دوست عزیز این دوستمون فقط 5 تمن میتونند هزینه کنند.
با 5 تمن حتی یه D810 نصفه هم نمیدند!!!
خودشون به اندازه کافی در شرایط سخت برای انتخاب هستند.بهتره با پیشنهادهای آف شرایط رو براشون سخت تر نکنیم.
یا علی.
Printable View
سلام دوستان
قصد خرید دوربین دارم
بیشتر هم عکاسی طبیعت میکنم و کمی هم عکاسی پرتره
قصد خرید دوربین دارم ولی نمیدونم D7100+18-140 بگیرم یا D5300+18-140+50mm
اگر D7100 بگیرم حالا حالاها پول خرید 50mm جور نمیشه:::happy:::
ممنونم
البت اگه 7100 بگیرید میتونید همون 50 رو از سری d تهیه کنید که قیمتش خیلی کمتر از سری g هست ولی اپتیکی نزدیک هم هستن در حال حاضر این لنز 340 تا 400 خرید و فروش میشه
بدنه 5300 تو قیاس با 7100 یه سری امکانات جانبی خوب داره مثل وای فای و صفحه نمایش چرخان ازون طرف 7100 یه رده بالاتره و سیلسنگ بهتر و دکمه های کنترل بیشتر و قابل برنامه ریزی داره
من گزینم 7100 خواهد بود ( تو هفته ی آینده هم خرید میکنم احتمالا با لنز 50 :oops: )
پیشنهاد من اینه که مقایسه جامعی بین دو بادی داشته باشید ببینید ایا بر فرض برای شما سیلینگ بهتر مهم تر هست یا صفحه نمایش چرخان و وای فای و ... (کیفیت قاطعانه میگم در این سطح فرقی نمی کند)؟ لنز هم 50 g با موتور فوکوس ، کیفیت اپتیکی بهتر و چند عامل دیگر برتر از سری d است . با توجه به این عامل ها خودتون انتخاب کنید !
ممنون از پاسختون
والا دیگه سیرتا پیاز دوربینهای تو این قیمت دیدم و انقدر خوندم حفظ شدم :::angry:::
من با D5200 و D5300 کار کردم ولی مشکل اینجاست با سری 7 کار نکردم.
کیفیت این دوربینا که خیلی بهم نزدیکه و قابل تشخیص نیست.
صفحه چرخان و وای فای و ... مهم نیست ولی خب بدنه محکم تر وسیلینگ بهتر بنظرم مهمتره
لنز سری G پس از تحقیقاتی که کردم کیفیت بهتری از سری D دارند حالا در عکاسی پرتره چقدر مشهوده نمیدونم
چون میخوام بادی بخرم ک کلا نگهش دارم و قصد تعویض ندارم برای همین زیادی حساس شدم :دی
سلام دوستان تصمیم گرفتم نیکون d700 بگیرم به نظرتان با کیت لنز بگیرم یا بادی و لنز جدا ؟ و چه لنزی رو پیشنهاد میدین؟ عکاسی هم تفننی میکنم.ممنون میشم کمکم کنید.
ببخشید d7200 اشتباه شد.