ممنون از پیشنهادتون ، من تاکیدم رو کوله هست چون همیشه با تاب خوردن این کیفای شانه آویز مشکل دارم:-D و از طرفی امنیت خوبی هم ندارن.
قیمت هم زیر 250 تومن باشه عالیه.
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان به دلیل افزایش لنزهام کیف Vanguard Outlawz 16Z که چند ماه پیش گرفته بودم برام جوابگو نیست
در حال حاضر من یه کیفی میخوام که بتونه یه dslr با گریپ متصل و همراه سه لنز(18-105و 35 f1.8و 55-300) تو خودش جا بده
و از طرفی هم با کیفیت و مقاوم باشه
و از همه مهمتر خیلی بزرگ و جاگیر نباشه
بودجه هم نهایت تا 300
ممنون
سلام، بودجه ام 120 تومن است کیف خوب و مقاوم و سبک که بزرگ هم نباشد می خواهم. برای 60 دی یا 600 دی با لنز 15-85. چه مارکی بهتر است با توجه به این امکانات؟ (مقاوم بودنش مهم است(ضد ضربه و رطوبت و اینها)
باتشکر
درود
کیفهای متفاوتی از سریهای پوزه ای و شانه آویز در محصولات ونگارد، کیس لاجیک وجود داره که شخصا محصولات کیس لاجیک را بیشتر می پسندم
مثل این مدل SLRC-202 را بیشتر می پسندم
ارادتمند
سلام
دوستان یه کیف کمری جمع جور برای حمل دوتا لنز و فیلتراش میخوام چنین چیزی هست
سلام
یک کیف شانه آویز برای دوربین 40D و حداکثر سه تا لنز و احتمالا در آینده گریپ ،چی پیشنهاد میدید؟قیمت تا 130 تومن
مدلی که پیدا کردم اینه:Vanguard ZIIN 25
کیف های ریوا کیس از لحاظ کیفیت چطورند؟
کیفی مشابه Lowepro Dashpoint 30 (و ترجیحا ارزانتر) که در کشور هم پیدا شود سراغ دارید؟
(برای EOSM و یک لنز زوم متصل)
سلام بر دوستان
در پی نیاز به تهیه کوله پشتی جهت حمل و نقل لوازم و البته نگهداری بهتر از آنها، برند Lowepro را مد نظر داشتم. خواستم بدونم تجربه دوستان از مدل های Pro Runner این برند به چه صورت است؟ مشخصا 200، 300 یا 350 مدنظرم بود. البته این ها هم به لحاظ فضا، وزن و... با هم متفاوتند ولی مردد هستم. چون فضای 350 برام قطعا زیاده ولی شاید در آینده... در ضمن احساس میکنم جنس 350 هم مقاوم تره.(شاید به لحاظ تحمل وزن بیشتر باشه)
هیچ تاکیدی هم بر این مدل ها ندارم و بیشتر از روی ظاهر و ساده بودن مد نظر قرار دادم ولی مدل های FastPack و Easy Back بکارم نمیاد چون قرار نیست در خیابان از این کوله استفاده کنم. (در این سری معمولا دوربین در پایین کوله قرار میگیرد و بنظرم شاید هنگام جابجائی، بیشتر در معرض خطر باشد)
1. بدنه به همراه 2 یا 3 لنز معمولی(و نه سوپر تله)
2. ریموت و شارجر، چراغ قوه و لوازم اینچنینی
3. داشتن نگهدارنده سه پایه یا تک پایه، همچنین محفظه برای لپ تاپ هم اصلا برام مهم نیست(نهایتا تبلت 10")
پیشاپیش سپاس
در lowepro جنس سری ها در سایزهای مختلف یکی هست.
چقدر می خواید هزینه کنید؟
به سری expedition شرکت tamrac هم نگاهی بندازید. بسیار مقاوم و خوش ساخت هستند.
سری flipside شرکت lowepro هم شاید بتونه نیازهاتون رو برآورده کنه.
از داخل ایران میخواید تهیه کنید یا دسترسی به خارج از کشور هم دارید؟
درست میفرمائید ولی به جنس دسته دقت بفرمائید.نقل قول:
در lowepro جنس سری ها در سایزهای مختلف یکی هست.
