنهادم برای شما همان دو تا پروژکتور است که با زاویه 45 نسبت به محور دوربین و حدود 1 تا 1.5 متری سوژه پارک می کنید ، اصولا مردم از عکسهایی که نور دوطرف صورت یکسان باشد بیشتر خوششان می آید .
پروژکتور در صورتی خوب هست که بتونه نوری در طیف 5200k تا 5600k تولید کنه (k به معنی kelvin)، در غیر این صورت این نور به درد عکاسی نمیخوره.
باید بگم که نورهای جدید (continues light) که در پست قبلی گفتم همه از نوع کم مصرف هستن و گرما هم تولید نمی کنند و مخصوص عکاسی هم هستند که نورشون در همین طیف هست. (لامپهای کم مصرفی که در بازار ایران میبینم در طیف 5200k تا 5600k نیستن و معمولا روی جعبه یا خود لامپ هم نوشته شده).
مقالات زیادی پیدا میشه که در مورد نور و واحد kelvin توضیح دادن:
کد:http://www.smarterlight.com/category/lighting_tutorials.color_temperature
http://en.wikipedia.org/wiki/Color_temperature
http://www.shortcourses.com/images/b1ch2/light.gif
http://a1phototips.com/red-light-white-light-blue-light
سلام دوست عزیز
دوربین با این مشخصاتی که شما گفتید فقط دورینهای هندی کم هست چون حداقل دوربین های حرفه ای مثل MD1000,MD9000 اگر پیدا بشه حدوداً رقمی دو تا سه برابر این رقمی هست که شما میخواهین هزینه کنین ، ولی تو این حجم کاری من هیچ کدوم رو به شما دوست عزیز توصیه نمی کنم چون میتونه به مرور زمان موجب اشکالات عدیده در هد دستگاه و پائین اومدن کیفیت کار شما مثل ریختگی تصویر بشه که مشکل سازه .
در مورد کارت کپچر مناسب باید دید که شما میخواین کا رهای HD یا FULL-HD هم ساپرت کنه یا فقط DV کفایت میکنه که در هر دومورد کارت های شرکت CANOPUS رو معرفی میکنم.
با آرزوی موفقیت برای شما.
بنام خالق رنگها
سلام دوستان عزیز
بنظر شما برای آتلیه عکاسی دوربین D300 بخرم یا D700 .
از راهنمائیتون ممنونم.
سلام:
اول از همه مشخص کنید برای شما فول فریم با ارنجمنت لنزها نسبت به کراپ 1.5 کدام... تفسیری متناسب با سلیقه و بودجه و نوع کار خواهد داشت؟
بطور خلاصه آنکه تفاوت بین فول فریم و کراپ 1.5 هر کدام لنزهای خاصی را برای شما دیکته خواهد کرد
بنظرم اول تکلیف را با این مورد مشخص کنیم پاسخ هایی که از دوستان خواهید گرفت دقیق تر خواهد بود
سلام
من تازه می خوام کار عکاسی رو شروع کنم خیلی علاقه دارم و می خوام در زمینه عکسهای عروسی کار کنم .یه دوربین نیمه حرفه ای canonS5ISدارم و می خوام با 400 تومن پولی که دارم فلاش بخرم که هم بتونم تو آتلیه ازش استفاده کرد و هم اینکه اگه خواستم برا عکاسی از عروس و داماد به خارج از آتلیه برم ،بتونم ازشون استفاده کنم . تصمیم دارم بعد از اینکه یه مقداری پول از این کار گیرم اومد یه دوربین SLRبخرم.در ضمن اگه امکان داره بگین از کجا می شه فلاش یا لوازم عکاسی رو با خیال راحت از بابت اینکه سرمون کلاه نمیره خرید.ببخشید فلاشی به من معرفی منید که به درد بعدآ که دوربینم هم عوض کردم بخوره.از راهنماییتون ممنون.
سلام
من به کار آتیلیه علاقه زیادی دارم اما تجربه کافی برای خریدن یه دوربین خوب ندارم
خواستم نیکون P80بخرم اما نمیدونم به درد آتیلیه میخوره یا نه؛اگه نه؛ چه دوربینی بهتره بخرم؟
البته قیمتش هم مناسب باشه یعنی با خرید لنز و دوربین بیش از 500 هزار تومن نشه.
اصلا همچین قیمتی گیرم میاد که بخرم؟
اگه منو راهنمایی کنید بسیار ممنون میشم.:::happy:::
پس چرا هیچکی منو راهنمایی نمی کنه؟:(
کم کم دارین نا امیدم می کنین. کرای
دوست عزیز
برای کار آتلیه به هیچ وجه سراغ دوربینهای کامپکت نرید. شخصا تجربه کردهام.به جز سرعت سینک با فلاش چترها به نظرم مزیت دیگری ندارند. به نظرم میتونید یک دوربین DSLR ارزان قیمت به همراه یک لنز کیت بگیرید و بعداسر فرصت یک لنز خوب هم برای دوربینتان بخرید. مثلا یک نیکون D40x انتخاب خوبی است.
همچنین میتوانید از بخش خرید و فروش تجهیزات در همین فروم دوربینهای خوبی را پیدا کنید که دوستان برای فروش گذاشتهاند.
موفق باشید
با اجازه از بزرگان فروم
دوست من دوربین مورد نظر شما و تمام لایک هایی که فیش ورودی سینک فلاش داشته باشند گزینه های مناسبی برای آتلیه های عکس پرسنلی و حتی حرفه ای هنری هستند ، تمام موارد به خود شما بستگی دارد ، مثلا خود من الان 2 سال با لایک عکاسی حرفه ای می کنم و تازه بدلیل نیازهایم قصد مهاجرت به اس.ال.آر دارم در کل اگر دوربین لایکی با مشخصات مورد نیاز من تولید شود اولین مشتریش خودم هستم !! چرا ؟ چون امکاناتی که دوربینهای لایک در اختیار کاربر می گزارند بسیار خوب و کافی هستند حتی برای بسیاری از این امکانات بر روی اس.ال.آر شما بایستی میلیونها تومان هزینه کنید ...
در کل اگر آتلیه حرفه ای نیست و خصوصا اگر بصورت جدی وارد رقابت کاری نمی خواهید بشوید به نظر من از خرید این لایک های با ارزش که روز به روز هم کاملتر می شوند غافل نشوید ( ترجیحا جدیدترین مدل با بیشترین امکانات را ابتیاع کنید )
موفق باشید :)