متاسفانه مدل slra-6 هست
لینک می دین ببینیم چه مدل رو شما دارین ؟
Printable View
امید جان، Lowepro یه مدل داره، که ظاهراً در بازار پیدا نمیشه (شما که امکان خرید از جنوب خلیج فارس برایت آسانتر از ماست، شاید بتونی پیدا کنی) ... از واردکننده ی اصلیش هم (تجهیزات حرفه ای) که پرسیدم، موجود نداشتند. ولی عکسهائی که ازش دیدم، بنظر گزینه ی مناسبی میومد. Marumi هم قدیمتر ها مدلی داشته که ظاهراً دیگه تولید نمیکنه ...
بعد از چند روز تحقیق بالاخره کیف Vanguad Skyborn49 به قیمت 235 تهیه شد - بسیار حادار و محکم -
سلام دوستان
با خرید لنز جدید (EF 70-200mm f/2.8L IS II USM) قصد تعویض کیف دوربینم را دارم البته تجهیزاتم :
بدنه 7D و EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM و فلاش و اگر در آینده پولدار بشم EF 24-70mm f/2.8L USM
از آنجایی که کیفهای شانه آویز (Shoulder Bag) را به طرحهای دیگه ترجیح میدم، بین دو برند Vanguard سریMessenger و از مارک lowepro سری Pro Messenger AW مد نظر دارم
Vanguard
http://http://www.vanguardworld.com/...enger+Bag.html
Lowepro
http://http://www.lowepro.com/promessenger
حالا از بین این دو مدل دوستان حرفه ای تر کدوم را پیشنهاد میکنن؟
سهولت استفاده،جنس کیف و...البته کیفیت نسبت به قیمت
دوستان واسه دوربین 60d با لنز 18-200 چه مدل کیفی پیشنهاد می دید که شانه آویز باشه؟
دوستان بهترین مدل کیف واسه دوربین SX230 چی هست؟ آیا کیف های سخت بهتره یا نرم؟ می خوام خیلی جمع و جور باشه و قابلیت این رو داشه باشه که بشه توی کمربند نصبش کرد و به کمر بست. توی اینترنت این مدل رو دیدم که چیزخوبیه نیست ولی توی بازار این مدل پیدا نکردم .ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند .تو این مدل داخل نرم هست و همینطور به راحتی موقعی که به کمربند متصل هست میشه دوربین رو بیرون آورد .ممنون میشم دوستان مدلهای پیشنهادی خود را همراه با عکس وقیمت معرفی نمایند
Camera case bag for canon PowerShot SX230 SX210 SX220 HS Digital Cameras | eBay
lمعمولا كيف هاي سخت جاي اضافي براي حمل خنز پنزرهاي لازم (مموري اضافي و شارژر و ...) ندارند و من به شخصه كيف هاي نرم البته از برند معتبر كه ضربه گيرهاي خوب و كافي داشته باشند را ترجيح مي دهم. توصيه مي كنم مدل هاي tamrac موجود در بازار را نگاهي بكنيد. من براي G11 استفاده مي كنم و راضي ام:
فایل پیوست 29332
سلام
ممنون از شما
تو ایران گیر میاد؟ میشه لینک خرید اینترنتی بهم معرفی کنید و حدود قیمتشون چطوره؟ راستی این مدل کیف یکی دوستان بهم هدیه داده نظرتون درباره ا
http://img4up.com/up2/98369346875247158992.jpg
http://img4up.com/up2/02389954859025023509.jpg
با سپاس از تمامی دوستان
سلام
بله بعضي از فروشگاه هاي مجتمع پايتخت و همچنين شركت سي گل بسياري مدلهاي Tamrac رو دارن ولي فروش اينترنتي بعيد مي دونم كسي داشته باشه.