قصدم یکبار هزینه کردن است و لذا ترجیحا محدودیتی قائل نیستم(در حد معقول)نقل قول:
چقدر می خواید هزینه کنید؟
خیلی اسپرت هستن!lol بیشتر دنبال ساده رخان هستم.نقل قول:
به سری expedition شرکت tamrac هم نگاهی بندازید. بسیار مقاوم و خوش ساخت هستند.
این سری را دیدم، کمی قضیه سخت شد:think:;، تفاوت عمده ای که احساس کردم حالت دسترسی به داخل کوله است. و کمی فضای داخل محدودتر شده است.(احتمالا برای من خوب است)نقل قول:
سری flipside شرکت lowepro هم شاید بتونه نیازهاتون رو برآورده کنه.
متاسفانه آن واردکننده محترم که چند ماه قبل قرار بوده سری جدید را وارد کند، اخیرا آب پاکی را ...(ن.ن) الان هم ارز رفته بالا که دیگه نور علی نور شد، احتمالا رفت برای سال بعد.نقل قول:
از داخل ایران میخواید تهیه کنید یا دسترسی به خارج از کشور هم دارید؟
ولی دلیل سوالتان را متوجه نشدم؟ اگر بتوانم بله.
باز هم چنانچه نظری دارین بفرمائید.
ارادتمند
من مدتی هست که خیلی از کوله های f-stop gear خوشم اومده. بسیار خوش ساخت و جادار هستند و خیلی هم ساده هست طراحیشون.
و همچنین خیلی روی دوش راحت هستند. اما متاسفانه ندیدم فروشگاهی ایران داشته باشه. من یکی از دوستانم که اومده ایران داشت و بسیار خوشم اومد.
حالت دسترسی سری flipside اتفاقا برعکس ذهنیت اولیه که دست میده خیلی راحت هست. پیشنهاد می کنم حتما تستشون کنید اگر میتونید.
درود
کوله های LowerPro قابل قیاس با مارک های چینی نیستند! (مارک هایی که اصالتا چینی هستند نه تولید چین!)
بنابراین مطمئن باشید از نظر جنس بدنه نسبت به هم رده خودشون مطمئن تر هستند ولی از نظر مقایسه با سایزهای بزرگتر، مطمئنا برخی جاهای سایز بزرگتر تقویت شده است تا استقامت و تحمل بیشتری بخاطر سنگین تر بودن را داشته باشه
من پیشنهاد می کنم مدل بزرگتر را تهیه کنید تا برای ابزار احتمالی مورد نیاز هم فضا داشته باشید و در ضمن به قول خودتان اگر روزی هم نیاز باشه می توانید به راحتی و بدون هزینه اضافی فضای کافی تجهیزات جدید را داشته باشید.
اما در کنار این مدل، اگر مدل زیر را هم پیدا کنید خوبه
LowerPro Vertex.
البته سایز 300 اگر باشه بهتره
ارادتمند
به این مدل هم نگاهی بیاندازید. در بازار هم موجود است.
Shootout Backpack LE Medium — Black | 632-315
سلام دوستان
در فکر خرید یک Backpack هستم تا حدود ۴۰۰ هزار تومان ، خواهش میکنم راهنمایی کنین بهترین گزینه ای که دارم چیه ؟
این دو تا رو پیدا کردم ، با توجه به قیمت یکسان کدوم رو پیشتهاد میکنین ؟
Benro Cool Walker CW450N
http://www.benro.com/webFile/UserFil...kercw450-1.jpg
و این یکی :
Ranger pro 600N
http://www.benro.com/webFile/UserFil...ranger600N.jpg
ممنون
دوستان کسی راجع به محصولات Riva case نطری نداره؟
کیفیت شون چطوره؟
با عرض پوزش از آف تاپیک ، از مدیران محترم انجمن خواهش میکنم این پست و پست قبلی من در این تاپیک( #1626 ) رو حذف بفرمایند .
ممنون
دوست عزیز کیفهایی که انتخاب کرده اید همگی با توجه به کارآییشون وزن بسیار زیادی دارند و این در دراز مدت شما رو خسته میکنه. متاسفانه کیفهای برند بنرو در مقابل سایر سازندگان معتبر و مطرح مثل Vanguard، Lowepro و Manfrotto حرف چندانی برای گفتن ندارند چه از نظر دوام و استحکام و چه از نظر فنی و کیفیت.
