ینی هیشکی نمیتونه به من کمک کنه؟:-(
Printable View
یک نگاهی هم به Passport Sling بندازین.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41v9xUyD-dL.jpg
http://www.lowepro.com/passport-sling-feature
خیلی راحت و جمع و جوره. و البته فضای خوبی هم داره. یک بدنه اس ال آر و لنزهای ۵۰ و ۲۴ و ۱۰۰ ماکرو و یک عدد فلاش ۵۸۰ به راحتی در این کیف جا میشه. و البته بدون باز کردن اون زیپ افزایش حجمش. در کل خیلی با این کیف راحت هستم و برای سفرهای کوتاه و حمل دوربین در شهر خیلی عالیست. و همه وسایل هم به راحتی در دسترس هست.
سلام
برای یه لپ تاپ 15.6 ، دوربین همراه با گریپ ، فلش ، و 2 لنز و سه پایه ، و شاید بزودی یه آنالوگ ، چه برند و مدل کوله پشتی پشنهاد میشه ؟
البته میخوام یه کوله پشتی همه کاره باشه ، که اغلب اوقات در همه جا همراهم باشه ، و توش کتاب و جزوه خم جا بدم ، و فقط دوربین همراهم باشه ، vanguard skybroune 51 رو میخواستم بدونم ابعادش طوری هست که بشه براحتی همه جا بردش ؟
پیشتر از تمامی دوستان متشکرم
پاسخی نبود ؟!
مدل SLRC5 کیس لاجیک گنجایش لپتاپ 16 داره ؟ یا سایز بزرگتر داره این مدل ؟
درود
به زودی قصد تهیه کوله مدل Lowepro SlingShot 200 AW رو دارم!
یک نمونه عکس کوله:فایل پیوست 36494
احیانا کسی از دوستان این مدل یا 100 و 300 رو داره؟
سه پایه رو میشه کنارش حمل کرد؟:think:;
مشکل خاصی تجربه ای اگر هست ممنون میشم در اختیار بنده هم بگذارید!
سلام
این کیف توی ایران پیدا میشه؟
Retrospective® 7 (Blue Slate)
فکر نمی کنم در بازار پیدا کنید. مشابه محصولی که فرمودید از برند لوپرو event messenger است. کیف با حالت مسنجری و با جای آیپد یا یک لپ تاپ کوچک. این کیف هم فکر نمی کنم هنوز به بازار آمده باشد مگر آنکه آنها را به صورت سفارشی تهیه نمایید. کیفهای دیگر لوپرو را ببینید مشابه این تیپ کیفهای شانه ای زیاد است.
Lowepro - Event Messenger™ 150
دوستان کیف برای سه پایه (055xprob+496rc2)چیزی ارزونتر از خود کیف منفروتتو پیدا میشه؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrzad.sol
مدل 400 جای لپ تاپ که بهش نمیشه گفت جای یک نت بوک 10 اینچی داره من نت بوک ایسوسم رو با کاورش به راحتی داخل جیب جلوی این کوله جای میدم
دوست عزیز درسته که این شبیه کوله پشتی هست ولی در واقع این یک کیف مخصوص حمل دوربین و لنز است که اکیدا بهتون توصیه میکنم حتی اگر حای اضافی داخل کوله داشتید از قرار دادن فلاسک !!! و مایعات دیگر اکیدا خوداری کنید فکرش رو بکنید اگر اب از فلاسک یا بطری خارج بشه ... در مورد تورها هم کاملا محکم هستند خودتون دست بزنید متوجه میشوید ( البته شک دارم بشه توش فلاسک ! جای داد )
این کوله یک ساپورت کمری محکم داره که شما میتوانید بدون زمین گذاشتن کوله، اون رو دور کمرتون بچرخونید و اقدام به خارج کردم دوربین یا لنز های مورد نیاز بکنید
در فیلمی که در لینک زیر هست خودتون میتوانید ببینید:
Lowepro - Flipside 400 AW
سلام، کیف بردم با یه fastpack 350 عوض کردم... خیالم راحت شد :-)
سلام دوستان میخواستم درخصوص خرید یک کوله پشتی راهنماییم کنیم. چون از طرف شرکت ماموریت به شهرستان زیاد میریم دنبال یه کوله میگردم که یه دوربین d7000 با لنز 18-105 و یه نت بوک 10 اینچی به علاوه وسایل شخصی یه سفر یه روزه توش جا بشه بیشتر از اینم به کارم نخواهد اومد. تا حد امکان جمع و جور باشه قیمت تا حدود 200 باشه بیشتر نمیتونم در شرایط فعلی هزینه کنم. میخواستم ببینم چه مدلی پیشنهاد میدید.
