برای یادگیری عکاسی به صورت پیشرفته چه دوربینی بخرم؟
سلام
مدتیه می خوام یه دوربین مناسب برای یادگیری عکاسی به صورت پیشرفته بخرم اما متاسفانه برای انتخاب هرچه بیشتر تلاش می کنم بیشتر سردرگم میشم. ممنون میشم اگه با توجه به نیاز و نوع کابردی که میگم چند مدل مختلف بم معرفی کنید که بتونم از بینشون یکی رو واسه خرید انتخاب کنم.
شرایط:
1. می خوام عکاسی رو به صورت تخصصی یاد بگیرم؛ رشته تحصیلیم نرم افزار بوده بنابراین تحصیل آکادمیک عکاسی نداشتم؛ تو هدفم مصمم هستم و صرفآ یه علاقه ی کور و موقت نیست، از لحاظ دانش عکاسی تقریبا 0 هستم اما هوشم خوبه (خنگ نیستم!) و از لحاظ ذوق هنری هم می تونم بگم تنها چیزیه که فک می کنم دارم.
2. می تونم تا حدود 1.400.000 تومن هزینه کنم و نه حتی 1 ریال بیشتر! (پیشنهادتون رو طوری بدید که با این بوجه بتونم هرچی رو که واسه شروع لازم دارم تهیه کنم. نه مثلا بودجم تموم شه و یه بدنه دوربین بدون لنز رو دستم بمونه!)
3. احتیاج به دوربینی دارم که بشه انواع مباحث تخصصی عکاسی (مثل: تله، ماکرو، واید و ...) رو روش تمرین کنم.
4. احتیاج دارم که بتونم انواع عکاسی (مثل: طبیعت، اجتماعی، نجومی و ...) رو روش تمرین کنم.
5. توقع یه دوربین حرفه ای ندارم اما توقع دارم واسه یادگیری زیر و بم عکاسی محدودیتی واسم ایجاد نکنه.
6. ترجیح میدم تا یه مدت نسبتا طولانی (تا زمانی که واقعآ بتونم از یه دوربین حرفه ای استفاده کنم) احتیاجی به تعویضش نداشته باشم.
7. دقیقا نمی دونم یه دوربین Super Zoom واسم مناسبه یا یه دوربین با لنز قابل تعویض؟ (اگه لنز قابل تعویض رو پیشنهاد می کنید آیا لنزی وجود داره که یه جورایی همه کاره باشه؟ یعنی مجبور نشم یه لنز واسه تله و یه لنز واسه ماکرو و ... بخرم)
8. کدوم یک از مشخصات فنی تو خرید اولویت دارن؟ (مثلا اگه میگید ISO ، رنج مناسب واسه من هم بگید، اگه ابعاد سنسور رو می گید حداقل های مناسب رو بگید...)
9. در مورد نحوه ی یادگیریم هنوز تصمیم روشنی نگرفتم، اما احتمالا به خاطر نحوه ی زندگی و ساعات فراقتم به صورت خود آموز: (مطالعه کتاب و آموزش های آنلاین) خواهد بود. اگه این مورد هم می تونه تو انتخاب تاثیری بذاره بگید.
10. دونبال یه دوربین با کاربری راحت نیستم، بلکه دوربینی می خوام که کمکم کنه هرچه بیشتر یاد بگیرم.
11. و در نهایت دوربینی می خوام که در شرایط نوری مختلف (روز و شب) عملکرد خوبی داشته باشه، پارامترای فنیش تا جایی که بودجم اجازه میده بالا باشه، با توجه به مورد استفادش لنزش قابلیت های مختلف رو داشته باشه و بالاخره از دید یه عکاس حرفه ای مردود نباشه.
می دونم روده درازی کردم، ببخشید، واقعا واسم مهمه، لطفا راهنماییم کنید. :::love2:::
انتخاب کانن 550d یا 600d ؟؟
سلام دوستان عزیز
ببخشید اگه قبلاً همچین تاپیکی وجود داشت هرچی تاپیک هارو میخوندم بیشتر گیج میشدم و خواستم از دوستان عزیز کمک بگیرم
بودجه من حدود 1400- 1500 هست میخواستم بین این دو تا دوربین یکی رو انتخاب کنم
میدونم که 600d دوربین جدیدتری هست ولی با 550D اختلاف خیلی زیادی نداره
میخواستم بدونم واسه یکی مثل من که تازه دارم وارد دنیای عکاسی میشم کدوم بهتره ؟
اگه 550d رو انتخاب کنم میتونم یک لنز بهتر بگیرم ولی اگه 600d بگیرم تا چند ماه دیگه نمیتونم پول واسه لنز کنار بزارم
ممنون دوستان عزیز:::love2:::