شما به معروف بودنش چکار داری؟از لحاظ کیفیت کمبودی نداره.ولیکن با همین هزینه میشه یه کوله خوب خرید.ولی اگر مهمه شانه آویز باشه Vanguard 2GO 25بسیار عالیه و بنده استفاده میکنم خودم.قیمتش هم مناسبه.
vanguard-2go-25.jpg
شما به معروف بودنش چکار داری؟از لحاظ کیفیت کمبودی نداره.ولیکن با همین هزینه میشه یه کوله خوب خرید.ولی اگر مهمه شانه آویز باشه Vanguard 2GO 25بسیار عالیه و بنده استفاده میکنم خودم.قیمتش هم مناسبه.
vanguard-2go-25.jpg
دوست عزیز معروف نباشه اصلا
کار کنه درست
من تا 200 تومن نهایتش دویستو پنجاه بتونم کیف بخرم
قصدم شانه اویز یا پوزه ای بودنش نیست! باید با بودجم بخونه!
این مدل که فرمودین رو دارم الان جا نمیگیره انقدری که میخوام!
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!
Vanguard Adaptor45
دوستان نظرتون راجه به این چیه? گویا فقط ضد ضربه نیست!
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!
tmp_2117-IMG_20160620_193713-658437827.jpg
سلام این دوتا بند اضافه در کوله پشتی من به چه کاری میاید و مال کدام قسمت کوله پشتی است مدت ها است که برام سوال شده دوستان و اساتید اگر میدانید لطفا راهنمائی فرمائید
برا دوربین و یک لنز ۷۰-۲۰۰ چه کیفی رل پیشنهاد میدین.
خودم کوله k3l nanue را دارم که لنز با دوربین جا نمیشه و باید لنز را از دوربین باز کرد که نمیخوام.
معمولا وسیله دیگه ای باهاش نمیبرم.
شاید یک فلاش و مموری و کارت خان و یک دو تا فیلتر
راحت دوربین در بیاد. و بره داخل و ارزون باشه
سلام دوستان من یه دوربین canon 700D با لنز 135-18 دارم. میخوام براش کیف کولی بخرم که جای لپ تاپ 14 اینچی هم داشته باشه. ولی نمیخوام خیلی بزرگ باشه. حدوداً 200-300 تومن میتونم هزینه کنم. اگه در مورد مدل و محل خرید اطلاعات دارید ممنون میشم راهنماییم کنیم.
سلام دوستان.
ميخوام براي برنامه هاي طبيعت گردي (1-2 روزه) يه كوله بگيرم. يه چيزي كه بشه دوربين و لوازم همراه سفر (غذا، لباس، وسيله هاي شخصي و...) رو يكجا توش گذاشت (نميشه كه دوتا كوله برد!؟). الان دارم كيف دوشي رو تو كوله ام جا ميكنم! مشكل جا ندارم ولي خيلي استفاده اش رو سخت كرده.
حتما امكان دسترسي به دوربين از قسمت مجزا داشته باشه.
طولش بين 40 ...45 سانتيمتر باشه. استاندارد برا بردن به كابين هواپيما باشه.
شل و ول و خيلي نرم نباشه ترجيحا.
فعلا فقط 7100 با لنز كيت دارم. نهايتا جاي دو تا لنز اضافي و فلاش در آينده هم داشته باشه.
قيمت حوالي 300 و بيشتر نباشه بهتره.
گمونم دوستاني كه كار عكاسي طبيعت ميكنن تجربه خوبي داشته باشن براي پيشنهاد نمونه هاي مناسب.
(10 صفحه از تاپيك رو خوندم به جوابم نرسيدم. اميدوارم سوالم تكراري نباشه)
ویرایش توسط nautilus_214 : Saturday 9 July 2016 در ساعت 19:00
علي يارقلي
سلام علی آقا
مواردی هست که باید بهش دقت کنید
اگه همچین کوله ای با همچین قیمتی جایی دیدید اول از همه به من بگید چون به شدت محتاجشم - من زیاد تو طبیعت میرم و جنگل نوردی میکنم ولی کوله ای که همه این موارد رو پوشش بده ندیدم کوله های بزرگ عکاسی ( بخصوص تو محدوده ی قیمتی که شما مشخص کردید ) برای حمل همزمان چند لنز و نهایتا دو بدنه کفایت میکنند ولی لوازم کمپ هم همراهش جا بشه نه - میپرسید چرا ؟ خیلی ساده شما در نظر بگیر یه مقدار از ادویه ای که همراه میبرید یهویی خودجوش بریزه رو لوازم عکاسی.... دیگه به مابقی موارد اشاره نمیکنم
خود من کاری که انجام دادم ( و میدم ) اینه که یه کوله بزرگ دارم که لوازم کمپ رو داخل اون میزارم بسته به سفر اگه لوازم زیاد نباشه کوله عکاسی رو هم ( چون کوچیک گرفتم مناسب شهر ) داخلش جا میدم اما اگه جا نشد خیلی ساده روی سینه میببندم
اتفاقا جای شما خالی همین دیروز یه پیاده روی 4 ساعته تو جنگل داشتم که یه کوله بزرگ رو دوشم بود سه پایه از یه سمت آویزون دوربین از سمت دیگه و کوله دوربین و سایر لوازم هم روی سینه !
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )