مصطفی جان به من لطف دارند و ممنونم ازش و در تکمیل فرایشات ایشون باید بگم که بحث بر سر طرفداری از یک برند یا یک دوربین نیست که اگر اینطور بود که فکر نکنم کسی از من کاننی تر توی فروم بشه پیدا کرد ، اما من هیچ وقت کل کل بیخودی نکردم و همیشه سعی کردم انصاف رو رعایت کنم حالا هر دوربینی که میخواد باشه فرقی نمیکنه ، د
ر حال حاضر سیستم ترکینگ نیکون رو هیچ دوربینی توی دنیا نداره حتی وان دی ایکس مارک 2 ! بنابراین دلیلی نداره بیام بگم که کانن مثلا تو این قضیه سر تره یا بهتره ! چون نیست حالا چرا به این نتیجه من شخصا رسیدم : برای اینکه ده ها مقاله خوندم چند ده سایت معتبر ، چند ده فیلم معتبر ،برای اینکه عضور بهترین فروم های حیات وحش دنیا هستم و دوستانی دارم چه در ایران چه در اون سر دنیا که این تست ها رو انجام میدن بدون غرض ، برای اینکه وان دی ایکس مارک 2 رو شخصا تست کردم و و و..... و وقتی بهترین های این ژانر چنین چیزی میان میگن یعنی واقعا وجود داره ، در مورد سیستم ترکینگ دی 500 هم همینطور و واقعا فوق العاده هست و بی نظیر تا جایی که اگر لنز 600 تایپ دو کاننم رو کسی میخرید به قیمت خوب حاضر هستم هاراگیری کنم و به نیکون بپیوندم
اما در مورد 7 دی مارک 2 بعد از 2/5 سال : 7 دی مارک 2 یک آپدیت بینظیر از یک دوربین بی نظیر تر بود که در اون زمان نیکون بسیار عقب بود ازش ، ایزوی بهینه شده و تا نزدیک 1/5 استاپ بهتر ، سیستم فوکوس بسیار جدید با سرعت فوکوس بسیار عالی ،خروجی فوق العاده تمیز با کیفیت خیره کننده و و و مزایای دیگه
فایل پیوست 80453
همینطور که میبینید در این کراپ 100 درصد خروجی این دوربین بینظیر هست اما :
اما مشکل از جایی شروع شد که در روزهای اول هیچ 2 شات پشت سر همی یک جور در نیومد و این قضیه به سرعت به یک موضوع جدی در اومد و کانن جان هم غافلگیر شد
فایل پیوست 80454
فایل پیوست 80455
کانن خیلی زود فریموری بیرون داد و گفت که این قضیه حل شده اما دروغ میگفت و این قضیه هیچ وقت حل نشد اما بهبود پیدا کرد اما اینکه فکر کنید این مشکل رفع شده باشه : خیر ، و این باعث شد در بین عکاسان حیات وحش 7 دی مارک دو به دوربین عکس کش معروف بشه و چه شات های طلایی رو از دست بده و حالگیری کنه این قضیه رو تمامی دوستانی که 7 دی مارک 2 دارن و عکاس هستن ( نه تجهیزات باز ) لمس کردن و این مشکل وجود داره و این باعث شده که در نمودارهای جهانی هم اطمینان فوکوس 7 دی مارک 2 رو 50-50 اعلام کنن
فایل پیوست 80456
فایل پیوست 80457
امیدوارم این مطالب برای دوستان مفید باشه اما اینها دلیل این نمیشه که بگیم 7 دی مارک 2 دوربین بدی هست و یا اینکه از دی 500 نیکون سرتر هست