سلام دوست عزیز
منم وقتی d7000 خریدم فکر میکردم همین کیت 18-105 برام کافیه و دیگه چیزی نمیخرم واسه همین به فکر کیف بزرگ نبودم
ولی الان با سه تا لنز اضافه و یه فلاش و سایر وسایل اضافه شده مجبور به هزینه بیشتر شدم
بهتره یکم بیشتر هزینه کنید تا دوباره کاری نکرده باشید
به هر حال تو رنج قیمتی که می خواهید
vanguard up-rise 48 تو بازار به قیمت 300 تومان پیدا میکنید ولی اگه خوشتون اومد میتونید بهم پیغام خصوصی کنید چون یکی از دوستان تو باب همایون 240 برای فروش داره
موفق باشید
من کوله نشنال جئوگرافی میخوام کسی میدونه کجا میتونم اصلی شو پیدا کنم و اینکه نظر بهتری کسی داره ؟
برندهای زیادی توی بازار هست. باید ببینید. اما اگه قصد خرید کوله دارید حتما دقت کنید نسبت به لوازمتون چقدر حجم نیاز دارید و کجاها میخواهید باهاش برید. حمل کوله با ابزار زیاد حتی با بهترین کوله هم میتونه خسته کننده بشه و از هدف اصلی دورتون کنه.
شخصا لوپرو رو پیشنهاد میدم امتحان کنید.
درود. من یک دوربین 650 دی دارم و میخوام براش یک کیف بخرم. راستش فعلاً قصد حمل لنز اضافه رو ندارم و از همه چیز مهمتر سبکی و موبیلیتی ست عکاسیم برام مهمه. یعنی فقط دوربین، یک لنز، شارژر، باتری اضافه و مموری.
جستجویی که انجام دادم من رو به سمت این مدل ها متمایل کرده:
Lowepro:
Toploader Pro 75 AW
Toploader Pro 70 AW
Toploader Pro 65 AW
Toploader Zoom 55 AW
Toploader Zoom 50 AW
Toploader Zoom 45 AW
Vanguard
UP-Rise 14Z
UP-Rise 15Z
Outlawz 16z
می خواستم ببینم کسی از دوستان یکی از این مدل ها رو داره؟ قیمتا چه حدود هست؟ کدون مناسب ترن؟
ممنون
سلام
من دنبال کیف های Tamrac هستم کجای تهران میتونم پیدا کنم؟
یکی از این دو مدل:
Tamrac - Model 5426 - Aria 6
Tamrac - Model 5784 Evolution Messenger 4
ممنون میشم دوستان اگر جایی رو میشناسند به من اطلاع بدند تا هفته اینده که میام تهران یک راست برم اونجا و خریدم رو انجام بدم
خیلی ممنون
معذرت میخوام تو این دو آدرسی که فرمودید کیف های delsey هم میتونم پیدا کنم ؟
این مدل رو :
ProRoad 17
به نمایندگی دلسی (دیدافزار) زنگ زدم موجود نداشتند.
نقل قول:
من دنبال کیف های Tamrac هستم کجای تهران میتونم پیدا کنم؟
یکی از این دو مدل:
Tamrac - Model 5784 Evolution Messenger 4
ممنون میشم دوستان اگر جایی رو میشناسند به من اطلاع بدند تا هفته اینده که میام تهران یک راست برم اونجا و خریدم رو انجام بدم
نماینده تامراک شرکت سیگل
درود
سال پیش که من دنبال خرید کیف بودم، فروشگاه کمی... طبقه سوم پایتخت بیشتر مدلهای تامرک رو وارد کرده بود و جالبتر اینکه قیمتشون رو از شرکت سیگل کمتر میداد (میگفت که داره به قیمت قدیم میده!)
