با اين تفاسير براي شروع عكاسي اين دوربين رو بگيرم ياfuij hs20 ؟
اين را هم اضافه كنم كه اصلا بودجه براي خريد لنز ندارم متأسفانه!
Printable View
این بر میگرده به کاربری شما.اگر قصد ادامه عکاسی به صورت جدی رو دارید که قطعا 450دی گزینه بهتریست و خروجی بهتری در اختیار شما قرار میده.ولی سوپر زومی مثل اچ اس 20 مجموعه نسبتا کاملی از امکانات مختلف با کیفیت کامپکت هست که از نظر خروجی با هیچ اس ال آری قابل مقایسه نیست.اما اگر تفریحی قصد عکاسی دارید همان اچ اس 20 انتخاب بهتریست.
درباره لنز هم اگر تازه قصد شروع عکاسی رو دارید و مثلا اصرار به عکاسی حیات وحش ندارید همین لنز کیت 450 دی از 6 ماه تا حتی یک سال اول کفایت میکنه و جای نگرانی نیست.اگر هم تله خواستید البته نه خیلی بلند! لنز ارزانی مثل 250-55 همیشه در بازار یافت میشه و دست دوم اون هم قیمت مناسبی داره.
با راهنمایی دوستان من همون D7000 رو خریداری کردم
ممنون از راهنماییها
D5100 پیشش اسباب بازیه ;-)
آقا ديگه قرار نشدها:stick:
پس D3100 بنده لابد وغ وغ صاحاب (صاحب) است ديگر;-)
http://iranak.org/muse/sites/iranak....v-11%20(4).jpg
مزاح کردم جناب حسینی عزیز، نیازی به چماق نیست :::blushing:::
خیلی خوشحال شدم از شنیدن اینکه شما هم نیکون دارید، خیالم از انتخابم راحت تر شد :::love2:::
مسلماً ارزش دوربین وقتی هست که عکاس قابلی آن را دست بگیره
نمیدونم چرا همش فکر میکردم شما کانن دارید :think:;
معذرت بابت آف تاپیک
بابا شوخی کردم بخدا :::love2:::
حالا که اینطوریه: شما هم وقتی نیاز به موتور فوکوس داشتید برای بعضی از لنزها میبینید که شیر شیر است گرچه پیر شود ...!
چی گفتم :::whistling:::
با D7000 قدرت انتخاب لنز بیشتری خواهید داشت
ولی خدایی ویزور D5100 هم جالب نیست
پ.ن: راستی دوست نازنین یاسوجی من، اگر قسمت شد شاید این چند روز تعطیلات رو اومدیم یاسوج، اونوقت یه کل کل درست و حسابی راه میندازیم :;)
دلم لک زده برا آبشار و سیسخت و مارگــــــون
کسی در مورد سوال ما نظری نداشت ؟
سلام
دوستي در پيام خصوصي همين را پرسيده بود كه در جواب عرض كردم كه من جهان وطن اي هستمlol
بعد هم اين توضيح را اضافه كردم كه لازم شد اينجا هم بنويسم:
واقعیتش اینه که من مشکل درد مفاصل (آرنج و مچ دست) دارم و یکی از دلایل کنار گذاشتن موقت عکاسی و فروش 7D هم وزن زیاد دوربین بود که اذیتم می کرد. بعد از مدتی دیدم نمی توانم بدون دوربین سر کنم گفتم سبک ترین و کوچک ترین dslr ممکن را موقتا بگیرم. 30 سال با مدل هاي مختلف اول Canon بعد Mamiya بعد فوجيكا و بعد دوباره Canon (در تمام21 سال اخير) عكاسي كرده بودم گفتم مدتي هم Nikon را امتحان كنم و اين شد که این دوربین را از دوست عزيزي در فوروم دست دوم خریدم. لنز 18-200 هم از دوستی دیگر و فلاش sb-600 هم از دوستی دیگر خريدم. البته راضی هم نیستم لنز زیادی سافت است و دوربین خیلی محدودیت ها دارد (از جمله نبود برکتینگ اذیت می کند) ولی فعلا باید بسازم چون دوربين از اين سنگين تر اذيتم خواهد كرد.