اون كيف هم از همين چيني/ايراني 5000 تومني هاست و حيفه دوربينو توش بذارين:::blushing:::
امروز کیف lowepro sport pack Aw 200 رو خریدم و شدیدا فکر میکنم کیف مناسب و خوبی هست
ویژگیهای مثبتی که روز اول از کار باهاش دیدم :
1 - وزن کم 1.300 کیلو
2 - طراحی عالی از نظر ارگونومی و راحتی (وزن خیلی خوب پخش میشه و احساس خستگی شدیدا کم میشه)
3 - فضای دوربین و قابلیت دسترسی سریع بهش
4 - داشتن فضا های زیاد و متنوع (دوربین و لوازم / وسایل شخصی / بطری آب / کیسه آب برای راحتی نوشیدن آب توسط نی موقع دوچرخه سواری یا کوهنوردی / جیب های متنوع / فضای لپ تاپ / ....)
نکته منفی : برای دوربین با لنز 200-70 فضا کافی نیست ولی میشه لنز رو به صورت جدا قرار داد که البته این برای من مشکلی نیست چون فعلا این لنط رو ندارم و بعد ها هم چون لنز اصلی نخاوهد بود مشکلی نیست
اینم لینک اطلاعات کامل از ویژگیهای این کیف در سایت lowepro : Lowepro | Photo Sport Series
اینم لینک ریویو کامل این کیف : ProPhoto Coalition.com: Dan Carr | Founder | Photo Gear & Adventure
قیمتش اینجا 1200 کرون بود حدود 170 دلار
فایل پیوست 29892
فایل پیوست 29893
سلام
برای سه پایه مانفروتو 190 همراه با هد 322 دوستان چه کیفی پیشنهاد میکنند ؟
ایمان جان یکی کیف خود لوپرو که فکر میکنم الان حدود 100 تومان باشه تقریبا اکثر هدهای کاربردی مانفروتو به صورت نصب شده روی سه پایه درون کیف جا میشه.
دوم کیف کیس لاجیک مدل SLRA7 حدود 20 قیمت داشت الان رو نمی دونم. من سه پایه 190 رو به همراه هد 496rc2 یا 327rc2 با این کیف استفاده میکنم. البته 804rc2 رو هم اگر دسته هاش باز بشه داخل این مدل جا میگیره. فقط موقع خرید چون هیچ قسمتی از کیف مدلش نوشته نشده باید دقت کنی سایز کوچکتر مثل SLRA6 نگیری. اگر هم خواستی مطمئن بشی می تونم کیف رو تقدیم کنم چند روز داشته باشی.
کیف گیتزو هم هست باز حدود 100 تومن و چون استفاده نکردم مطمئن نیستم چه مواردی رو جا میده ولی هر چی باشه گیتزو یه چیز دیگس.;-)
ولی یک نکته رو یادم رفت اضافه کنم اونهم اینه که کیف فقط برای حمل سه پایه در صندوق عقب یا بار هواپیما مناسبه به دلیل اینکه موقع پیاده روی امکان استفاده از بند روی سه پایه به صورت دوش فنگ وجود داره که خیلی راحت تره.
ممنونم از لطف شما دوستان عزيز
ديروز در مجتمع پايتحت مدل mbag 80pn ديدم ولي متاسفانه هركاري كردم با قيمت ١٤٥ هزارتوماني اون نتونستم كنار بيام ! البته يه مدل ساده تر هم داشت كه فاقد فيبر ابري بود حدودا ٧٠ تومان كه به دل من ننشست ... امروز حتما گيتزو و كيس لاجيك و پيگير ميشوم ...
