نوشته اصلی توسط
ملیسا
سلام دوستان...
من سه -چهار ماه دیگه ، می خوام یه دوربین DSLR بگیرم .تقریبا یک سالی میشه که دارم روی این موضوع تحقیق می کنم.من خودم هیچ تمایلی به خریدن دوربین های نیکون ندارم و اصلا از برند نیکون خوشم نمیاد در حالی که می دونم شاید خیلی بهتر از کنون باشه ( البته در بعضی موارد )؛ یعنی اگه بهم بگن بیست میلیون به تو میدیم ولی تو برو فقط نیکون بگیر ، حاضر نیستم قبول کنم .اول می خواستم 600 دی کانن رو بخرم و خریدنم رو قطعی کرده بودم ، بعد وقتی شنیدم 650 دی ال سی دی لمسی داره و در بعضی جهات از 600دی بهتره ، دیگه مطمئن شدم که این دوربین فقط به درد کار من می خوره ، ولی از وقتی نظرهای افراد رو درباره ی مزایای 5200 دی نیکون به 650 دی خوندم ، دودل شدم .آخه می دونید من یه جایی خوندم که رنگ بدنه ی 650 دی به مرور زمان میره و این خودش خطرناکه و با خودم فکر کردم نکنه حالا که ال سی دی لمسی داره پس زودتر خراب بشه و برای درست کردنش پدرم در بیاد و تازه 650 دی 18 مگاپیکسل و فوکوس 9 نقطه ای داره ولی 5200 دی نیکون 24 مگاپیکسل و فوکوس 39 نقطه ای و...داره .من برای خریدن دوربین حاضرم تا نزدیک چهار میلیون هم پول بذارم ( البته با لنز اینقدر بشه ) و کارم با دوربین به غیر از عکس های خانوادگی ست...تا دوسال دیگه کاملا عکاسی با دوربینDSLR رو یاد می گیرم و تمام اجزای دوربین رو هم می شناسم و مجبورم به خاطر کارم عکس های با کیفیت و خوب بگیرم، حالا شما به من بگید کدوم دوربین رو بگیرم ؟؟؟؟؟
لطفا برای هردو دوربین لنز های خیلی خیلی خوب رو هم معرفی کنید که حداقل اگه خریدم تا سه الی چهار سال بعد عوض نکنم( به غیر از لنز 18-135 )