مرکز خرید پایتخت چندین فروشگاه کیف (بیشتر کیف لپ تاپ) هستش که مدلهای جورو واجور کیفها رو اونجا میتونید پیدا کنید، بعلاوه دلسی یک نمایندگی در همون نزدیکی نرسیده به میدان مادر داره.
پاینده باشید
گرچه از دید حرفه ای کار صحیحی نمی کنند اما به هر حال به عنوان مشتری دنبال ارزانتر خریدن هستیم.نقل قول:
درود
سال پیش که من دنبال خرید کیف بودم، فروشگاه کمی... طبقه سوم پایتخت بیشتر مدلهای تامرک رو وارد کرده بود و جالبتر اینکه قیمتشون رو از شرکت سیگل کمتر میداد (میگفت که داره به قیمت قدیم میده!)
کاری که میکنند اینه که قیمت همکار از همان نمایندگی می خرند بعد مثلا 50 هزارتومان سود خودشان را 30 هزار تومان از مشتری میگیرند. نتیجه اینکه مشتری میبینه 20 هزارتومان ارزانتره از همین مغازه میخره. وگرنه من تقریباً ندیدم کسی جنسی را به قیمت قدیم بدهد تو ایران. به جز یکی دو مورد شرکت پاسخ که لنز و فیلتر ها را واقعاً به قیمت قدیم حساب می کرد.
عرض سلام خدمت بزرگواران.
بنده قصد خرید کیف دارم که دنبال یک کیف متوسط بودم که در آینده هم جا برای تجهیزات دیگر م هم داشته باشد. در حال حاضر ، دوربین 600D و لنز کیت 55-18 ، یک عدد لنز 55-18 معکوس دیگر، یک ست اکستنشن تیوب ، یک عدد دکلانشور دست ساز و چندتایی فیلتر دارم. به زودی نیز یک عدد لنز 250-55 به تجهیزاتم اضافه خواهد شد و در آینده نزدیک و اگر بودجه اجازه دهد ، یک عدد فلش و همچنین لنز 50 .
طی بازار گردی ای این دو سه روز گذشته ، کیف کرامپلر مدل 6میلیون دلار را به قیمت 100 دیدم که با بودجه کنونی من جور در می آید ولی کیف دوشی هست .
کیف دیگری از محصولات کیس لاجیک را به قیمت 170 یافتم که البته جای لپ تاپ هم داشت و کوله پشتی بود ( کتاسفانه مدل آن خاطرم نیست) .
و در همین حین ، با یکی از محصولات لاپرو مواجه شدم که قیمت آن کمی به شک انداختم . کیف Lowepro flipside 400 AW که قیمت آن 200 بود .
حال با توجه به بودجه محدود بنده که فعلا قصد هزینه کردن برای کیف را نداشتم، از دوستان مشورت و راهنمایی میخواهم که به نظر شما با توجه به تجهیزات بنده، خرید این کیف به صلاح است و قیمت آن درست است؟و ارزش هزینه کردن بیشتر را دارد؟ ( کیف های مشابه از برند های دیگر و حتی یک مدل بالاتر از همین برند ، قیمتهایی از 300 به بالا داشتند)
کرامپلر:
فایل پیوست 40942
Case Logic:
فایل پیوست 40943
Lowepro:
فایل پیوست 40944
ممنون میشوم که عزیزان نظراتشان را درباره هر کدام بگویند.
در رابطه با لوپرو flipside 400 باید عرض کنم که بسیار کوله بزرگی است و فکرنکنم در شرایط فعلی حتی با فرض اینکه یک لنز دیگر هم بخرید به کارتان بیاید و قیمتی هم حدود 360 هزار تومان دارد ... در رابطه با دو مورد دیگر هم تجربه ای ندارم ولی بنظرم کیس لاجیک بدلیل داشتن استحکام بیشتر و سهولت استفاده انتخاب بهتری است ولی سایز آن را قبل از خرید حتما چک کنید .
من هم از همین تعجب کردم که چرا چنین کوله بزرگی را 200 میدهد! .دیشب که 200 بود اما احتمالا اگر امروز بروم ، قیمتش را بالا برده باشد!
