بله دوست عزیز حق با شماست من کیف دومی رو تهیه کرده بودم بخاظر تشابه اسمی دچار اشتباه شدم
ممنون.
Printable View
چقدر اسماشون شبیه همه
Tenba Messenger Camera/Laptop Bag
Tenba Messenger Camera Bag
دوستان كسي نظري در مورد
VANGUARD UP-Rise II 48
داره ؟
درود
بنده این کیف را دارم باید عرض کنم واقعا جوابگوی تمام نیازهای من بوده
وسایلی که درونش قرار دادم به شرح زیر
لپ تاپ 16 اینچی به همراه شارژر و پد موس و موس
لنز 17-40 لنز 100 ماکرو لنز 150-600 + بادی + هود هر سه لنز
وسایل تنظیف پک کامل
هد ریل ماکرو + فلاش ماکرو + شارژر دوربین و باطری فلش
سه پایه در کنار کوله
هارد اکسترنال و کلی خرد و ریز دیگر که باز هم چند سکشن خالی دارد !!
این کیف ضربه گیرهای خوبی دارد و کاور ضد باران را هم دارد قابلیت دسترسی سریع به بادی را دارد و آرگونومی خیلی خوبی دارد
تنها ایرادی که به این کیف میتوان گرفت وزن آن است که با توجه به حجم بالایی که برای شما فراهم میکند منطقی است
در مجموع کلیه نیازهای من را برآورده کرده است
خوش ساخت محکم و زیبا است
در این رنج از امکانات هم جزو بهترین انتخابها میتواند باشد
موفق باشید
دوستان نظرتون راجع به vanguard ZIIN 50 چیه؟
یا اگر نمونه خاصی در همین رنج قیمت ( تا 200 ) مد نظرتون هست بفرمایید ممنون میشم
الزاما دو بند باشه و جای دو تا سه لنز جدا رو داشته باشه
باز هم ممنون
سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار.
بنده قصد خرید یک کیف کوچیک دارم که بتونم 6d+24-105 رو توش به راحتی جا بدم.
از اونجا که شهرستان هستم و فعلا دسترسی ندارم که کیفها و فضای داخلیشون رو از نزدیک ببینم و برسی کنم که آیا دوربینم توش جا میگیره یا خیر، چشم به راهنمایی شما بزرگواران دارم.
با توجه به اونچه در اینجا خوندم و تجربه ای که از کیفهای "ونگارد" دارم و قیمت مناسب، به سمت این برند متمایلم. ولی باز هم شما بنده رو راهنمایی کنید.
خودم این مدل رو در جستجوهای اینترنتیم دیدم و به نظرم جذاب اومد. ولی ذهنیتی از داخلش ندارم
VANGUARD BIIN 37
نمیخوام کیف بزرگی باشه و فقط مخصوص حمل همین دوربین و با همین لنز میخوام و یک سری لوازم جانبی که فکر میکنم بزرگترینشون شارژر و هود باشه.
برای پیاده روی های طولانی مدت هم عموما استفاده نخواهد شد.
سقف هزینه هم 200- 250 (کمی بالا و پایین)
ممنون از همه شما
(ویرایش: بعد از ارسال این پست متوجه شدم که بنده از سال 2011 دارم این فروم رو میخونم و این اولین پست منه !!! :oops:)
براي تجهيزات نسبتا سبكتون چرا كيف ساده تر شانه آويز نمي گيريد. اون كيف ها را هم مي شود به صورت ضربدري روي شانه انداخت و هم جمع و جور تر و سبكترند. به نظر مي آيد طراحي يك طرفه(sling) و محدود اين كيف شانه يكطرف را خسته كند!
اگر در گوگل ايميج جستجويي كنيد عكسهاي مختلف از فضاي داخلي اين كيف پيدا خواهيد كرد. يك review از اين كيف:
Vanguard BIIN 37 camera bag review | Camerahoarders.com
بی نهایت ممنونم.
بنده تجربه استفاده از کوله یک بنده رو ندارم و نمیدونم واقعا چطوره. و هیچ اصرار هم برای استفاده از این نوع کوله ندارم. و مسلما تجربه شما به من کمک بزرگی خواهد کرد.
