نوشته اصلی توسط
hadika
سلام با این شرایط گرونی چه پیشنهادی برای 4 میلیون بودجه دارید ؟
توضیح : عکاس آماتور هستم در بیشتر زمینه ها علاقه دارم به عکاسی و 2 سال d3100 داشتم با همون لنز کیت 55-18 که احساس کردم 3100 برام ارضا کننده نیس مخصوصا اینکه موتور فکوس داخلی نداره و لنزهای بعضا ارزون قدیمی رو ساپورت نمیکرد با فکوس ...بدنه زیادی کوچکش هم اصلا دوست نداشتم و فروختمش رفت الان حدود 4 تومن میخوام هزینه کنم و اینکه خیلی تحقیق کردم تصمیم دارم لنز خوب بخرم و یه بدنه که جوابگو باشه من روی نیکون d90 , d7000 و یا کنون 50d یا 7d تحقیق کردم ، 50d رو به خاطر بدنه خوش دستش خوشم اومد (کارکرده حدود 1500 ) و d90 هم به خاطر قیمت نسبت به d7000 ...حال اینکه میشه d7000 با لنز 18-105 یا canon 7d کارکرده با لنز مشابه بردارم و دیگر هیچی ...یا از گروه پایینتر یعنی بین 50d و d90 با هزینه کمتر بدنه ...شما از این بین کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
1-nikon d7000+18-55mm+55-200
2- nikon d90+ 18-55mm+55-200mm+35mm f1/8
3-canon 50d+18-135mm+...
4-canon 7d کارکرده+ لنز 18-135
تاپیکهای مقایسه رو خوندم مثل d90 یا 50d ...اما با توجه به اینکه الان همه قیمتهای اون تاپیکها قدیمی شدند احتیاج به راهنمایی به روز داشتم ... از لحاظ بررسی های فنی دوربینها و تفاوتهاشون تمام اطلاعات کامل رو کسب کردم در این مدت و مزیتها و .. آگاهم فقط میخوام ببینم شما جای من باشید با این 4 تومن چه انتخابی میکنید ؟
مگاپیکسل مهم نیست
استحکام بدنه و سیلینگ مهم است قرار است همیشه همراهم ببرم بیرون و نه اینکه در آتلیه ساکن باشه ، اما به اندازه لنز اهمیت ندارد
با تنظیات نیکون /اشنا هستم اما اگه لنزها ارزونتر و فراوانتر در رده قیمت پایین در کنون یافت میشه (خصوصا قدیمی و کارکرده ها ،اینو از دوستان فروشنده شنیدم) پس حاضرم برند رو عوض کنم
لنزهای فوق رو از تیم های رویایی ken rokwell انتخاب کردم و در کل اطلاعاتم درباره لنز از بدنه کمتره و در حد تئوری آشنا هستم نه بیشتر
ممنون از راهنمایی همه دوستان که از این سوالات تکراری خسته شدند اما امید من به شماست بزرگواران