80 مدل PN خیلی خوش ساخت، خوش ظاهر و Safe است ... عددی که برایش اعلام کردید،خیلی زیاده ... پارسال همین موقعها 80 تومن خریدمش ... ولی اگر نداشتم، من هم با 145 کنار نمیامدم :-)
مانفروتو، یک مدل تسمه دارد که به بالا و پائین سه پایه بسته میشه برای آویز روی شانه و مواقعی که حمل کیف مدّ نظرتان نیست ... کسی سراغی ازش نداره ؟ (خیلی پرس و جو کردم، پیدا نکردم)
با سلام خدمت همه دوستان من این تسمه رو بطور اتفاقی دیدم یعنی میخواستیم تبلیغ نشه گفتیم در پیام خصوصی به علی آقا بگیم...اینهم آدرسش خدمت دوستان
دوستان اگه این بند رو تهیه کرده یه توضیحی در موردش بده
کیفیت و کارایی و ...
یک عدد کیف Lowepro lens case 2S دیروز به قیمت 25000 تومن از مجتمع پایتخت خریده شد.
جدیداً کسی کیف های کاتا رو جایی دیده ؟
کیفیت اش خوب است ... ولی متاسفانه برای آویختن به شانه طراحی نشده و برای اینکار کوتاه است. عملاً مثل دستگیره ی چمدان یا ساک ورزشی است که در حین گرفتن آن، سه پایه بصورت افقی قرار میگیرد و شما قسمت لاستیک دار آن بند را در دست خواهید گرفت.
مانفروتو نوع دیگری تسمه دارد که خاکستری رنگ و پهن تر از این مدل است و شانه-آویز است.
یه کیف قیمت مناسب برای 190 با هد 804rc2 میخوام، خداییش نمی ارزه 100 و خورده ای بدی کیف خود منفروتتو رو بگیری، بودجه تا 50 60
کیس لاجیک SLR7 رو نمیخوام، یه چیز که راحت سه پایه با هد توش جا بشه
فکر نمی کنم مدلی با این حدود قیمت در بازار باشد. 10 تومان دیگه هم هزینه کنید این مدل رو از پیکسل بخرید: Manfrotto MBAG80N قیمت الان حراجش 73 ولی مثل اینکه لایه محافظ ندارد.
بند حمل مدل 120 مانفرتو به قیمت 35 از قصر دوربین خریداری شد.
سلام خدمت اساتید محترم . من میخوام برای دوربین پاناسونیک FZ150 کیف بخرم . خودم از توی نت این 2 مورد رو انتخاب کردم . چون از نزدیک ندیدم نمیدونم کدوم بهتره . شاید هم هیچ کدوم ارزش نداشته باشن . اگر مورد بهتری تو همین محدود 50-60 تومان هست ممنون میشم بگید . مدلهایی که خودم دیدم این ها هستن :
Vanguard UP-Rise 15
Lowepro Nova 140 AW
نمیدونم چرا پست شما رو ندیده بودl وگرنه این بند رو نمیخریدم (خرید پستی):::angry:::
برای 055 کوتاهه و به زور حکم همون دسته رو پیدا میکنه
کیف 80ان هم خریدم که به نظر شخص من کیف مناسب و خوبیه. البته همونطور که بزرگواران گفتن نقش محافظتی اون کمه . (کم کم باید به دلار 2000 تومن عادت کنیم)
امروز کوله پشتی کاتا مدل 3N1-30 به قیمت 190 تومن خریداری شد . بسیار جمع و جور و خیلی خیلی سبک ولی در عین حال مقاوم هست. فایل پیوست 31387
بهتر است هر دو مدل را از نزدیک ببینید و دوربین را در آن تست بکنید.
چند نکته ریز: up-rise تک زیپ است و به نظرم یک نقطه ضعف برای آن حساب می شود. ولی تا جایی که یادم مانده بدنه محکم تری نسبت به nova دارد.
در ضمن کیفهای کوچکتر هم جوابگوی شما خواهند بود. به نظرم up-rise 15 برای دوربین شما بزرگ است!
http://www.vanguardworld.com/compone...-Rise-15-3.jpg
نگاهی به کیفهای caselogic نیز بیندازید. کیفهای سفتی پیدا خواهید کرد!
