نوشته اصلی توسط
Moty
اینکه شما بدنه ای بردارید و دیگه نیاز به تعویض ان نباشید خیلی شاید فرض درستی نباشد و گرنه دوستان که 5d مارک 1 داشتند و من می شناختم مبادرت به خرید مارک 2 و یا حتی مارک 3 نمی کردند و دوستان دیگر که در فروم هم زیاد هستند منظور اینست که روز به روز نیاز ها در حال تغییر هست و تکنولوژی هم در حال پیشرفت
نکته بعدی که من اعتقاد دارم اینه که تجهیزات شما هرچقدر خوب هم باشند عکاس شمایی و این شمایی که لحظه رو ثبت میکنید هر چند از امکاناتی که تجهیزات مناسب در اختیار شما میذارن نباید گذشت ولی انتخاب مناسب و تجهیزات مناسب برای هر فرد باید تعریف بشه و نباید یک نسخه برای هرکی پیچید مثلا برای من شاید یه a1000 زیاد باشه و برای کسی مثل انوش خان بردیای عزیز و...... بقیه دوستان بدنه هایی مثل d800 یا5 dمارک 3 کم
........برای همین به نظر من بهتره انتخاب درستی و با وسواس صحیح البته انجام بدید که پشیمان نشید
البته اون کراپ فاکتور در صورتی آزار دهنده خواهد بود که از لنز های فول فریم بخواهید استفاده کنید البته ازار دهنده که نه مثلا یه لنز 18 55 بخرید انگار 27 80 خریدید همین
در هر صورت پیشنهاد بدنه خرید یک کراپدار خوب مثل d7000 یا 7d با چند لنز با کیفیت و تجهیزات مناسب و مابقی پول هم پس انداز برای اموزش و نیاز در صورت خرید تجهیزات اضافه
پ.ن:اگه از اساتید گرامی نام بردم هدفم جسارت نبود و امیدوارم منو به بزرگواری خودشون ببخشن