سلام.
خیلی وقت بود فروم نیومده بودم. دلم برای همه تنگ شده بود
از اونجایی که عینکی شدم و در مورد عکاسی با عینک کمی سوال داشتم که دقیقا همین امروز صبح در حال عکاسی از آسمان پاک و ابری تهران :cool: Eyecup ویزورم که قبلا جفت پایه هاش ترک خورده بود یکیش شکست و اون یکی هم به احتمال زیاد می شکنه. و اما 3 تا چیز باقی می مونه:
1- چرا ترک خوردند و شکستند؟
2- چی بخرم جاش؟
3- (زیاد ربطی نداره) با عینک چجوری عکاسی می کنن؟
و حالا کمی بحث رو باز می کنم:
1- پایه های Eyecup حدود کمی کمتر از یک سال میشه که ترک خورده. و بعد از ترک خوردن شل شد و توی هر 10 بار در آوردن از کیف و گذاشتن توش یک بار در میومد و بعضی وقت ها هم وسط خیابون و گم شدن و پیدا شدن و کلی دردسر... دلیل شکستن فکر کنم کیف باشه که هر دفعه از کیف در میارم ویزور گیر می کنه (خیلی کم)
2- حالا با توجه به اینکه احتمالا به زودی اون یکی پایه هم می شکنه و نمی خوام بدون Eyecup عکاسی کنم آیا همون مدل معمول DK-21 رو بگیرم و یا گزینه های دیگری هم دارم؟ مثلا یک مدل DK-21 توی سایت نیکونه هست که Magnifier داره که دقیقا نفهمیدم چیه اما فکر کنم برای عینکی ها خوب باشه. یا Extender بزارم و یا ... قیمت این Eyecup های معمولی چنده؟ خیلی دوست دارم محض تنوع یک مدل دیگه رو بگیرم.
نکته!: مدل Eyecup دوربین من همین مدل هست ولی اصلا این شکلی نیست. اصلا فکر نمی کنم این بتونه ویزور D90 رو جواب بده. نیکون هم سوتی میده ها!
http://www.nikonusa.com/Nikon-Produc...er-Eyecup.html
3- نمی دونم والا یا باید عینک بندازم بالا ، بالای ابرو هام که خیلی سخته یا باید عینکو بچسبونم به ویزور و کمی هم فشار بدم تا یتونم کل کادر و اعداد رو ببینم. و بعدش هم کثیفی عینک و ...
پ.ن: تاپیکی در این مورد نبود یا اگر هم بوده جستجوی به درد نخور (صفت های بد تر از اینا باید براش در نظر گرفت) Vbulletin نتونست پیداش کنه، واسه همین نزنید منو که تاپیک باز کردم.