ممکنه بزرگواری بفرمایید و چند مدل که تجهیزات بنده راحت توش جا بگیره معرفی کنید به فضای خیلی بیشتری نیاز ندارم فقط کمی فضای بیشتر برای مواقع ضروری مثلا در حد چندتا فیلتر یا باطری اضافه، یا یه لنز پنکیک (مثال عرض کردم). پیشتر از این سابقهی خرید یک کیف برای eos m رو داشتم که به دلیل اسرار من برای هرچه کوچیک بودن کیف، شارژر به راحتی توش قرار نمیگیره (همراه هر دولنز). بنا براین اگر دوستان لطف کنن و کیفهایی که برای تجهیزات مشابه تجهیزات بنده استفاده میکنند و راضی هستند رو معرفی کنند تا بتونم از بین اونها مدلی رو انتخاب کنم لطف بزرگی به بنده میکنند.
با سلام. یک راهنمایی می خواهم. دوستان کسی می تونه بگه کیفهای لوپرو و یا تامراک را کجا می تونم تهیه کنم؟ بعضی فروشگاه های اینترنتی رو گشتم فقط چند مدل داشتند. منتظر پ خ هستم. لطف می کنید.
درود
باتوجه به نیاز شما بنده این مدل ها را پیشنهاد می کنم!
البته این پیشنهاد شخصی من هست و جنابعالی شخصا باید تصمیم نهایی را بگیرید!
در خصوص اینکه اکثر کیفها جای دو لنز را دارند هم به خاطر این هست که بشود از فضای اضافی به خوبی استفاده کرد و حتی دید آینده نگری هم برای دوربین داشت
ارادتمند.
Lowepro Nova Sport 7L AW (البته این مدل فقط گنجایش یک لنز اضافی را داره )
caselogic SLRC-202
Manfrotto BELLA VI SHOULDER BAG
2GO 25
Vanguard Pampas II 22
ارادتمند
با سلام به همه دوستان. آیا کسی از این کیف استفاده کرده: Tamrac Velocity 10x.
به نظر هم جاداره، هم راحت حمل میشه، هم دسترسی سریع فراهم می کنه. تصمیم گرفتم بخرم. اگر کسی تجربه ای داره خوشحال می شم بخونم.
من ازش استفاده کرده ام در حد یکی دوساعت حمل کردم و کیف خوبیه. آقای سیاوش فتحی هم دارن این کیف رو آیدیش یادم نیست siavash ... یک دنباله ای چیزی هم داره
تاجایی که یادمه بادی بزرگ با 24-105 . یک 200-70 اف 4 و یکی دولنز دیگه هم توش جا میشد. برای لوازم خرده ریز تو جیب هاش جا داره. از کیس های اضافه تامراک هم میشه استفاده کرد که به کیف وصل میشه .اغلب روی بند
من این کیف رو دارم و ازش راضی هستم ...
محکم است ، دو سالی هست تقریبا همیشه روی کولم بوده و همچنان اتصالات و بند آن مستحکم است...
جای یک فلاش و یک لنز 200-70 را در دو طرف یک بدنه دارد ، و یا دو تا بدنه در اطراف و یک فلاش در وسط ( البته من همیشه شیوه نخست را استفاده کردهام )
و در زیپ بیرون هم جای سیمها و مموری و فیلتر و ...
خوبی این کیف در ایناست که میتوانید به راحتی بند آن را از روی گردن بچرخانید و کیف را به جلوی خود آویزان کنید و به راحتی دوربین را درآورده و عکاسی کنید ...
در این لینک میتوانید ببینید :
tamrac | Velocity 10x
سلام بچه ها یه راهنمایی میخواستم ازتون . بین انتخاب ابن کوله ها موندم و میخوام کمکم کنید امروز میخوام برم بخرم
lowepro runner 350
lowepro Fastback 250
Case Logic SLRC-206
Vanguard Sky borne
سلام
دوستان از کجا میتونم همچین کیفی یا چیزی مشابه این برای فیلترهام پیدا کنم.
فایل پیوست 65444فایل پیوست 65445فایل پیوست 65446
مانفروتو سري محصولات آفرود خودش را معرفي كرد. مجموعه اي از كوله پشتي، سه پايه و ....
manfrotto off road | B&H Photo Video
جالبترين محصولش براي من باتوم راهپيمايي است كه قابليت استفاده به عنوان تك پايه را نيز دارد:
Manfrotto Off road Aluminum Walking Sticks (Blue) MMOFFROADB B&H
فایل پیوست 65717
فایل پیوست 65718
محصول جالب ديگه سه پايه اي آلمينيومي با وزن 600-700 گرم و قابليت تحمل 2.5 كيلوگرم است. اين سه پايه بال هد روي خودش دارد.