سلام . ممنون . چون کمی عحله داشتم همون ونگارد رو گرفتم . اتفاقا کیپ کیپ دوربینه . البته تمام لوازم همراه توش جاشد . کابل USB ، شارژر ، هود . قیمتش هم خوب در اومد . 45 تومان .
سلام بر شما
کیف محکم و باکیفیت و ارزان! مناسبs200exr میخواستم به بنده معرفی کنید تا 30 هزار توان
ممنون
سلام به دوستان عزيز
ممنون ميشم اگه كسي اخيرا كوله lowepro Pro Runner 450 AW جايي ديده به من خبر بده ... امروز برج بهار و فروشگاه تجهيزات حرفه اي چك كردم نبود ... بخاطر سفري كه احتمالا در پيش هست نياز به كوله اي با استقامت اين كوله كه جاي حمل كامپيونتر شخصي هم داشته باشه دارم ...
فایل پیوست 32582
http://products.lowepro.com/product/...AW,2184,16.htm
سپاس از شما ...
بفرمایید
http://www.ppec.ir/?product/32
البته شاید یه خورده گرون باشه
دوستانی که از قیمتهای اخیر مطلع هستند راجب قیمتش نظر بدن.
جناب دانش سپاس از لطف شما . مرکز تجهیزات حرفه ای ظاهرا اطلاعات سایتشان بروز نیست اولین جایی بود که چک کردم !نقل قول:
بفرمایید
http://www.ppec.ir/?product/32
البته شاید یه خورده گرون باشه
دوستانی که از قیمتهای اخیر مطلع هستند راجب قیمتش نظر بدن.
جناب یوسفی عزیز ممنون از شما ولی پیکسل هم در لیست خود ندارد ظاهرا کمی کمیاب شده گفتم شاید دوستان در فروشگاههای غیر معروفتر دیده باشند ...نقل قول:
سلام
از فروشگاه پیکسل پیگیری بفرمایید
سال قبل از این فروشگاه خریداری کردم
دوستان نظرشون در مورد کیف زیر چیه
دوستانی که استفاده کردن مزایا و معایبش رو لطف کنن
Lowepro Compu Primus AW
بله ضد آب
یک دوربین پروفشنال DSLR به همراه لنز 200-70 mm 2.8/f یا دوربین کامپکت با قابلیت فیلم برداری به انضمام 5-3 لنز اضافه، شارژر، فیلتر، فلاش و 2 کارت حافظه، این کیف برای اغلب لپ تاپ های 15.4 اینچی مناسب می باشد. ظرفیت
11*6.9*12 اینچ / 28*17.5*30.5 سانتی متر ابعاد داخلی
23.5*11.5*14.4 اینچ / 59.7*29.2*36.5 سانتی متر ابعاد خارجی
طراحی شده برای جلوگیری از نفوذ آب جنس خارجی
14.6*2*10.6 اینچ / 37*5*27 سانتی متر ابعاد داخلی محفظه لپ تاپ
0.33 پاوند / 0.15 کیلوگرم وزن
مناسب برای عکاسان طبیعت
این واقعا وزنش چقدره / آخه باور کردنی نیست یعنی 150 گرمه؟
ضمنا در مارک های دیگه آیا میتونم مدل بادوام و مطمئن تری پیدا کنم
الویت هام اینا هستن
1- تا حد ممکن وزن کمی داشته باشه
2- اگه ممکنه جای سه پایه داشته باشه
3- جای لپ تاپ داشته باشه ( 15.4 اینچ )
4- جادار باشه
5- برای عکاسی طبیعت میخام به همین خاطر نمی خام دیگه کوله ی دیگه ای برای وسایل شخصی بخرم
یعنی بتونم از وسایل شخصی هم توش استفاده کنم
6- تقسیم وزنش تو پشت بدن خوب باشه
دوستان واقعا عجله دارم
پول تو دستم مونده / به شدت نیازمند یاری دوستان هستم
البته بیشتر صفحات فروم رو خوندم ولی هر چه خوندم بیشتر گیج شدم
با تشکر
سلام
مدل كيف و لطف بفرماييد چون عكس ان براي من قابل مشاهده نيست ! و نوع تجهيزات هم ايا فقط تجهيزاتي است كه در امضا خود داريد ؟
جناب ایمان مهر اصلاح شد
ضمنا قصد فول فریم شدن دارم
دو لنز دیگه هم خواهم خرید
در حال خرید سه پایه نیز هستم
70 -200 به ویژه
با تشکر
كوله بسيار خوبيست ! هم از نقطه نظر طراحي و هم امكانات و استحكام ...