خیلی متشکر جناب صباغی. سوالی که هست ،اینکه آیا کوله لاپرو با 30هزار تومان هزینه بیشتر با توجه به اینکه قابلیت حمل سه پایه هم دارد، خریدش بهتر نیست ؟نقل قول:
سلام و عرض ادب - کوله کیس لاجیک را چند سالی است استفاده می کنم . بسیار مستحکم - کف ضد ضربه - بدنه دی 700- لنز 70-200 (جداگانه )- لنز 24-70 - فلش اکسترنال 2 عدد . لب تاپ 12 اینجی براحتی در خود جای می دهد .
برای ساز و برگ شما، Lowepro Invers 200W هم خوب خواهد بود، اگرچه ار قیمتش خبر ندارم!
نقل قول:
چند روز پیش به این دو ادرسی که فرمودید سر زدم ولی هیچ کدام از مدل هایی که میخواستم رو موجود نداشتند! منم دست از پا درازتر برگشتم :-D
جای دیگه ای سراغ ندارید که بتونم پیدا کنم ؟
من بیشتر دنبال این هستم:
دوستان نظرتون در مورد کیف case logic SLRC 201 با قیمت 85تومن چیه؟
فایل پیوست 40962
دوست عزیز من خودم از این کیف استفاده نکردم چند وقت پیش دیده بودم الان دیدم شما دنبال همچین چیزی هستین. امیدوارم همونی باشه که میخواهید.
کیس لاجیک ایران
من برای یه d7000+ kit به همراه باتری و شارژر دنبال یک کیف هستم که جا برای لنز اضافه داشته باشه و بتونم تقریبا همیشه همراهم باشه
تو مدلهای ونگارد به مدل 2GO 25 رسیدم تو برندهای دیگه مدل Pro Messenger 160 AW لوپرو رو دیدم و به نظرم خوب اومد به نظر ونگارد مقاوم تر میاد
تو برندهای دیگه مدل مناسبتری پیدا میشه یا بین این دو کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
برای خرید کجا برم که مدلهای بیشتری رو داشته باشه
یک سوال داشتم از دوستان:
من قصد خرید کیف Lowepro Flipside 400 دارم ٬ می خواستم بدونم این سایت هایی که اون رو برای فروش دارند ٬ آیا نمونه اصلی دارند یا مشابه اصل هست . این رو می گم چون مثلا قیمت این کیف در سایت آمازون 170 $ هست ٬ عقل سالم میگه که قیمت ۳۶۰ هزار تومانی که بعضی سایت ها زده اند کمی (یا شاید هم خیلی) مشکوکه !:think:;
چه جالب من یادمه 120$ قیمتش و دیده بودم ولی الان افزایش داشته نمیدونم شایدم اشتباه کنم ! اگه منظورتان فروشگاه برج بهار یا مجتمع پایتخت هست باید بگم جنش اصل هست درواقع من هنوز لوپرو فیک ندیدم جایی ارایه کند ... احتمالا چون واردات قدیم است و بازار هم کشش چندانی ندارد قیمتش را انچنان افزایش نداده اند ...
با تشکر از شما.
پس با خیال راحت خرید کنم ٬ هنوز دست برادران چینی وارد کار نشده :-)
البته منظورم سایت دیگه ای بود چون من شهرستان هستم می خواستم سفارش بدم برام بفرستند ٬ اونها سایت هم دارند؟
شاید اون ۱۲۰ دلار که دیدید درست بوده باشه اما این قیمت الانشه.
Amazon.com: Lowepro Flipside 400 AW Backpack (Black): Camera & Photo
باز هم ممنون.
2ماه پیش از ناصر خسرو (نزدیکای قصر دوربین) از یه مغازه یه کیفی به نام FANCIER گرفتم (از این برند سه پایه هم دارم که هردو اتفاقا با کیفیت هستند....باید دید تا 6ماه دیگه هم تو همین ریخت و ظاهر کیفه میمونه یا نه).........
خلاصه اینکه این کیف رو که در 3اندازه داشت و بزرگرو من گرفتم هم زیباست هم جاداره هم مطمئن! به قیمت استثنائیه 35.......