پیشنهاد می کنم که کیفهای سایر برندها رو هم ببینید:
همگی زیر 400 تومن قیمت دارند:
Advanced Tri Backpack Small MB MA-BP-TS - Backpacks | Manfrotto
Advanced Active Backpack I MB MA-BP-A1 - Backpacks | Manfrotto
Advanced Active Backpack II MB MA-BP-A2 - Backpacks | Manfrotto
Advanced Gear Backpack Medium MB MA-BP-GPM - Backpacks | Manfrotto
Advanced Gear Backpack Small MB MA-BP-GPS - Backpacks | Manfrotto
Advanced Gear Backpack Large MB MA-BP-GPL - Backpacks | Manfrotto
Veloce VII Backpack Black MB SB390-7BB - Backpacks | Manfrotto
Veloce V Backpack Cord MB SB390-5BC - Backpacks | Manfrotto
UP-Rise II 45 - Vanguard Camera Bags - By Series - UP-Rise II
Adaptor 48 - Vanguard Camera Bags - By Series - Adaptor
UP-Rise II 43 - Vanguard Camera Bags - By Series - UP-Rise II
Adaptor 46 - Vanguard Camera Bags - By Series - Adaptor
با سلام خدمت بزرگواران ؛ اگر از دوستان کسی اطلاعی از محل فروش این کیفها و یا همان برند ولی سایزهای دیگر رو داشته باشه
Magnum 200 AW
Magnum 400 AW
ممنون میشم به من پیغام بده ؛ باز هم متشکرم.
سلام
این کیفو کجا میشه تهیه کرد؟
فایل پیوست 64709
احتمال داره طبقهء سوم پایتخت بتونید همچین چیزی رو پیدا کنید.
چنانچه موارد مشابه از برندهای معروف خاص کیفهای تجهیزات عکاسی رو از نزدیک مشاهده و لمس کرده باشید، در قیاس، با دیدن جنس محصولات NG استحکام و دوام آنچنانی رو حس نمیکنید ... محصولات NG بیشتر بخاطر رنگ و fancy بودن و لوگوی NG که رویشان دوخته شده است، مورد توجه هستند. البته این حکم در مقام مقایسه با برندهای با کیفیت کیفهای تجهیزات عکاسی بیشتر صادق است. شاید NG داشته باشد آیتم هایی که از موارد مشابهء برندهای معروف خودش بهتر باشد.
درسته احساس میکنم خودش با عکسش خیلی فرق داره چه کیفی برای دوربین 60D و چندتا لنزو لوازم کوچیکه دیگه مناسبه؟
هرچی میپرسم از دوستان کسی جواب نمیده.
درود
کیفهای national Geographic بیشتر به واسطه مارکشون معروفاند و به نظر من اصلا کیفیت لازم را ندارند.
برای دوربین خودتون به نظر من اول باید ببینید چه ژانری از کیف را نیاز دارید (شانه آویز، کوله)
بعد انتخاب کنید ولی بدون شک اگر محدودیت بودجه ندارید اولوی اولتون را روی محصولاتLowerPro بگذارید.
ارادتمند
بیشتر برای تبلت و دوربین های کوچک موجوده :
https://www.google.de/search?biw=136...&ved=0CBwQBSgA
دوست عزیز Vanguard 2GO 25 گزینه مناسبی است.کیفیت خوب و قیمت مناسب (120) و گنجایش یک بدنه با لنز متصل کیت و سه عدد لنز و یک فلاش اکسترنال.
فایل پیوست 64721
درود،
علی و مصطفی عزیز، magnum اسم یه سری از کیفهای شانه آویز تولید Lowepro هست. پسوند AW که مخفف All Weather هست و در بیشتر محصولات Lowepro وجود دارد هم دلالت بر این موضوع دارد.
Magnum 200 AW Camera bags, backpacks and rolling cases
متاسفانه سایتی رو پیدا نکردم که موجودی داشته باشند.
ارادتمند.
