پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srv000
با سلام خدمت همه دوستان
من یه كیف می خواهم (ترجیحا Lowepro یا Case Logic ) واسه یه Nikon D40 که همون جور که می دونید یه لنز 18-55 روشه، یه لنز 55-200 هم کنارش دارم
یه کیف رو شونه ای که این تجهیزات مختصر رو تو خودش جا بده اگه بمن معرفی کنید ممنون میشم.
دوست عزیز ساینت خود این شرکتها مشخصات کامل محصولاتشون رو گذاشته
پیشنهاد میکنم یه سری به سایتشون بزنی
راخت تر میتونی انتخاب کنی عکسهای مختلفی هم از محصولاتشون گذاشتن
http://www.caselogic.com/
http://www.lowepro.com/
l
موفق باشی
دوستان یک مشورت کوچیکی میخواستم.
بین SLRC-3 و Off Trail 2 موندم .. به نظر خودم SLRC3 جمع و جور تر میاد و فضای مناسبی هم داره, از طرفی off trail 2 خوبیش اینه که کیفهای لنزش جدا میشه.. اولی رو نورنگار زده 65, دومی رو هم دقیق نمیدونم ولی باید حدود 90 باشه که مسلما" اولی برام مناسب تره ازین نظر.
البته با تجهیزات فعلیم شاید کمی زیادی باشه ولی در پی آپگرید احتمالی دیگه نمیخوام کیف عوض کنم.
حالا نظر شما چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MZITech
....
به نظر خودم SLRC3 جمع و جور تر میاد و فضای مناسبی هم داره ......
حالا نظر شما چیه؟
درسته كه SLRC3 فضای نسبتا مناسبی داره ولی بر خلاف تصور شما اصلا جمع و جور نیست. چه جوری بگم ؟ خیلی بزرگ نیست ولی شانه آویز راحتی هم نیست. در اصل برای حمل بیشتر مجبورید دسته ی كوتاه رو دست بگیرید در صورتیكه به نظرم آف تریل رو راحت تر می شه به شانه آویخت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
درسته كه SLRC3 فضای نسبتا مناسبی داره ولی بر خلاف تصور شما اصلا جمع و جور نیست. چه جوری بگم ؟ خیلی بزرگ نیست ولی شانه آویز راحتی هم نیست. در اصل برای حمل بیشتر مجبورید دسته ی كوتاه رو دست بگیرید در صورتیكه به نظرم آف تریل رو راحت تر می شه به شانه آویخت.
ممنون فرهاد عزیز
نظر شخصی شما چیه؟ با توجه به اینکه خودتون SLRC3 رو دارید..
پ.ن: off trail 2 ضد آب هم نباید باشه نه؟ یعنی من که نشانی از Aw ندیدم !!
ویژگیه قابل تاملیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MZITech
دوستان یک مشورت کوچیکی میخواستم.
بین
SLRC-3 و
Off Trail 2 موندم .. به نظر خودم SLRC3 جمع و جور تر میاد و فضای مناسبی هم داره, از طرفی off trail 2 خوبیش اینه که کیفهای لنزش جدا میشه.. اولی رو نورنگار زده 65, دومی رو هم دقیق نمیدونم ولی باید حدود 90 باشه که مسلما" اولی برام مناسب تره ازین نظر.
البته با تجهیزات فعلیم شاید کمی زیادی باشه ولی در پی آپگرید احتمالی دیگه نمیخوام کیف عوض کنم.
حالا نظر شما چیه؟
آف تریل 2 شانه آویز و کمربند راحتی داره،
من از اول که خریدم کیفهای لنزشو جدا کردم تا اطلاع ثانوی!
کیف اصلی هم خیلی جا داره، اولش واسه 400 دی من با 55-18 خیلی بزرگ بود اصلاً نمی دونستم دوربین رو چطوری بزارم داخلش، اما الان با گریپ و 70-17 فیکس شده.
شارژر و سیم و ... رو هم میزارم ته همون کیف بزرگ.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
به نظر من آقا فرهاد درست می گویند " شانه آویز راحتی نیست" هر چند شما بعد از مدتی با آن کنار می آیید...اما قیمت آن در این حدودی نیست که شما گفتید (65 تومان) ... من از همان نور نگار خریدم 45 تومان ... به نظر من نسبت به قیمتش بسیار می ارزد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
به نظر من آقا فرهاد درست می گویند " شانه آویز راحتی نیست" هر چند شما بعد از مدتی با آن کنار می آیید...اما قیمت آن در این حدودی نیست که شما گفتید (65 تومان) ... من از همان نور نگار خریدم 45 تومان ... به نظر من نسبت به قیمتش بسیار می ارزد...
من هم 60 تومان خریدم و لی نمایندگی ها ظاهرا از نورنگار به لحاظ ارزان فروختن نسبت به لیست شكایت كرده بودند :mad:
سلام به همه
من یه نظر دارم
به نظر من خریدن این كوله پشتی های گران قیمت اصلا ارزش نداره آدم می تونه خودش این كوله هارو درست كنه
با خریدن یه كوله پشتی 2 تیكه از منوچهری كه زیبا هم هستن و مدلهای مختلف دارن و با مقدار كمی اصلاحات در اون می تونین یه كوله پشتی مخصوص دوربین داشته باشین که کل این قضایا براتون 30 تا 40 هزار تومان در میاد:biggrin:
دوستان عزيز،
لطفا راهنمايي بفرماييد براي اينكه با كيف هاي تجهیزات عکاسی از نزديك آشنا بشم و بتونم يك انتخاب خوب انجام بدم، به كجاها ميتونم مراجعه كنم. (شنيدن و خواندن كي بود مانند ديدن!!!)
فقط لطف كنيد مراكزي را معرفي كنيد كه نسبت به بقيه، قيمت هاي مناسب تري داشته باشند. :redface:
ضمن اينكه اگر اينجا نميشه آدرس گذاشت، بطور خصوصي آدرس را براي من بفرستيد.
ممنون :::love2:::
دوستان جائی را در تهران ( به جز تجهیزات حرفه ای) سراغ دارند که کیف Lowepro Fastpack 350 را موجود داشته باشد؟