دی7000 + 15-55 + 85................اگر 18-55 رو دوربین باشه اندکی به زحمت 85 جا میشود در کنارش.....3جیب در جناهین و جلو داره.......به کل از ظاهر و جاداریش راضیم.......خواستید پیغام خصوصی بدید شماره آقای کیف فروش رو بدم..........................پاینده باشید
بله کیف بزرگ خودش معضلیه! اما من برای این می خواستم بگیرمش که بشه لپتاپ هم حمل کنم که به نظر منتفی میاد . من فعلا تجهیزات زیادی ندارم که نیاز به کیف بزرگ باشه ٬ (یک دوربین و دو لنز ) البته در آینده احتمالا اضافه خواهد شد ٬ شاید این کیف رو گرفتم شاید هم یک کیف کوچک :think:; کلا خودم هم نمی دونم چی می خوام!
به خاطر راهنمایی شما و دیگر دوستان تشکر می کنم.
دوستان کیف کوچک برای اینکه همیشه دوربین همراهمون باشه و توی خیابون و یا هرجایی سریع بشه ازش استفاده کرد به نظرتون چی مناسبه؟
کیفهای زوم (که معروفه به پوزهای) به نظرتون برای این منظور خوبه؟
لنز اضافه میشه باهاش حمل کرد؟
دوربین من 650d با لنز 18-135 هست.
ممنون
کسی راهنمایی نکرد
حداقل بگید کیف های ونگارد و لوپرو رو کجا میشه پیدا کرد ؟
این کیف ونگارد چطوره؟کسی باهاش کار کرده؟راحته؟
مدل 17z حدود ۱۹۸
Vanguard – Photo-Video - Tripods, Camera Bags, Cases, Optics, Binoculars
توصیه من به دوستانی که قصد خرید کیفی دارند که می خوان همیشه باهاشون باشه (خیابانی، سفر، کوه و ...) که جای یه بادی و یک فلاش و دوتا لنز رو داشته باشه، یکی از دو کیف زیره :
اولی پوزه ای سری lowepro Outback Series هست که قابلیت حمل یک بادی و لنز همراه و دو لنز اضافه رو داره +
فایل پیوست 43381
دومی هم سری Toploader Pro AW Series هست که خودم مدل 75 رو دارم، قابلیت حمل یه بادی با لنز همراه و یه فلاش رو داره، که اگر نیاز داشته باشید میتونید یه کیف لنز هم به اون اضافه کنید +
فایل پیوست 43382فایل پیوست 43383
چند وقت بود که دنبال یه کیف جمع و جور و راحت و البته در دسترس (منظور دوربین و لوازم همراهشه) بودم و با برسی کیف ها از نوع:
کوله (فقط به درد جابجایی لوازم از محلی به محل دیگه میخوره)،
کیف شانه آویز (هی باید دستت بش باشه و گذاشتن و در اوردن دوربین توش به راحتی پوزه ای نیست)،
کیف کمری ( در دسترسیش خوبه ولی به راحتی پوزه ای نمیرسه)
و پوزه ای دیدم که مدل های پوزه ای از همه راحت ترن، هر وقت نیاز به عکاسی بود شما دوربین رو میکشی بیرون و عکاسی میکنید و بعد زود میتونید دوباره توی کیف بزارید
توی دو مدلی که معرفی کردم سری Outback جنس معمولی داره و زیاد دوستان ازش انتظار نداشته باشن (انتظار یه کیف ضد ضربه و خیلی محکم) البته اونطور نیست که هیچ دوام نداشته باشه، اما مدل Toploader Pro AW کیفیت ساخت بالایی داره و بسیار مقوام در برابر ضربه و شرایط نامساعد آب و هواییه
مدل اول با حدود 170 هزار قابل تهیه هست و مدل دوم هم با حدود 230 هزار که البته هزینه خرید کیف لنز مجزا (اگه نیاز باشه) رو هم باید در نظر بگیرد
من به این خاطر لوپرو رو انتخاب کردم که تقریباً پیدا کردنش آسان تر هست و به قول معروف همه جا پیدا میشه و برندی هست که جا افتاده، خدایی نکرده دوستان فکر نکنن قصد تبلیغ داشتم! (منظور اصلی کیف های پوزه ای هست)
نظری هم که دادم نظر شخصی بوده و البته هر کسی نیاز های خودش رو بهتر میشناسه
دوستانی هم که از این دو مدل استفاده کردن و هنگام استفاده از این کیف ها تجربه ی خاصی دارن خوشحال میشم با دوستان به اشتراک بزارن
موفق باشید
با این تفاسیر شما بین lowepro Outback Series و SlingShot™ AW Series ( حالا سایزهای مختلف ) کدومو ترجیح میدی؟
فایل پیوست 43397
این نمونه SlingShot™ AW Series هست.