بنده با اينكه مدل flipside 400 را دارم با اين حال براي خريد اين كيف مراجعه كردم اما مسيله اي كه باعث شد از خريد ان منصرف شوم سايز بزرگ ان بود ! نقطه ضعفش بنظر من محل قرار گرفتن كامپيونتر شخصي ان است اگرچه براي كامپيونتر كيف جداگانه دارد اما در زمان بارندگي به دليل سر باز بودن محفظه نگهداري ان احتمالا به مشكل خورده و سريعا مجبور به نصب كاور باران شويد ...
در مورد حمل سه پايه براي كيفهايي اين چنيني انتظار بستن سه پايه 190 مانفروتو همراه با هد را نداشته باشيد كه امكان پذير نيست بيشتر براي سه پايه هاي سبك و كوچك طراحي شده ...
با اين حال اگر قصد خريد 200 70 f2.8 را داريد به اين علت كه برخلاف بسياري ديگر از كوله ها كه در مشخصات انها 200 70 امده ولي فقط جا براي خود لنز است و نه هود ان ، هود همراه با لنز بغير از لنزهاي ديگر به راحتي جا ميگيرد . كلا اگر هميشه به غير از تجهيزات عكاسي وسايل زياد ديگري هم به همراه داريد و البته بدن ورزيده اي هم براي حمل اين تجهيزات ، توصيه ميشود !
يادمه جايي خواندم كه بخشي از درامد فروش اين كوله صرف رسيدگي به محيط زيست خرسهاي قطبي ميشود ..!
جناب معانی به نظر من به کیف های کاتا هم نگاهی بندازید من بعنوان کسی که حداقل تا کوله با کارک های مختلف داشتم از لوپرو / نشنئال جئو گرافیک / ونگارد و ... به نظر من کیفیت ساخت و از همه مهمتر سبکی کوله های کاتا در هیچ مارکی نیست. لوپرو بسیار محکم و جادار هست اما خیلی سنگین هستن اکثر کوله هاش. در مورد کاتا فکر کنید.
صابر جان از کجا خریدید و چگونه میتونم مدل های مختلف را بررسی کنم
با تشکر
بنده این مدل را دارم.
وزن این کوله کم نیست. چون قابلیت جذب ضربه ی بالائی دارد.
یک زیپ کناری دارد که باز میشود تا بدنه ی دوربین + یک لنز 200-70 متصل به آن را از همان محفظه ی کناری، بدون باز کردن زیپ کوله (در حالیکه که حتی بصورت کمر بند، به دور کمر شما بسته شده است - (شکل زیر)، میتوانید آنرا از روی دوش جدا کرده و حول کمرتان 180 درجه بچرخانید و به تمامی زیپهای آن - که از پشت کوله باز میشوند - دسترسی داشته باشید) دوربین را بیرون بکشید. با این امکانش بنده خیلی حال کردم، چون احتمال کوله قاپی را در خیابان و ... در هنگام رجوع به داخلش، به صفر میرساند :-)
منتهای مطلب اینکه بدنه ای مثل 5DII کمی برای آن زیپ بزرگ است. ولی مثلاً 60D یا سری های xxxD خیلی راحت از آن زیپ عبور میکنند.