Manfrotto Off road Aluminum Tripod with Ball Head MKOFFROADR B&H
دوستان از مدل های موجود در ایران، کوله برای استفاده داخل شهر چی رو پیشنهاد می کنید؟ دوربین + لنز و یک فلاش.
در بین کوله های لوپرو یا مانفروتو، کوله ای هست که علاوه بر جا داشتن برای یک دوربین و 3-4 لنز و شارژر و فیلتر و .... جایی هم برای سه پایه سنگین 190 XproB بعلاوه هدش رو داشته باشه ؟
میدونم که سه پایه ها بیرون کوله بسته میشن اما اون کوله هایی که من دیدم معمولاً برای سه پایه های کوچیک ظرفیت دارن.
نمیدونم دستهام کمه یا کوله ها و وسایلم زیادن !؟>؟!
درود
اصولا سه پایه خارج کوله بسته باید بشه به دلایل گوناگون!
اما شما می توانید به راحتی با مراجعه به لینک زیر کیف یا کوله مورد نیازتون را با انتخاب لوازم مورد استفاده از بین پیشنهادات انتخاب کنید.
لینک انتخاب
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم برای 6دی با لنز 24-105 و یک سه پایه با لبتاپ و دیگر مخلفات یه کیف راحت ، جادار ، ارزان فیمت ، و ......
به طور خلاصه هم خدا را میخوام هم خرما را :)
تو نت و همین فروم میچرخیدم یه چند تایی کیف دیدم ولی فقط Transit Backpack 350 AW نظرم رو جلب کرد.
اگر کسی از دوستان این کیف رو داره بگه کارکردش چطوره ؟
از کجا میتوانم تهیه کنم ؟
حدود قیمتش چنده و غیره
یا اگر پیشنهادی بهتر دارین ممنون میشوم کمک کنید :::love2:::
http://store.lowepro.com/backpacks/t...ckpack-350-aw#
سلام
برای ی دوربین نیکون و دوتا لنز و ی 3پایه چ پیشنهادی دارید؟؟
قیمت حدود200(- +50)
کوله باشه
من این مدلهارو دیدم(اینترنتی البته) نظرتون دربارشون چیه؟؟ کیفیت و سبکی و ضربه گیری و دسترسی آسون ب دوربینم مهمه واسم :دی
Manfrotto Bravo 30 Backpack
Vanguard ZIIN 60
Vanguard Adaptor 41
Benro Beyond B200
:گل
درود
قیمت این تک پایه نباید بیشتر از 70 دلار باشه!
چند سال پیش شرکت Leki که یکی از اصلی ترین تولید کننده های باتوم های متنوع است یک مدل به این شکل با قابلیت اتصال بال هد تولید کرده بود!
لینک محصول Leki
کیف تامراک velocity 9x خریداری شد به قیمت 225000 تومان. گنجایش یک بدنه به همراه 4 تا لنز و هود همگی لنزها و چند تا فیلتر و سایرلوازم. حمل و نقل بسیار راحت. دسترسی سریع و آسان به تمام لوازم. زیپ های بسیار روان ( که فاکتور مهمیه ) و جنس پارچه بیرونی و پد داخلی عالی. این برند رو به همه پیشنهاد می کنم.
سلام
کسی میدونه کیف های lowepro رو از کجا تهیه کنم ؟
این مدلش رو میخوامTransit Backpack 350 AW لینک Transit Backpack 350 AW Camera bags, backpacks and rolling cases
برای 6 دی با لنز 24-105 مناسب هست ؟
کوله ای که مناسب تر از این باشه با این شرایت
1- جای لب تاب
2- کوله بودنش
3- جای 2 تا 3 لنز اضافه داشته باشه
4 - در صورت نیاز بشه شبکه بندیش رو در آورد و مثل کوله معمولی استفاده کرد
5- قیمتش هم تا 500-600 بیشتر نشه
6- جای بند سه پایه هم وقتی 3 پایه نداری تو چشم نباشه
با تشکر
درود
این کیف کیف خوبیه بخصوص که باتوجه به شهری بودنش کاربردی سفر هم داره و فکر می کنم این مهمترین دلیل انتخاب این کوله توسط شما بوده باشه!
در حال حاضر لوازم لورپرو خیلی در بازار موجود نیستند بخصوص کوله هایی به این سبک که خاص هستند و همه گیر نیستند!
