پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
سلام. من فکر مي کنم کيف يا کوله يا هر وسيله ديگر نگهداري وسايل عکاسي برزنتي باشد بهتر است. کيف هاي نشنال جئوگرافيک تنها عيب شان اين است که توي حمل و نقل چرک مي شوند و شستن و تميز کردن شان راحت نيست. در ضمن پارتيشن هاي داخلشان هم مرغوب نيستند. شايد لوپرو زيادي مرا بد عادت کرده باشد، اما به نظرم منحصر به فردند محصولات اين شرکت. به خصوص مدل pro mag aw که براي سفر هايي که کوله وسيله هاي سفر زيادي بزرگ باشد مناسب است. گرچه کمي سنگين است. نانيو پرو ( u120 عالي است) يا سامسونت از ن.ج از نظر من گزينه هاي بهتري هستند.
جنس کيف هاي لوپرو بسيار باکيفيته
حتي کيفهاي معموليش مقاومت خوبي در برابر نفوذ آب داره توي کيف با لايه هاي محافظ جهت کاهش ضربه پوشيده شده و دوربين کاملا امن توي اون قرار ميگيره اما کيفهاي ناشنال اصلا محکم نيستن بعد از يه مدت استفاده شلوول ميشن و مقاومت خوبي مانند کيفها لوپرو در برابر ضربه ندارند
توصيه ميکنم کنار همديگه قرار بدهيد و مقايسه کنيد
کيف من ضد آب نيست اما اصلا تو بارون و حتي بعد از افتادن تو آب هيچ رطوبتي توش نفوذ نکر
آيا کيفهاي ناشنال هم همينطوره ؟؟؟؟!!!!!
کيفها نانيو هم بهتر از ناشيونال به نظر ميرسه اما فکر نکنم در حد لوپرو باشه ميتونيد از امير سئوال کنيد بهتر ميتونه رانمايي کنه چون کيف نانيو داره
سلام
درسته كه بهترين وسيله براي حمل لنز و دوربين كوله است، ولي:
مكانها و زمانهايي كه شما ميتوانيد يك كوله را با خود حمل كنيد بسيار محدود است، مگر اينكه خودتان را با آن وفق دهيد.
مثلا" براي كسي مثل من كه چندان اسپرت لباس نميپوشم و اكثرا" هم از وسايل حمل و نقل عمومي استفاده ميكنم (براي كمك به كاهش آلودگي هوا و ترافيك شهر :::big grin::: ) تصور استفاده از كوله بعيد است.
به علاوه اينكه شما در چنين كيفهاي رودوشي، ميتوانيد به راحتي نوت بوك، يكي دو تا كتاب و حتي يك سيب سبز رو هم با خودتان اينور و آنور ببريد!!
مزيت ديگر اين كيفها همان زمانها و مكانهاي بيشتري است كه ميتوانيد با خودتان به همراه داشته باشيد، مكانهايي مثل اداره و شركت و حتي مهماني ... و زمانهايي مثل آخر شب و خيابانهاي خلوت كه واقعا" خيلي مهم است كه افراد ناشناس نفهمند شما تو كيفتون چي ممكنه داشته باشيد!! http://www.kolobok.us/smiles/remake/ph34r.gif
البته منكر جنس مقاومتر و ضربه پذيرتر Lowepro و Case Logic نيستم، ولي در قبال يك سري از مزايا، بايد از بعضي چيزها چشم پوشيد.
نوشته اصلی توسط rezakh
... ببين من قبلا هم داشتم .بعد فروختم و لوپرو گرفتم کلي پشيمون شدم .چون لوپرو فقط و فقط براي دوربين ساخته شده ولي نشنال مخصوص عکاسيه سفريه .کلي خرت و پرت توش جا ميشه
.
.
......اينو هم دارم عاليه .براي کاراي سبک ازش استفاده ميکنم
يک دوربين + گريپ + ۱۴-۲۴ + ۲۴-۱۲۰ + ۸۵ یا ۱۰۵ + فلاش + باطري و کليه خرت و پرت ها توش جا ميگيره
من هم چند وقته که دنبال یک کیف میگردم که دوربینم با یک لنز اضافه توش جا بشه. الان یک top load لوپرو دارم که ازش راضیم ولی خوب فقط دوربین توش جا میشه. البته خیلی زود یکی از زیپاش خراب شد. اما این خاصیت ضد آب بودنش خیلی کمکم کرد، دو سه باری زیر بارون و برف بودم و توش اصلا خیش نشد.