از لحاظ ارگونومی خوب است. جای لپ تاپ هم دارد. کلی هم جای اضافه کردن اتچمنت در بدنه ی همان کمربند دارد که جان میدهد لنز دومتان را درون یک LensCase گذاشته و به کمربندش متصل کنید و عذاب باز و بسته کردن کوله در تعویض لنز را کم کنید. ولی فکر حمل آن + یک بادی با 200-70 متصل، یک لنز دیگر + یک Speedlite را برای زمان مثلاً بیش از یکی دوساعت پیاده روی به ذهنتان خطور ندهید. (حمل 200-70 تایپ II با کوله در طبیعت، از آن خبط هائی بود که به یکبار انجام دادنش برای بنده می ارزید تا هوس تکرارش را نکنم !! )
حسن دیگرش این است که از داخل، به دو قسمت بالائی و پائینی تقسیم شده که برای هرکدام، زیپ جداگانه ای منظور شده - قسمت بالا برای لوازم شخصی و پائینی بواسطه ی پارتیشن های پرتابل، برای دوربین و لنز و ...
جداکننده ی قسمت بالا و پائین نیز، قابل برداشتن است تا کل ارتفاع داخلی، یکی شود (که آپشن خوبی است)
وزن آن، قطعاً 150 گرم نیست :-) در حقیقت 3.52 کیلو است که کم هم نیست (البته کوله های حرفه ای و نیمه حرفه ای در همین حد و حدود و حتی سنگین تر هم هستند) ...
با یک لپ تاپ (متوسط: 1.5Kg) و یک بدنه + 200-70 و مثلاً یک 580EXII و یک لنز 800gr، و اندکی آذوقه و لوازم شخصی، آن را روی 9 کیلو (شایدم بیشتر) حساب کنید. همیشه تا سرحد ممکن، سبک سفر کنید تا لذت ببرید. حتی حمل یک کیلو بار اضافه در طبیعت، میتواند روی اعصاب شما باشد (حمل لپ تاپ در طبیعت که جای خود دارد)
و اما سه پایه !
یک سه پایه ی حرفه ای یا نیمه حرفه ای، خود حدود 1.5 الی 2 کیلو گرم و هد آن در بهترین شرایط بین نیم تا یک کیلو گرم است (یعنی مجموعاً 2.5 الی 3 کیلو) ... این کوله ادوات مخصوص فیکس شدن و حمل سه پایه را دارد (و نوع خیلی خوب آن را) ... اما فکر کنید که این وزن 3 کیلوئی، با خروج از محوریتی حدود 30 سانت از شانه های شما به بدن تان، بارگذاری میشود. احتمالاً بعد از نیم الی یکساعت از حملش، اگر آن را باز کنید و با دست آن را حمل کنید، میبینید که لطف بزرگی به ستون مهره هایتان کرده اید.
همونطور که دوستمون آقای مهرآبادی هم اشاره کردند، بخش عمده ای از مواد بکار رفته در این کوله، از بازیافت بطری های PET (بطریهای آب معدنی) بدست آمده که شرکت Lowepro اختلاف قیمت این مواد بازیافتی تا موارد نو را (عدد صرفه جوئی شده را) بصورت خیریه به موسسه ی حمایت از خرسهای قطبی اهدا میکند :-)
منو شرمنده کردید
تحلیل بسیار کامل و جامعی بود
بسیار متشکرم جناب بیاتی
موفق باشید
جناب معانی عزیز من از طریق اینترنت خرید کردم. در صورتی که علاقمندید لینک سایت رو براتون بفرستم.