باید در فروشگاه ها بگردید و سوال بپرسید
ارادتمند
دوستان من کیف و سه پایه و هد رو از فروشگاه پیکسل خریداری کردم تو کیف ها با برند هایی که دیدم و تو رنج قیمتی خوب بهترین مدلی که میتونم بهتون معرفی کنم
فروشگاه پیکسل - Benro Beyond B100
BENRO BEYOND 100 واقعا کوله جاداریه درسته جای لپ تاپ نداره ولی خداییش هر چی بگی داره جا سه پایه روکش ضر آب جیب ها متعدد یک دوربین و 4 تا لنزم توش جا میشه تازه بالای کیف هم میتونید لوازم اضافی یا حتی یه لنز دیگه بزارید واقعا کیف عالی هستش سراغ کیف های مانفروتو نرید چون بدنه ضعیفی داره
دوستان نظرتون در مورد کوله های tamrac چیه و بطور خاص در مورد مدل Evolution 6؟ واقعا اینقدر که ازش تعریف می کنن کیفیت داره؟ در مقایسه با LowePro تو چه سطحی قرار میگیره؟
با تشکر
درود
شرکت LowerPro زیر مجموعه شرکت LoweAlpine هست که بصورت تخصصی کوله پشتی حرفه ای تولید می کنه ! در مورد تاماراک بنده خیلی اطلاعی ندارم اما در خصوص مدلی که مدر نظرتون هست بهتره تجدید نظر کنید!
اصولا کوله های تک بند به مرور زمان موجب خستگی کتف و کمر و در نتیجه عذاب آور شدن پیاده روی می شوند. بهتره به فکر یک کوله پشتی با دو بند حمایل باشید
ارادتمند
با تشکر فراوان
یکی از دلایل توجه به این کوله اینه که بصورت عادی دو بند حمایل داره ولی قابلیت حمل تک بند هم داره.
علاقه شخصی خودم به همون برند Lowepro است و چند سالی هم هست که از کیف معمولی اون استفاده می کنم ولی متاسفانه کوله های اون تو بازار موجود نیست و اگر هم باشه قیمت های سرسام آوری داره
پیرو فرمایش دوستان، شرکت منفروتو به تازگی کیفهای جدیدی تولید کرده که سری 3N1 کوله به نظرم خیلی خوبه. فکر کنم هنوز وارد ایران نشده و به زودی وارد میشه.
این هم لینک دانلود کاتالوگ:
http://mediacdn.shopatron.com/media/..._catalogue.pdf
سلام دوستان من بین دو کیف ونگارد skyborne 53 و uprise 48 موندم. از دوستانی که این کوله هارو داشتن میخواستم بپرسم که سنگینی وزن اسکای بورن مشکل ساز نبوده براش و ایا نسبت به قیمت تقریبا دو برابر نسبت به اپ رایز ارزش دارد و یا نه؟ کیفیت ساخت کدوم بهتره؟ و اپ رایز چون سه پایه به بقل بسته میشه ایا این عدم تعادل مشکل ساز میشه؟اون قسمتی که دوربین از بقل درمیاد ایا واقعا کارایی داره؟
ممنون ازتون.
سلام
دوستان کسی اینجا از کوله های سری پروتاکتیت لوپرو استفاده کرده؟
کسی در مورد کوله های کاتا اطلاعات داره؟ آیا برند معتبریه؟ قیمتاش چجوریاس؟
با سلام به دوستان گرامی
برای تجهیزات زیر چه کیف کوله ایی تا 500 تومن پیشنهاد میدید
CANON 70D
18-135Mmm + 50mm f1.4 + prime 400mm
TAMRON 90 mm macro vc
Flash speedlite 430 ex
به همراه شارژرهای دوربین و باطری فلش
دو لنز آخر بسیار غیر منتظره و زودتر از زمانیکه انتظار داشتم به لیست تجهیزات اضافه شدند!
که البته باعث خوشحالیست :D
با سپاس فراوان
درود،
البته جدیدا برند کاتا با منفروتو ادغام شده و از این پس کیف های کاتا تحت برند و نام منفروتو عرضه خواهند شد.
در واقع در کیفهای سری Pro Light که خودم بی صبرانه منتظرم تا وارد ایران بشه، اولین سری کیفهایی هست که تحت نام منفروتو ولی با تکنولوژی ادغامی کاتا و منفروتو عرضه میشه که نتیجه از هر جهت عالیست.
