خرید دوربینی مناسب با نیازها و بودجه من
سلام خدمت همه دوستان عزیز و حرفه ای فوروم عکاسی
چند ساله که عضو و خواننده مطالب فورومم و کم کم میخوام یه دوربین اس ال آر تهیه کنم که گفتم مشورت بگیرم از شما سروران گرامی
میخوام دوربین اس ال آر از برند کنون تهیه کنم. (جدای از تعصبم با توجه به همه مطالب خوانده شده، کنون برای من مناسبتره و باهاش راحتترم)
با مطالبی که تا اینجا خواندم و همچنان میخوانم با اصطلاحات و فناوریهای عکاسی آشنا هستم و آشناتر میشم. و با دوربین 450دی کنون هم بارها کار کردم.
استفاده من: 90% به عشق خودم میخوام دوربین بخرم و عکاسی کنم و عکاسی من بازه ای از اینها را در بر میگیره: عکسهای خانوادگی - مسافرتی - طبیعت (بیشتر فضاهای کلی تا حالتهای ماکرو) - اگر ممکن شد عکسهای خبری و آتلیه هم میخوام بگیرم که بستگی به فراهم شدن زمینه کاری هست. (که با تهیه لنز و تجهیزات هرکدامشون ممکن میشوند)
با توجه به خرید اولم باید لنزی تهیه کنم که یه بازه بالایی را ساپورت کنه تا بتونم با عکاسی های تخصصی تر و نیازهایم آشنا بشم تا بعدا (حداقل 1سالی زمان میبره) لنزهای تخصصی تر تهیه کنم
لوازم جانبی هم فعلا باید واجبات را بگیرم تا بعدا با توجه به نیازم بیافزایم بهشون
نتیجه گیری من :
دوربین: کنون سون دی Canon 7D (جدا از این مناسبتر پیدا نکردم یعنی به نظرم نیست!)
لنز: 18-135 (با توجه به نکته ای که فوقا اشاره کردم)
مموری کارت: Sandisk Extreme 16GB
تجهیزات جانبی:
فیلتر: یو وی
کیف: مدلی از Lowepro (ممنون میشم مدلهای مناسب این دوربین و لنز را بهم معرفی کنید)
سه پایه (که اینو بهتره فعلا نخرم تا ببینم چه مدلیش بیشتر به کارم میاد)
در مورد لنز تو یه تاپیک مشورت قیمت بود که یه شخصی سوال کرد 18-135برای 7دی میخوام بگیرم چنده؟ یه شخص دیگه ای اومد گفت اصلا ترکیب جالبی نیستند و جالب بود که 4-5 نفر هم تشکر زدن که از بزرگان فوروم هم توش بودند! و این خیلی برام جالب بود و سوال شد که دوستان توضیح بدند دلیل این متناسب نبودن چیه و گزینه های بهتر کدامند؟
اگر ممکنه در مورد مزایا ومعایب خرید دوربین با کیت لنز و بدنه خالیBody Only هم توضیح بدید؟
(خودم اینها به ذهنم میرسه اگر بدنه با کیت لنز بخری هزینه لنز کمی کمتر میشه! اگر فقط بدنه خالی بخری دستت تو خرید لنز و بعدا تعویضش بازتره و ...)
در مورد بودجه هم با حساب سرانگشتی من: دوربین حدود 2100 لنز حدود 550 کیف 100 و فیلتر 30 و مموری 150
میشه حدود : 2950 یا همون 3000
که من بودجه ام را تا 3000 بستم (که قابلیت افزایش تا 3500 هم هست ولی "اگر" واقعا ارزششو داشته باشه!!!) و امکان افزایش تجهیزات و تغییرات در سال بعد هست.
در کل بنده را به بهترین نحو راهنمایی و مشاوره بدید :دی (از ادبیات ثقیلم نیز عذرخواهی میکنم این هم از تبعات رشته تحصیلی حقوق هست:دی)
متعاقبا از محبت و لطف بیکرانتون نهایت تشکر را میکنم.
ارادتمند : مصطغی عشقی