اما این مزیت که جناب قدیری راد گفتن، برای من خیلی مهمه:
نقل قول:
مزيت ديگر اين كيفها همان زمانها و مكانهاي بيشتري است كه ميتوانيد با خودتان به همراه داشته باشيد، مكانهايي مثل اداره و شركت و حتي مهماني ... و زمانهايي مثل آخر شب و خيابانهاي خلوت كه واقعا" خيلي مهم است كه افراد ناشناس نفهمند شما تو كيفتون چي ممكنه داشته باشيد!!
اینهم خیلی خوبه:
نقل قول:
به علاوه اينكه شما در چنين كيفهاي رودوشي، ميتوانيد به راحتي نوت بوك، يكي دو تا كتاب و حتي يك سيب سبز رو هم با خودتان اينور و آنور ببريد!!
دیگه آدم مجبور نیست، دوتا کیف بندازه روی شونه اش.
اما من این مدلهای نشنال رو از نزدیک دیدم، خیلی بنظرم محکم نیومدن، در عین حال اینکه فکر میکنم توی یک بارون حسابی توش خیس بشه.
توی سایت نانیوپرو از یک مدل نانیو خوشم اومد اما هنوز از نزدیک ندیدم، دوستانی که دارن میشه این دوتا (نانیو و نشنال) رو با هم مقایسه کنند؟ آیا نانیو از نشنال مقاوم تر و ضد آب تره؟ من نمیخوام کیف رو بندازم توی آب، اما زیر بارون یا برف حسابی باید دوم بیاره.
سلام
دوستان یه مسئله مهم را انگار فراموش کردین!
از راحتی، ضد آب، مقاوم، اسم رسم دار و ... مهمتر سلامتی بدنتونه!
که طبق تجربه خودم و پرسشی که از یک پزشک انجام دادم بدترین نوع کیف همین رو دوشیها (shoulder bag) است!
وای به حال اینکه این کیفهای رودوشی را بخواهید سنگینش هم بکنید.
من کاملا احساس (تجربه) کردم خستگی که بعد از پیادهرویهای کوتاه (2 تا 3 ساعته) عکاسی با این کیفهای رو دوشی به من دست میده چندین برابره مواقعی است که یک کیف روی کولم دارم. (تازه در کیف رو دوشی من فقط یک دوربین با لنزش جا میشه).
این کیفها بیشترین ضررشون را هم در دراز مدت بر روی بدن میگذارند.
ماشالا آقا رضا تنومندتر از من هستند و این احتمال هست که خیلی کمتر از امثال من این کیفها خستشون کنه
ولی مطمئنم که تاثیر منفیشو خواهد گذاشت.
نگید هم که برای توی شهر میخواهید و پیادهرویهای سبک و ... چون منم دقیقا همین فکرهارو میکردم ولی بعد از یک مدت زیاد کاملا دردی که از استفاده این کیف در کمرم پیدا شده بود را حس میکردم! چند وقت پیش هم رفتم یک کمربند lowepro برای همان کیف رودوشی خریدم و به زور چوب و چماق موقتا تبدیلش کردم به کیف کمری.
تا در اولین فرصت یک کوله مناسب شهری یا برای سفرهای یک روزه تهیه کنم. (که متاسفانه از بس شرکتهای به روز و توپی داریم دو ساله چیزای خوب یا اصلا نیست و یا با قیمتها گزاف یافت میشه)
برای بارون و برف هم اگر کیف/کولهای که تهیه میکنید فاقد سیلینگه میشه یک کاور ضد آب که برای کولههای کوه نوردی که در انواع سایزها هم موجوده استفاده کرد. در منیریه مثل نقل پیدا میکنید. این کاورها هم در حالت جمع شده فوقالعاده کوچک هستند و میشه همیشه در کیف نگهداریشون کرد.
سلام
حالا چرا همه فكر ميكنند اين كيفهاي نشنال ضدآب نيستند؟؟ :confused: هم جنسشون ضد آبه (ضد باران البته، نه غرق شدن در آب) و هم روي زيپها يك لايه ضدآب وجود دارد.
البته ضد آب بودن رو به نقل از دوستان ميگم.
راستي، اين تاپيك رو هم ببينيد:
کیف های National Geographic
اينهم دو تا بروشور از محصولات نشنال، اولي مربوط به كل محصولات (3 پايه هاي توليد مشترك با مانفرتو و كيفها و كوله ها) و دومي فقط كيف و كوله:
کد:
http://www.bogenimaging.us/webdav/site/bius/shared/literature/NG7-6-08.pdf
حجم: 3.9 مگابايت
http://www.bogenimaging.us/webdav/site/bius/shared/literature/NG-addon-2008.pdf
حجم: 4.9 مگابايت
اينهم سايت رسمي National Geographic
کد:
http://www.natgeogear.com.au/index.html
من Lowepro Compudaypack دارم. تقریبا 2 سال است هر روز با ظرفیت کامل حملش میکنم لپ تاپ + دوربین و 2 تا لنز و فلاش و کلی خرت وپرت دیگر جا میگیرد. کاملا هم دارای حفاظ است.