البته دوستان در مشکلات کیف بزرگ باید جلب توجه روهم در نظر بگیرن که ممکنه
دزد های عزیز دلشون بخواد ببین که ما چی داریم و از روی کنجکاوی با استفاده از
تجهیزات خودشون تجهیزات مارو ببرن !!! "ما هم میسابیم به الک lol"
دوست عزیز منظورتون 18-55 هستش دیگه؟
اگه لطف کنید یه عکس از کیفتون برام بفرسیتد عالی میشه. همچنین در صورت امکان آدرس و تلفن رو برام پخ کنید، ممنون میشم.
دموقع خرید دوربین فروشنده یه کیف بدجور تو پاچه ام کرد. 80 تومن کیف آویز کوچیک که به ترتیب اول قلاب های چپ و راستش و بعدش هم زیپهاش
دستت درد نکنه منم دقیقا دنبال چیزی هستم که راحت بره توش و بیاد بیرون
هم کوله دارم که واقعا نمیشه هر جا خواستی دوربین را در بیاوری و فقط بدرد حمل در راه میخوره
هم کیف شانه اویز
فقط الان نفهمیدم شما کدوم را داری مدل 75 از دومی یا لورپرو که میشه مدل اولی
ایا اینقدر مقاوم هست که بخوره زمین دوربین صدمه نبینه؟
دوستان از دو مدل " Outlawz 17Z ونگارد " و " Toploader Pro 75 AW لوپرو " کدام را توصیه میکنید؟
سلام
دوستان دو راهنمایی میخواستم
کیف کوله ای با مشخصات ذیر:
1. یک دوربین slr
2. دو تا سه لنز
3. یک عدد فلاش
4. یک لب تاپ بعلاوه یک تبلت
5. فضای کافی برای بقیه لوازم جزئی
6. ترجیحا مکانی برای سه پایه
میخواهم کیفیت کیف مطلوب و ترجیحا ضد آب باشد
قیمت هم خیلی بالا نباشد!:::whistling:::
کیف رو دوشی با مشخصات زیر:
1. یک دوربین slr
2. دو لنز
3. یک عدد فلاش
4. ترجیحا یک تبلت
5. فضای کافی برای بقیه لوازم جزئی
ممنون
دو مدل معرفی شده لوپرو هستن
من مدل Toploader Pro 75 AW رد دارم
بله اینقدر مقاوم هست
برای کوله شما یه نگاه به این مدل + کن
قیمت خوب، جنس خیلی خوب از ویژگی های این کوله هستن
این کیفی هست که عرض کردم 35 گرفتم.....
فایل پیوست 43551
فایل پیوست 43552
سلام خدمت دوستای گلم
یه کیف می خوام که توش یه دوربین به همراه لنز 18-105 و و یک لنز دیگه با همین اندازه جا بشه به همراه شارژر،مموری،هود هر دو لنز و فیلتر...
چون کوهنوردی و دوچرخه سواری هم زیاد میرم،با کیفیت، ضد آب و ضد ضربه و در عین حال زیبا و شیک هم باشه و همچنین کمری یا دوش آویزی که به کمر هم بسته بشه باشه چون به طور طبیعی یک کوله برای حمل بقیه وسایل همیشه همراهمه.....
مارک هم مهم نیست فقط یه چیزی باشه که بتونم تو مغازه ها پیدا کنم:-D
این دو مدلی که دوستمون تو پستای قبل گفتن هم دیدم ولی اگر موردی مشابه یا بهتر هم سراغ دارید ممنون میشم بگید....
lowepro Toploader Pro 70 AW
http://www.fotoradce.cz/soubory/clan...ro-75-aw-b.jpg
این مدل هم که فکر نمی کنم ضد آب باشه....
