نوشته اصلی توسط
Aier
درود
چرا همه درمورد این لنز این مورد رو عرض میکنن؟
توی این یک ماهی که مشغول به کار در آتلیه هستم و با فول فریم ها سروکار دارم، توی تنظیمات D610 گزینه ای دیدم که دوربین رو از یک دوربین FX به DX تبدیل میکرد! حالا نمیدونم تا چه حد ارزش داره و اصلا سخت افزاری هست یا صرفا کراپ عکسه. اما هرچه که باشه خطای vignetting رو برطرف میکنه.
به نظر من این لنز چه روی فول فریم چه روی کراپ باید عالی باشه،درمورد شارپنس و مشخصاتش که هیچ نمیگم و سایت های معتبر زیادی لنز رو بررسی کردن(تاریک شدن گوشه ها روی فول فریم اصلا فکر کنم به درد ما هم بخوره! چون عمدا اینکارو برای تاریک شدن گوشه های پرده انجام میدیم)
حداقل به نظرم برای ما آتلیه کارا خیلی لنز به درد بخوری باشه! و همینطور روی فول فریم فکر کنم لنز خیابونی خیلی خوبی هم باشه!
چرا که لنز های کیت شارپنس کافی ندارن و لنز های پرایم دست و بال مارو برای کادربندی میبندن و خلاصه مسئله شده برامون...
تقریبا لنز 50، 85 و 105 رو در قالب یک لنز ارائه میده، البته من هیچوقت تستش نکردم، ندیدمش از خطا های فوکسش و ناسازگاری هاش خبر ندارم، اما اینجور که آمارش نشون میده باید لنز خیلی به درد بخوری باشه!
اگه تجربه ای دارید و نکته ای هست که تقریبا به هیچکس این لنز پیشنهاد نمیشه خوشحال میشم با بنده در جریان بذارین
فکر میکنم ترکیب 18-35 سیگما، که اپرچر 1.8 داره
با همین 50-100 که مجدد اپرچر 1.8 داره
با لنز 70-300 AFP جدید نیکون
بهترین ترکیب عکاسی که بنده همیشه آرزوش رو داشتم هست!