ممنون عطا جان از راهنمایی
کاش ۱ روز زودتر این ها رو معرفی میکردین ، متاسفانه جون من زیاد به بازار و مراکز فروش در ایران آشنایی نداشتم ، و اینجا هم پاسخی ندیدم همون Ranger pro 400N رو خریدم
ابته اول مدل 600N رو سفارش دادم ، چون بیش ار حد نیاز من بزرگ بود تعویض کردم با مدل 400 !
به هر حال ممنون از راهنمایی و وقتی که برای معرفی لینک ها گذاشتین
بله وجود دارد،برخی از فروشگاه های اینترنتی معتبر داخلی برای فروش دارند،
یک شرکت اصالتا آلمانی است که انواع کیف تولید میکند.
http://rivacase.com/en/products/cate...lr-camera-bags
دورود
برای 700d کنون و لنز 18-135 Stm همراه چه کیفی را پیشنهاد میکنید؟
ضد ضربه باشه
روکش باران هم داشته باشه
سلام
اگر خدا بخواد به زودی قصد خرید EOS M رو به همراه لنز 18-55 و 22 و فلش 90ex دارم،چه کیفی برای این سیستم پیشنهاد می کنین ؟
کیفی که جا برای 11-22 و یکی دو تا لنز در حد و اندازه های 90 ماکروی تامرون رو هم داشته باشه(خط دوم در برنامه دراز مدت هست،نه حالا حالا ها!)
چه بودجه ای باید برای کیف در نظر بگیرم ؟ بیشتر از دویست سیصد هزار تومن ؟
با تشکر
کیفهای ریواکیس را شرکت .......به عنوان نماینده رسمی وارد میکند که تمام کیفها دارای 2 سال گارنتی تعویض میباشد.(البته این کیفها مانند بسیاری از برندها دوخت چین میباشد)
من باتوجه به بودجه و اینکه لنزهای متعدد نخواهم نداشت(نهایتا 2 الی 3 عدد)با بررسی هایی کردم به این دو مدل رسیدم:
Vanguard 2GO 25
7450 Rivacase
که البته مدل دوم با توجه به اینکه بزرگتر و قابلیت تبدیل شدن به کیفی برای استفاده عمومی دارد فکر کنم مناسب تر باشد.
دوستان قاعده کلی برای جهت قرار گیری دوربین(البته در حالتی که لنز روی آن بسته شده) در کیف وجود دارد؟ ؛ من چندین و چند صفحه در فرومها و سایتها خواندم که مجموعا متفق القول نبودن در جهت قرارگیری ؛ البته اکثرا یا لنز رو به پایین و یا رو به بالا رو مد نظر داشتن --- سوال اینجاست که در حالیکه لنز رو به پایین برای دسترسی سریع و برداشتن دوربین مناسبتره و لنز رو به بالا برای امنیت بیشتر المانهای جلویی لنز در اثر برخورد با زمین بهتره ؛ حالت افقی قرار دادن مجموعه آیا مزیتی داره؟آیا اصولا این مسئله اهمیت داره؟
(امیدوارم پست در جای نامناسب نزده باشم)
درود
برای نحوه قرار گیری دوربین در داخل کیف روش خاص و حتمی وجود نداره ولی برای کوله پشتی کمی وضعیت متفاوته و بهتره به نکات زیر توجه بشه
1- هنگام قرار دادن دوربین در داخل کیف و یا کوله، اگر لنز به دوربین متصل است بهتره دوربین به نحوی قرار بگیره که نه فشار لنز روی بدنه باشه و نه فشار بدنه روی لنز! این یعنی اینکه با استفاده از پنل های پارتیشن فضای مناسبی برای دوربین ایجاد بشه تا لنز به سمت پایین قرار بگیره و وزن بدنه توسط دیواره ها نگهداری بشه
2- گذاشتن دوربین در حالت افقی راه بدی نیست ولی بسیار جاگیر خواهد بود و تقریبا فضای مفید شما از بین خواهد رفت.
3- اگر از کوله یا کیف شانه آویز استفاده می کنید حتما دوربین و اجسام سنگینتر را به سمتی که به بدن تماس دارد قرار دهید تا وزن و سنگینی آنها باعث ایجاد مشکل در حمل و نقل نشود.
4- در کوله پشتی حتما باید اجسام سنگینتر با قسمتی که با بدن تماس دارد بچسبد تا باعث خستگی و آسیب به کتف و کمر نشود.