lowepro Outback 100
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...TMqDxW3E6tEBHA
قیمت هم از 100 تا 300 تومن باشه،قطعا هر چی ارزون تر باشه بهتر :::big grin2::: اصلا با این قیمت چیزی پیدا میشه؟
ّ
دوستان نظرشون در مورد این کیف چیه؟به قیمت 170 تومن ؟ایا مناسب هست ؟کسی تا بحال داشته؟
UP-Rise 16Z
Products
با همون شرایطی که در پست قبل گفتم(محکم ضد ضربه راحت دوربین را بگذارم توش و در بیاورم دی 7000 با لنز 18-105 و شاید یک دو تا فیلتر )و حمل و نقل اش راحت باشه
ورژن دو اش را پیکسل گذاشته 180 تومن
Products
به نظرتون کدام مناسب تره؟
دوستانی که به دو برند Lowepro و vanguard علاقه مندن ( که به نظر شخص خودم جز بهترین هان ) کاتالوگ کامل محصولاتشون از سایت کمپانی برای دانلود در اختیار شما:
http://www.lowepro.com/assets/files/..._ENG_lores.pdf
http://www.vanguardworld.com/images/...%20catalog.pdf
امیدوارم به کارتون بیاد.
یا حق
در ادامه 2 پست قبل تر (پست 1254) کمی بیشتر در مورد کیف های شرکت lowepro تحقیق کردم که نهایتا 3 مدل از این شرکت نظرم رو گرفت....
1- Toploader Pro 70 AW قیمت حدود 200 هزار تومن (شانه آویز ،کمری،کوله ای و از نوع پوزه ای-ظاهرا جنس مرقوبی هم داره ،زیپ اصلی معمولی ولی زیپ جلوی کیف ضد آب،قابلیت نصب یک کیف لنز اضافه)
2- Inverse 100 AW قیمت حدود 165(کمری ،زیبا ،فاقد زیپ ضد آب)
3- Rezo 170 AW قیمت حدود 130(شانه آویز و کمری ، هر دو زیپ موجود ضد آب ،قابلیت نصب یک کیف لنز اضافه)
هر 3 دارای کاور ضد آب و خاک
حالا با توجه به پست قبلیم مورد دیگه ای تو سایر شرکتها هست که پیشنهاد بدید چون تو lowepro فقط همین مدل ها برام مناسب بود....
خوشحال میشم دوستانی که تجربه استفاده از این 3 مدل رو دارند که البته کم هم نیست تو فروم ،در مورد استحکام ،کیفیت ،کارایی ،ضد آب بودن ، ارزش خرید و زیبایی این مدلها کمی توضیح بدن چون بالاخره تجربه کار با این کیف ها دقیق تر از این تصاویر و توضیحات اینترنتی هست...
از همتون ممنونم.....
ّ
بحث کیفیت رو اگه کنار بزاریم (که هر 3 مورد کیفیت مناسب رو دارن) شما 3 شکل مختلف از کیف رو مثال زدید که هر کدوم کاربری، مزایا و معایب خودشون رو داره و بسته به استفاده و راحتی کار باید انتخاب باشه
بنده با توجه به استفاده ی خودم توضیحاتی دادم و مشخص کردم که کدوم برای من راحت تره
حالا شما کاربری خودتون رو بیشتر مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
سلام تو پست های قبلی گفته بودم چه ویژگی هایی داشته باشه....
اما قیمت بین 100 تا 250 باشه....
میشه با توجه به نیاز من در مورد استحکام و ضد آب بودن(بعضی وقتها حتی آبشار نوردی هم میرم) مدل های Toploader Pro 70 AW و Rezo 170 AW توضیحی بدید....
این 2 مدل در اصل شانه آویز هستن ولی اگر اشتباه نکنم می تونیم به شکل کمری هم ازشون استفاده کنیم(بند کمر هم دارن)(در زمان هایی که کوه میرم یا سوار دوچرخه هستم) و قابلیت نصب کیف لنز اضافه هم دارن ،خلاصه اگر از شرکت دیگه ای هم کیفی با این مشخصات سراغ داشتین منو خبر کنید.....
ممنون
من مدتی پیش کیف BENRO SUNNY 20 رو گرفتم که حدودا" مشابه Inverse 100 AW هست.فکر میکنم قیمت پایین تری هم داشته باشه.
در مورد ضد آب بودنش چیزی نمیدونم ولی در کل کیف بدی نیست