سلام به همه دوستان
من می خواستم برای دوربینم همراه با ۲ تا لنز یه کوله بخرم . می خواستم با این کوله حتما هم لپتاپم رو جابجا کنم و لوازم های جانبیشم با هاش باشه . بودجه ام تا ۴۰۰ هست و خودم lowepro fastpack 250 رو دیدم . می خوام یجوری باشه که همه کاره باشه و اگه بعدا لوازمی خریدم بتونم بازم ازش استفاده کنم . حالا می خوام نظر شما رو درباره این کیف بدونم و اگه گزینه دیگه ای هم دارین پیشنهاد بدین . ممنون
لپتاپ ۱۵.۴ و دوربین هم D5300 همراه با ۵۵-۱۸ و 50mm .
با توجه به بررسی فروم و سایتهای فروش آنلاین ، کلا توضیحات همه کوله پشتی ها قابلیت جا گرفتن یه بدنه و چند تا لنز همراه بود با توجه به اینکه من همیشه با دو تا بدنه برای عکاسی میرم کوله پشتی که مناسب دو تا بدنه باشه کسی سراغ داره البته میدونم که تو اکثرا کوله ها دو تا بدنه با لنز همراه میشه جا داد ولی میخوام راحتتر بشه هر دوربینی را گذاشت و برداشت
با سلام. من چندین سال هست که دو تا کوله دارم. یکیشون lowepro mini trekker AW هست. دو تا بدنه، یک لنز معمولی مثل 24-105 و یک 70-200 به اضافه چارجر ها و کابل USB و درپوش و کیف پارچه ای لنز و هود و مثلاً دو سه حلقه فیلم برای عکاسی آنالوگ داخل محفظه اصلی کوله و در جیب بیرون هم تا سه تا فلش و متعلقات دیگر رو جا دادم به راحتی. البته یه کم سنگین میشه ولی خب اونقدر جمع و جور و راحته که به صرافت تهیه یه کوله بزرگتر و جادار تر نیفتادم. حتی میشه با همین وضعیت وسایل یه تک پایه را هم از بغل قرار داد. عالیه واقعاً از نظر من.
درود
اخیرا یک کیف از شرکت ونگارد در بازار دیدم که بنظرم بعنوان یک کوله پشتی همه کاره (لوازم عکاسی + کوله یک روزه) مورد ایده آلی بود
Vanguard Sedona 51
این کیف بدلیل قابلیت حمل استاندارد و امکانات چیزی شبیه به سری lowepro Rover Pro 45L AW باشه البته از نظر سیستم تعلیق وزن تفاوتشون مثل تفاوت پراید و بنزه!
ارادتمند
دیروز کیف Vanguard Sedona 51 رو در مغازه ای در ناصر خسرو دیدم. قابلیت های جالبی داشت ولی عدم وجود راه دسترسی سریع به دوربین تو ذوقم زد. در واقع اونطور که تست کردم برای درآوردن دوربین، باید کوله پشتی رو کامل در بیارم و قاعدتا با توجه به وزن کوله و تجهیزات روی زمین قرار بدم تا بتونم زیپ پشت کیف رو باز کنم و به دوربین برسم. و نکته دیگه ای که برای من با سه پایه 2 کیلویی مهم هست به نظرم اینه که سه پایه رو نمیشه جلوی کیف بست و طبیعتا کنار بستنش مشکلات تعادل ایجاد می کنه. اگه کیفی مثل این بود که این دوتا مسئله رو نداشت عالی بود...
سلام
کیف شانه آویز برای Canon 6D &24-70 f2.8 & flash ... والبته لوازم شارژ و رم چه کیفی پیشنهاد میدین؟
باسپاس
من کوله پشتی Vanguard Uprise 48 دارم و یه مشکل اساسی باهاش دارم اونم اینه که وقتی کیف رو پشت منه لنز هایی که در قسمت بالایی قرار می گیرن از جاشون در میان و میوفتن تو قسمت کف کیف. هر طوری چینش پد ها رو تغییر دادم باز هم نشد...
دو تا مشکل هست یکی اینکه پد ها صاف وای نمیستن و مشکل دیگه اینکه بالای پد ها فضای کافی هست که لنز ها ازش خارج بشن.
کسی می تونه کمکم کنه؟
به نظر میاد کوله پشتی پر طرفداری باشه و خیلیا داشته باشنش
سلام
امروز یک کوله عکاسی مارک هاما از یکی از دوستان خریداری شد. ایشون از دوبی خریده بود ظاهرا توی ایران این مارک کمتر موجوده. کوله بسیار جادار و محکمی است و ساخت ویتنام است.