5- برای حفاظت از المانهای جلوی لنز در حالتی که لنز به سمت پایین است دو کار انجام دهید
1-5- در قسمت اتصال لنز به کف کیف یک فوم یا پد نرم قرار دهید برای گرفتن ضربه و کاهشی آسیب احتمالی (حتما باید دروبین با پنل های داخل کیف فیکس شود تا وزن بدنه به لنز منتقل نشود
2-5- به قلاب های کیف اطمینان نکنید و بهتره با استفاده از دو تکه طنابچه 2 میل کوهنوردی بطور مستقیم هر دو طرف بند را با گره دوسر طناب (یک حلقه بسته دور تمام تسمه ها) به تسمه های کیف متصل کنید تا در صورتی که به هر دلیل این قلاب از بدنه کیف جدا شدن کیف با زمین برخورد نکند و آسیبی به لنز و دیگر ابزار وارد نشود.
ارادتمند
سلام
من در حال حاظر یک کیف ونگارد 22 دارم که برای دوربین خیلی کوچیکه...
یک کیف مناسب میخوام گنجایش این تجهیزات را داشته باشد : 60 دی ، لنز 18-135 ، 300-70 tamorn ، لنز 50mm canon به همرا شارژر و کابلها دوربین و چند فیلتر
ترجیها کیف شانه آویز
سلام.من با توجه به تجربه ای که در کوله و وسایل سنگین دارم و تجهیزاتم شبیه به شماست بهتون میگم از فکر کیف شانه آویز بیاید بیرون.چون شونتون داغون میشه و تمام این تجهیزات سنگین رو یه شونه خیلی عذاب آوره.به فکره یه کوله پشتی باشید تا وزن به طوره مساوی تقسیم بشه.که بعدا بتونین تجهیزات بیشتری هم داخلش بزارین.به قوله معروف شما که پیه این کارو به تنت مالیدی کوله بخر.بودجه رو هم بگو تا دوستان بهتر کمکت کنند.از تجربیات ارزنده مصطفی جان هم نگذر؛-)
من یکی که دوخت و جنس و پد "لوپرو" رو خیلی بهتر میدونم
یه SlingShot 100 AW دارم. در عین کوچکی، بسیار جادار هست.
60دی + 18-135 + 70-300 + 3-4تا فیلتر + اکستنشن + یه جفت در و کپ اضافه + شارژر توش جا شده. ( البته دیگه جای هیچی باقی نمونده. )
ولی با در اوردن در و کپ اضافه براحتی یه لنز کوپیک هم توش جا میشه.
و واقعاً جنس عالی داره...
درود
بله حق با شماست!
بنده شتباه کردم!
البته ناگفته نماند در سال جاری برخی از دلالان نسبتا محترم برخی مدلهای این کیف را به کارگاه های خانگی در چین داده بودند و در مدت زمان محدودی تعداد قابل توجهی از این مدل High Copy وارد بازار ایران شده بود!
اما در مجموع واقعیتش را بخواهید در حوزه کوله پشتی که اصلا حرفی برای گفتن نسبت به LowerPro نداره و این برای بنده عجیبه!
چون یکی از مطرح ترین تولید کننده های کوله پشتی جهان در آمریکا قرار داره و محصولات بسیار با کیفیتی تولید می کنه!
ارادتمند
کوله پشتی benro beyoud 400 به قیمت 320 در مشهد خریداری شد
دلایل انتخاب هم
1- فضای مخصوص لپ تاپ 15/6 اینچی
2-داشتن فضای زیاد برای لنز و غیره
3- استحکام خوب
4-کاور ضد باران
5-قابلیت نصب 3 پایه
6-زیپ دسترسی سریع به دوربین در حالت کوله پشتی
الانم بشدت راضیم
روز خوش
بغل کیف
عنایت کنید
http://uint.net76.net/up/73a5f0ccbc4e.jpg
سلام
بالاخره تصمیم گرفتم از بین کیف2GO 25 و 7450 Rivacase ،کیف 7450 را به قیمت 99 تومن از دیجی کالا بگیرم،هر وقت دستم رسید راجع به کیفیتش نظرم رامیگم.
