نوشته اصلی توسط
47amir
هیچ منطقی در حرف های شما نمیبینم!!!
اگر از این مثال ها برای کسی زدید و اون رو قانع کردید!!! بدونید طرف وقت بحث با شما رو نداشته , ناگفته نماند بنده هم بیکار نیستم! (وگرنه زود تر از اینها جواب شما رو میدادم!)
شما واقعا فکرمیکنید بحث پیرامون یک دوربین خاص از هر برندی واقعا به دانش عکاسی ما چقدر اظافه میکنه؟؟؟! به نظر من ههییچچییییییی!
انقدر بحث ها و روم های مفید توی این فروم وجود داره که هرکسی ماله هرجا میخواد باشه , وبا هر تجهیزاتی میتونه از این مطالب استفاده کنه! یاد گیری عکاسی اصولی هیچ ربطی به تجهیزات و این مارک و اون مارک نداره!!!!!!!!!:::angry:::
شما فک کردید منی که از پنتاکس استفاده میکنم مشکله عقلی دارم؟؟؟! نه والا من سالم سالمم!lol و از روی عقل و منطق پنتاکس رو انتخاب کردم!
من خودم کاملا واقف هستم که بازاره پنتاکس برای ما ایرانیا مثله جهنمه! ولیییی این موضوع هیچ ربطی به عکاسی نداره! با هر دوربینی میشه عکس گرفت!
یه سری مثله شما کنون میپسندن یه سری نیکون و وو و الی آخر (من با پنتاکسی ها موافقم!!! ولی این موضوع دلیل نمیشه که تا آخر عمرم یه خط ثابت رو طی کنم ممکنه فردا نه پس فردا عقلم بهم حکم کنه که فلان دوربین نیکون خوبه برم بخرم!!!lol اشکالی داره؟ نه!:-D)
این موضوع به دوربین ختم نمیشه من بار ها و بار ها تو فروم های موبایل از این بحثها کردم (گوشی بنده BlackBerry هست و این دلیل نمیشه نتونم زنگ بزنم یا sms بدم)
یا مثلا" من سیگار کنت می کشم یعنی نمیتونه نیکوتین مورد نیاز رو به من برسونه؟! (دوستان ماربارو باز باید بیان بهم بگن: کنت نکش اخه !)
در ضمن تلفیق سامسونگ با پنتاکس بی دلیل یا از روی ناچاری یا به خاطر پست های کم نبوده! به خاطر شباهت ها و مشترکات تجهیزات این دو برند بوده .
جلل الخالق به حق چیزای ندیده و نشنیده!!!!!! این تجارب رو شما از کجا میارید!!؟؟؟؟؟؟ ! فقط با حرفتون راجب بازار دوربینهای پنتاکس مووافقم