پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
از دوستان کسی از حدود قیمت کیف های لوپرو
rezo 140
apex 140 AW
و موجودیت آنها در تهران اطلاعی نداره ؟ واقعا بین این 2 تا مونده ام.هر دو خوب هستند ولی چون قیمت ها را ندارم نمی تونم تصمیم بگیرم.چیزهایی که برام مهم هستند یکی اینه که به سرعت بتونم دوربین را بیرون بیاورم.دوم اینکه نسبتا محکم باشه تا تجهیزاتم آسیب نبینند.
وسایل هم (فرض می کنیم)اینها هستند :
خود دوربین : 13w در 10h سانتی متر
حدود 4 تا کابل
3 تا فیلتر با جعبه شون
شارژر با 4 باتری یدک
کارت ریدر کوچک
یک فلاش slave (هنوز نخریدم ولی در آینده می خرم)
این سایت lowepro هم که نصف تصویر هاش باز نمی شوند!
راستی به نظرتون این اندازه rezo 140 و apex 140 برای این وسایلی که نوشتم مناسب و کافیه ؟
یعنی حدود 7W x 3.9D x 6.9H in / 17.8 x 10 x 17.5 cm
چون در این سری rezo 160 هست که اندازه آن بزرگتر هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
از دوستان کسی از حدود قیمت کیف های لوپرو
rezo 140
apex 140 AW
و موجودیت آنها در تهران اطلاعی نداره ؟ واقعا بین این 2 تا مونده ام.هر دو خوب هستند ولی چون قیمت ها را ندارم نمی تونم تصمیم بگیرم.چیزهایی که برام مهم هستند یکی اینه که به سرعت بتونم دوربین را بیرون بیاورم.دوم اینکه نسبتا محکم باشه تا تجهیزاتم آسیب نبینند.
وسایل هم (فرض می کنیم)اینها هستند :
خود دوربین : 13w در 10h سانتی متر
حدود 4 تا کابل
3 تا فیلتر با جعبه شون
شارژر با 4 باتری یدک
کارت ریدر کوچک
یک فلاش slave (هنوز نخریدم ولی در آینده می خرم)
این سایت lowepro هم که نصف تصویر هاش باز نمی شوند!
سلام
واقعا" فکر میکنی لازم باشه کارت ریدر و شارژر و کابلها رو هم همیشه با خودت جابجا کنی؟!! :confused:
میتونی برای اینها از یک کیف ساده و چیزی تو این مایه ها استفاده کنی!!
اینطوری به نظر من همه چیز در دسترسه:redface: .تازه تو می توانی 5 دلار اضافه بدهی و حدود 5 سانت ارتفاع اضافه داشته باشی یعنی اندازه یک شارژر و کارت ریدر:biggrin: .
rezo 140 = 40$
rezo 120 = 34$
apex 140 = 49$
apex 120 = 44$
سلام
منظور من این نبود که به خاطر صرفه جویی در هزینه, کیف کوچکتری بگیری, منظورم این بود که برای سهولت جابجایی و حمل و نقل کیف کوچکتری بگیری و حتی الامکان به اندازه ضروری ترین وسایل جا داشته باشه!!!
مثلا" اگر شما بخوای بری نمایشگاهی, بازدیدی, مهمانیی, ...... آیا حتما" لازمه کارت خوان و شارژر و کابل USB و کابل TV و .... رو با خودت اینور اونور ببری!!! :confused:
موقعی که من میخواستم این کیفمو بگیرم, فروشنده یک مدل دیگه از لوپرو بهم نشون داد که دو برابر این کیف جا داشت به علاوه چند جیب بیشتر و بند پهنتر و .... و فقط 5000 تومان گرانتر بود ( مدلش یادم نیست, ولی رنگش سبز بود) خوب اگه من Panasonic-FZ50 یا FUJIFILM-S9600 داشتم, اون کیف عالی بود, ولی S3 IS حتی نصفش رو هم پر نمیکرد!!
البته همین کیفی هم که دارم, از دوربینم بزرگتره و به راحتی 4 باتری قلمی و یک کارت خوان میشود روی آن گذاشت (که نمیگذارم!!) و اگر کیفی بود که دقیقا" اندازه دوربینم بود (کوچکتر بود) آن را میخریدم تا راحتتر جابجا کنم.
حرف شما کاملا درست
ولی من یک کیف سونی دارم که مال هندی کم هست.در نتیجه خیلی کوچیک و جمع و جوره .ولی من غیر از دوربین و باتری چیز دیگه ای نمی تونم داخلش بگزارم.برای همین می خواهم یک کیف بزرگتر بگیرم.هر وقت که خواستم بروم نمایشگاهی, بازدیدی, مهمانیی, ...... آنوقت می توانم از کیف سونی استفاده کنم
و هر وقت بخواهم بروم مسافرت از Lowepro
-----------------------------------------------
حالا جدا از این حرفها کسی قیمت نداشت ؟
اگه تهران بودم خودم قیمت می کردم ولی نیستم!
راستی offtrail 2 رو تجهیزات حرفه ای پشت تلفون 78 قیمت داد !
یادمه آرش خان 48 خریده بودند!
دوستان سلام
می خواستم ببینم ای میف های Lowpro در تهران از کجا میشه تهیه کرد
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nabster
دوستان سلام
می خواستم ببینم ای میف های Lowpro در تهران از کجا میشه تهیه کرد
با تشکر
علاوه بر بسیاری از فرشگاه های لوازم عکاسی مثل عکسباران ، نورنگار ، آهونگار ، نمایندگی های آفومار ، نمایندگی های نیکونگرش . ، شما میتوانید از نماینده ی اصلی این محصولات در ایران ( مرکز تجهزات حرفه ای ) واقع در میدان 7 تیر ، ابتدای خیابان بهار شیراز ( ضلع شمالی ) مراجعه کنید ، این مرکز وارد کننده ی اصلی است و اکثر مدل ها را دارد....
برای D50 یک کیف شانه آویز میخوام
کوچکی و قابل حمل بودن واسم مهم تره
قیمت هم البته که کمتر بهتره :::big grin:::
این لینک رو نگاه کنید و انتخاب کنید تا بعد...
کد:
http://www.lowepro.com/Products/