فایل پیوست 65169
فایل پیوست 65170فایل پیوست 65172
باسلام.بلاخره کوله باکیفیت لوپرو versapack200awخریداری شد.سبک جادارومناسب با تجهیزات بنده که قابلیت حمل سه پایه رو در دو حالت داره یکی نصب اززیر کوله و حالت دوم قرارگرفتن سه پایه در وسط کوله.قابلیت حمل لپ تاپ رونداره که برام خیلی مهم نبود حمل سه پایه برام ارجحیت داشت.
سپاس
با سلام و خسته نباشید
بنده قصد تهیه یه کیف شانه اویز واسه ی دوربینم رو دارم
یه d5200+18-55+50mm + کارت خاکستری !
اینا تو یه کیف کمری جا میشه دیگه :-)
بودجم بین 80 تا 100 تومنه کارمندی! :::blushing:::
بین چندتا برند گیر کردم ! از همه مهمتر برام اینه که بدنش ضربه گیر خوبی داشته باشه و مقاوم باشه
از این برندا کدومش بهتره؟
Manfrotto - Vanguard- Case Logic- Benro - Riva Case-
ممنون میشم راهنماییم کنید :::love2:::
Vanguard 2GO 22 به قیمت 100 تومان گزینه خوب و با کیفیتیست.
فایل پیوست 65191
با سلام. و ارادت
دیشب کوله های یه شرکت امریکایی به نام thintank رو دیدم. نظرم رو جلب کرد.
نمیدونم هنوز به صورت عمده در بازار ایران وارد شده یا نه ؟
اما چند مدلی رو که موجود بود دیدم و تست کردم. کیفیت ساخت و استحکام خوبی داشت و وزنش هم مناسب بود. البته در مدلهای بزرگتر طبیعتا کمی سنگیر تر بودند.
اما بسیار جا دار و مطمئن به نظر میومدند.
فکر کنم باید در کنار برندهایی مثل کاتا و مانفروتو ( که اخیرا با هم ترکیب شدن ) و لو پرو و ونگارد و .... این برند رو هم باید به حساب اورد
لینک سایت سازنده
Camera Backpack for Professionals: Browse Backpack DSLR Camera Bags
با سلام
دوستان نظرتون راجب این دو کیف چیست؟
Tenba Messenger Camera Bag Medium
و
Lowepro Nova Sport 17L AW
فکر کنم با دیدن این ویدئو به جوابتون برسید.
www.youtube.com/watch?v=JPRANkncsuw
دوست عزیز
در مورد سایر کیف های تنبا خبر ندارم و اطهار نظر نمیکنم ولی این مدلی که دوستمون اشاره کردن من اینترنتی گرفتم و اصا کیفیت خوبی نداشت و همون لحظه با پست برگشتش زدم
مواردی که من دیدم اول اینکه شدیدا شل و وله دوم طراحیش طوریه که در اوردن دوربین از کیف خیلی سخت و وقت گیره سوم اینکه علاوه بر جثه ی بزرگش همجین جادار نیست و اینکه ضربه گیراش اصلا تعریفی ندارن
بطور کلی انگار یه کیف لپتاپ بزرگ گرفتی که دوربینو بزور توش جا میدی مخصوصا اگه گریپ هم به دوربین وصل باشه اوضاع بدتر هم میشه.
فکر می کنم بیشتر مسئله اختلاف سلیقه باشد. من دو مدل از کیف های این برند - از جمله همین مدل که دوستمون نوشتند- رو تهیه کردم و این در حالی بود که تقریبا تمامی کیف های موجود در بازار رو از نزدیک دیدم. الان هم کاملا راضی هستم.
در ضمن لطف کنید ادرس فروشگاهی که این کیف رو از آن خریداری کردید پیام خصوصی کنید تا ما هم از آن خرید کنیم. چون تا بحال نشنیده بودم مشتری بتواند جنسی را به صرف نپسندیدن مرجوع کند!
البته فکر کنم شما مدل دیگه ای را سفارش داده اید چون این مدل که دوستمون نوشتند اصلا لپ تاپی نیست و اتفاقا بسیارجادار هم هست.این هم عکس اش:
فایل پیوست 65214
این هم عکس مدلی که احتمالا شما تهیه کرده بوده اید:
فایل پیوست 65215