من هم یک کیف رو دوشی لوپرو مدل Pro Mag 2 دارم که بسیار محکم و جادار است اما بیشتر به درد مسافرت های طولانی و بین شهری می خورد که بتوانی تجهیزات را راحت حمل کنی. برای پیاده روی های چند ساعته و برنامه های یک روزه حمل دایمی آن بهترین ترمز در عکاسی است. الان بیشتر از Toploader 70 استفاده می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mojtaba-N
سلام
دوستان یه مسئله مهم را انگار فراموش کردین!
از راحتی، ضد آب، مقاوم، اسم رسم دار و ... مهمتر سلامتی بدنتونه!
که طبق تجربه خودم و پرسشی که از یک پزشک انجام دادم بدترین نوع کیف همین رو دوشیها (shoulder bag) است!
این کیفها بیشترین ضررشون را هم در دراز مدت بر روی بدن میگذارند.
سلام. به نکته فوق العاده مهمي اشاره شد. در ابتداي کار نبايد ديد چه نوع کيفي لازم است. بايد در نظر داشت که چه وسايلي را کي و براي چه کاري و چگونه مي خواهيم به کار ببريم. سفر مي رويم؟ در سفر نوت بوک مي بريم؟ سفر غير شهري است يا شهري؟ و چه نوع عکاسي مي خواهيم بکنيم و غيره که گمان کنم همه فوت آبند. آما!!!
از انواع همه کيف ها نوع دوشي به خاطر اين که توزيع بار آن روي يک طرف بدن اعمال مي شود در دراز مدت به طور قطع مضر است ولي با انتخاب برند مناسب و نوع استفاده آن مي توان تا حد زيادي از آسيب هاي ارگونوميکي جلوگيري کرد. يکي از مهم ترين قسمت هاي يک کيف دوشي بند يا strap آن و از بند هم قسمتي است که محل تماس شانه يا دست با بند است. در کيف هاي لوپرو اين مورد بسيار خوب واستاندارد رعايت شده. آن قسمت منعطف است با لايه بيروني پاييني از جنسي شبيه فوم زبر که باعث عدم ليز خوردن مداوم کيف از روي شانه مي شود. در ضمن حالت عرق گير هم دارد. نکته مهم ديگر نحوه استفاده از رو دوشي هاست که بهتر است اين نوع از کيف ها را همان طور که مي دانيم ضربدري آويزان کرد که کمک مي کند تعادل بدن بيشتر حفظ شده و بار هم يکنواخت اعمال گردد. در بيشتر انواع لوپرو هم محل عبور بند دور کمر وجود دارد و با تهيه يک بند پهن کمري مي توان کيف هاي دوشي را از ناحيه کمر نيز مهار کرد که در اين مورد بنده تجربه خوبي دارم. در حين پياده روي هاي طولاني خوب معمولاً شانه خسته مي شود و حتي خود حضور کيف مانع مانور مناسب جهت عکاسي مي گردد. براي همين با بستن بند کمري به راحتي مي توان شانه را برا دقايقي آزاد کرد که عملکرد اين قضيه براي شخص خودم تا حالا که فوق العاده بوده است. جوري که تا مجبور نباشم کوله حمل نمي کنم. اول که براي تعويض وسايل مثل لنز و باتري بايد مدام کوله را بالا پايين کرد و در ثاني کوله را هم هر چند سبک و مرغوب و عالي باشد که نمي توان ساعت ها حملش کرد. ولي باور نمي کنيد با همين مدلي که توضيح دادم ، کيف دوشي را تا 6 ساعت راحت حمل کرده ام. کيف mini mag aw. براي آب و رطويت و گرد و خاک هم اين نوع از کيف هاي لوپرو کاور ضد آبي دارند که بسيار خوب عمل مي کند که تا شده و در جيب زيپي زير يا پشت کيف جمع مي شود. ببخشيد روده درازي کردم.
سلام دوستان
دوربين من : panasonic FZ8
من ميخواستم يه كيف براش بخرم (البته دارم ميام تهران ) كجاي تهران و چه مدلي بخرم ؟ كدوم مغازه ارزونتر ميده ؟
راستي زياد بزرگ هم نباشه ( اما از دوربين در برابر ضربه و باران(آب) محافظت كنه)
قيمتش هم زير 40 باشه
اگه ميشه زودتر جواب بدين آخه شنبه ميخوام بخرم