دو بدنه 7D به همراه 5-6 لنز و یکی دو فلاش و سایر تجهیزات توش جا میشه روی کوله هم جا برای نگهداری سه پایه داره (سه پایم رو هنوز نبستم ببینم میتونه ونگارد 263 رو نگه داره یا خیر) کاور باران هم داره و یک نکته جالب اینکه دو قسمت دستری سریع در بالا و پایین کوله وجود دارد و اصولا این دو بخش از هم جدا هستند که میتوان دو بدنه با لنز های رویشان را در دو بخش قرار داد و البته میتوان با برداشتن پد جدا کننده دو بخش لنزهای تله زوم بزرگ رو هم در آن جا داد.
مدل این کوله hama daytour 230 است و هم اکنون با آفری 57 درصدی در سایت آمازون انگلستان به قیمت 60 پوند به فروش میرسد.
اینم دو لینک راجع به این کوله زیبا:
Best photo backpacks: 6 top models tested and rated | Digital Camera World
https://uk.hama.com/00103744/hama-da...pack-230-black
سلام
ایا کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که کیف های لنز lowepro موجود داشته باشن ؟
درود
میخواستم ببینم کیفیت کیف های case logicمورد تایید هست؟
بنده مدتی هستش به دنبال خرید کیف مناسبی هستم که علاوه بر امکان نصب سه پایه نسبتا بلندم (Benro 1570F) و توزیع وزن مناسب آن (نصب جلوی کوله پشتی؟) امکان حمل تا لنز تله 300 را داشته باشد. فعلا مسئله یک بدنه و چندلنز و فلاش و احتمالا لپ تاپ 14 اینچ مطرح است. خودم گزینه هایی مثل Benro Ranger Pro 400N رو دیدم. لطفا دوستان اگر گزینه مناسبی با قیمت معقول سراغ دارند، راهنمایی کنند.
درود
نگاهی هم به Vanguard UP-Rise II 46 یا 48 بندازید!
بنظرم در شرایطی که در بازار محصولات LowerPro کم هست و گران این مدلها گزینه های خوبی هستند!
درود
برای این دوربین هم با توجه عدم وجود کیف های LowerPro پیشنهاد های زیر را برای شما دارم
1- Vanguard BIIN 21
2- Vanguard Vojo 28 (نسبت به مدل قبل فضای بیشتری داره)
3- Vanguard Quovio 36 (اگر با دید آینده نگری نگاه کنید و امکان افزایش ابزار را دارید )
اگر هم LowerPro گیر آوردید که این مدلها خوبه
1- Lowepro Nova Sport 17L AW
2- Lowepro Urban Reporter 350
ارادتمند
درود
من از کوله کوهنوردی استفاده می کنم و از این کوله ها استفاده نکردم تا به حال!
در اون سری کوله مهم نحوه چیدن بار هست و اگر درست تقسیم انجام شود نه اتفاقی نخواهد افتاد!
اما در مجموع بدلیل وزن زیاد لوازم مجبور شدم برای برنامه های هفتگی یک سه پایه سبک تهیه کنم که البته در بخش سه پایه به تفصیل توضیح دادم!
در مجموع اینکه بهترین راه استفاده از تجهیزات سبک هست ولی برای برنامه مثلا 1 روزه در صورت تقسیم بار صحیح در هر کوله ای مطمئنا مشکلی پیش نخواهد آمد
مضاف بر اینکه شما می توانید با یک جستجو در این خصوص در نت اطلاعات خوبی بدست آورید.
اما بعنوان پیشنهاد نهایی، چرا دنبال کوله های سری Camp ونگارد یا LowerPro نمی روید؟
البته ممکنه فضای قرار گرفتن لب تاب نداشته باشند ولی مطمئنا با نیازهای مشابه نیاز شما استاندارد سازی شده اند!
نیاز بود براتون می توانم لینکهاشون رو بفرستم!
ارادتمند
دوستان کسی کوله های این شرکت رو در ایران دیده؟
Langly Camera Bags
دوستان بنظرتون 150-600 سیگما سری c رو میشه تو Benro B300N جا داد؟ :D
درود
در تصاویر این کیف مشاهده کردم که یک لنز 200-70 متصل به بادی در کیف قرار گرفته!
بنظرم با تغییر پارتیشن های داخلی کوله می توانید کارهایی انجام دهید.
یک راه دیگه هم اینه که ابعاد دقیق لنز را از سایت سازنده (ارتفاع بیشتر اهمیت داره) ببینید و بعد با یک متر تست کنید.
ارتفاع لنز تامرون حدود 30 الی 35 هست و دور لنز هم حدود 100 در نظر بگیرید.
ارادتمند