سلام
یک کوله اندازه متوسط با قابلیت حمل لپ تاپ با قیمت مناسب به من پیشنهاد کنید، برند فرقی نمی کند
ویژگی های مورد انتظار :
- قابلیت حمل یک بادی دیجیتال کوچک (دی۵۱۰۰) و یک بادی آنالوگ کوچکتر
- قابلیت حمل لنزهای پرایم کوچک (لنز گنده ندارم کلا)
- قابلیت حمل لپتاپ ۱۴ اینچ
- قابلیت حمل سه پایه سبک (ونگارد آلتا۲۰۳)
- تک بند نباشد
- جا برا وسایل دیگر هم داشته باشد
- قاعدتا راحت باشد
ذکر این نکته ضروریه که من نمیخوام تو طبیعت از این کوله استفاده کنم، ترکیب کوله کوهنوردی + کیف شانه ای که حمل آن و درآوردن دوربین از آن راحت است رو بیشتر میپسندم و از اول هم همین کار رو میکردم، این کوله قراره تو شهر و مسافرتهای با وسیله نقلیه همراه من باشه
همه برندها رو گشتم، ولی به جمع بندی خاصی نرسیدم، فقط برند کاتا که بالا اشاره کردند رو ندیدم
کوله هایی که تو برندهای مختلف دیدم : Benro Quicken 400 و Vanguard Up-Rise 46 و Delsey DOC 51 و ...
پیشاپیش ممنون
برای یه 550D با لنز کیت 18-55 نظرتون در مورد vangard - nivelo 15 or 18 چیه؟
جدا از این یه کوله دارم، دنبال کیف شونی کوچیک هستم
http://mtdiran.com/vanguard-nivelo-1...er_name=nivelo
کسی از دوستان قیمت کیف چرمی X100 رو (به روز) نداره؟ قیمتی که از مشهد بهم دادن کمی زیاد به نظر میاد... 200 تومن!
دیروز توی بازار تهران ، جمهوری 180,000 تومان
نظر من Vanguard UP Rise 46
+
سلام دوستان
حقیقتش برا دوربین کیف Lowepro Toploader Pro 75 AW رو خریدم ولی دنبال ی کوله خیلی مقاوم و کامل هستم ک بشه ازش برا کل تجهیزات برا بردن ب کوه استفاده کرد
ک اگه شد 3 پایه رو هم داخلش بذارم(manfrotto 055xprob) ی چیزی تو مایه کوله های کوهنوردی
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هزینش مشکلی نیست
دوستان نظرشون در مورد این مدل از کاتا چیه
آیا سه پایه هم بهش وصل میشه
وسایل شخصی چی
KT D-3N1-30
http://admin.photopasokh.com/Uploade...cb8bd95278.png
سلام
کلی بالا پایین کردیم آخرش رسیدم ب مدل Lowepro DryZone Rover . تجهیزات عکاسی داره 475 تومن نمیدونم کسی تجریبه این کوله داره؟
آیا برند Tamrac مدل برتری داره؟ اصلا توصیه میشه؟
ممنون
من قبلا از یک کوله استفاده میکردم که سبک و خوب بود ولی وقتی گریپ برای دوربین گرفتم زیپش به سختی بسته میشد و الان flipside 400 گرفتم که دوربین رو با گریپ به راحتی جا میده و حتما مشخصاتش رو خودتون دیدین ، داخلش رو کاملامیتونید کاستومایز کنید جای سه پایه هم داره ولی من ترجیج میدم سه پایه رو جدا تو کیف خودش رو شانه اویزون کنم
خیلی ممنون مشخصاتشو دیدم جالبه
ضمنا 300 همنن مدل 1200 گرمه نظرتون چیه ؟
چون من لپ تاپ بر نمی دارم
درضمن به غیر از لنز روی دوربین که ممکنه 70-200 باشه 4 تا لنز دیگه هم خواهم داشت
من به سبک بودن خیلی اهمیت میدم
یک فلاسک چای پر = 1500 گرم
دوربین با لنزها=2000 گرم
سه پایه= 1600 گرم
هد= 800 گرم
کوله خودش= 1200 گرم
یک فلاش بعدها اضافه بشه= حداقل 300 گرم
مجموع با کمی وسایل شخصی 8 کیلوگرم
با تشکر
والا هر چی میخری بخر !!! اما زود بخر دلار باز داره میره بالا خدا رحم کنه!