با سلام
من در ماه گذشته یه کاو مخصوص برای دوربینم ساختم که خیلی کارآمد هست دوست دارم با دوستان در مورد این قضیه صحبت کنیم تا به نتیجه بهتری برسیم
با سلام
من در ماه گذشته یه کاو مخصوص برای دوربینم ساختم که خیلی کارآمد هست دوست دارم با دوستان در مورد این قضیه صحبت کنیم تا به نتیجه بهتری برسیم
ميشه بيشتر توضيح بديد؟
مثلا چند تا عكس و مراحل ساخت رو با ما شريك بشويد؟
سلام
من با مشمای وکیوم یه جور کاور ضد آب یک بار مصرف برای گوشی N82 خودم ساختم و در استخر - کیش - شمال تست کردم که جواب داد ولی برای دوربین خودم (Canon SX20is) خیلی تلاش کردم و به نتیجه های خوبی رسیدم ولی هنوز موفقیت آمیز نبوده
علتش هم اینکه داخل کاور بخار میکنه حالا نمیدونم چرا......
دارم روش کار میکنم
خوشحال میشم اگر دوستان کار مشابهی انجام دادن تبادل اطلاعات کنیم
موفق و پیروز باشید
بهترین کاور چتر است ..حالا از این چتر هایی که روی کله قرار میگیره یا معمولی .
اینم یجورشه
دوست خوبم، برای حذف بخار میتونید از بسته های جاذب رطوبت همراه بسته بندی بسیاری از وسایل الکترونیکی و حتی دوربین ها(شامل مواد سیلیکاتی،پروپیلن گلیکول، خاک سیلیسی و...) استفاده فرمایید. علت بخار هم فکر میکنم فیلمبرداری و داغ شدن سنسور و یا عملکرد اتوفوکوس و موتورهای داخلی بدین منظور و ... باید باشه.
موفق باشید.
سلام
میخوام با این کاورهای کامپیوتر کاور ضدباران برای دوربین بسازم، همه چیش درسته فقط نمیدونم برای LCD پشت و بالای دوربین چی استفاده کنم که هم شفاف باشه هم دیگه ال سی دی معلوم بشه
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
جناب اقبالي بنده هم ميخواستم همين كاور رو بسازم كه نمونه اون رو شركت matin ساخته كه روي سه پايه دوربين و دوربين رو ميپوشونه و عكاس زير اون ميره و محافظ خوبي براي بارون هستش اما متاسفانه با اينكه نقشه خوبي براش داشتم اما پارچه مناسب گيرم نيومد و در نهايت اماده اون رو خريدم 22000 !سلام
میخوام با این کاورهای کامپیوتر کاور ضدباران برای دوربین بسازم، همه چیش درسته فقط نمیدونم برای LCD پشت و بالای دوربین چی استفاده کنم که هم شفاف باشه هم دیگه ال سی دی معلوم بشه
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم
كاورهاي كامپيوتر رو اگه بخواين استفاده كنيد فقط ميتونه دوربين رو بپوشونه چون سايزشون خيلي بزرگ نيست اما اين مدل كه من خريدم ميتونه سر عكاس رو هم پوشش بده.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
تو فروشگاه دوستم تازگي ها ديدم كه روكش هاي پلاستيكي ژلاتيني آورده كه براي گرد و غبار خيلي عاليه و بين 35 تا 40 هم قيمتشونه. نميدونم براي بارون و رطوبت هم خوبه يا نه ؟ خودش كه ميگفت مناسبه. همونهايي كه مدلهاش براي موبايل هم تو بازار يه مدت پر شده بود. اما جنس و ضخامتشون بهتر و كلفت تر هستش.فقط برای رو دوربین میخوام، حالا برای روی ال سی دی چی بگیرم؟؟؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/