پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
high focus
سلام به دوستان لطفا بنده رو راهنمایی کنید من برای دوربین کنون 50d با گریپ و یه 70-200 f2.8 ویه 17-40 وفلش 580 کنون و یه سه پایه و labtop یه کوله ترجیحاlowerpro میخواستم برای کار عکاسی خبری کوله ای باید باشد بسیار سبک و راحت چون تمام طول روز دوربین باید همراهم باشد جنس ومقاومت و ضد آب بودن کوله خیلی برام مهم هست تا 250000 هزار تومان میتونم هزینه کنم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند تلفن یا محل فروش کوله لطفا ممنون
مانیتور لپ تاب چند اینچه؟؟؟
سه پایه چه اندازه ای؟؟؟
چون میخواین کار خبری کنین مهمه که دسترسی سریع داشته باشید به دوربین !!! من چون خودم هم برام مهم بود دسترسی سریع به دوربین Lowepro Fastpack 250 را خریدم
Lowepro Fastpack 350 هم هست که بزرگتره من تو نت دیدم سه پایه هم یه جورایی بهش وصل میکنن (اما من ترجیح میدم سه پایه کیف جدا داشته باشه تا اینکه رو کوله !!!)
قیمتش هم خیلی خوبه 120 هزار تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ajjadesa
مانیتور لپ تاب چند اینچه؟؟؟
سه پایه چه اندازه ای؟؟؟
چون میخواین کار خبری کنین مهمه که دسترسی سریع داشته باشید به دوربین !!! من چون خودم هم برام مهم بود دسترسی سریع به دوربین Lowepro Fastpack 250 را خریدم
Lowepro Fastpack 350 هم هست که بزرگتره من تو نت دیدم سه پایه هم یه جورایی بهش وصل میکنن (اما من ترجیح میدم سه پایه کیف جدا داشته باشه تا اینکه رو کوله !!!)
قیمتش هم خیلی خوبه 120 هزار تومن
آقاي عبدالهی ممنون از راهنمايي تون من ميخوام يه لپ تاب 15 ايچي توي كوله جا شه حالا سه پايه ميشه يه كاريش كرد وزن اين كوله چقدره 70-200 f2.8 با هود راحت توش جا ميشه . جنس كوله مرغوب هست .از كجا ميشه تهيه كرد دوستان آيا مدل ديگه اي به ذهنشان ميرسه چون ميخوام بهترين انتخاب بكنم تا مبلغ 250000 هزار تومان هم ميتونم هزينه كنم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
high focus
آقاي عبدالهی ممنون از راهنمايي تون من ميخوام يه لپ تاب 15 ايچي توي كوله جا شه حالا سه پايه ميشه يه كاريش كرد وزن اين كوله چقدره 70-200 f2.8 با هود راحت توش جا ميشه . جنس كوله مرغوب هست .از كجا ميشه تهيه كرد دوستان آيا مدل ديگه اي به ذهنشان ميرسه چون ميخوام بهترين انتخاب بكنم تا مبلغ 250000 هزار تومان هم ميتونم هزينه كنم ممنون
سلام.
این کوله که دوستان بهتون معرفی کردن خیلی کوله خوب و راحتی هست. مدل 250 برای لپ تاپ 15 اینچ هست و مدل 350 برای لپ تاپ 17 اینچ. ولی یک نوصیه دارم. من هم لپ تاپم 15 اینچ بود ولی ترجیح دادم مدل 350 بگیرم چون هم یک کم جای بیشتری برای لوازم اضافیتون داره هم اینکه لپ تاپ به راحتی و سرعت ازش بیرون میاد و داخل میره. 350 هم دقیقا مثل 250 هست فقط حدود 2 سانت بلندتره. 250 قیمتش 110000 تومان هست و 350 قیمتش 120000 تومان.
"مرکز تجهیزات حرفه ای عکاسی" هم نمایندگی Lowepro هست. اگر اطلاعات بیشتر خواستید پیام خصوصی بدهید.
موفق باشید.
سلام خدمت دوستان
به نظر شما کدام از این کیف ها بهتره
Lowpro Nova 180 ,lowpro Nova 190 یا Caselogic SLR C3
یا اگر در این قیمت مدل بهتری هست معرفی کنید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyarsh
سلام خدمت دوستان
به نظر شما کدام از این کیف ها بهتره
Lowpro Nova 180 ,lowpro Nova 190 یا Caselogic SLR C3
یا اگر در این قیمت مدل بهتری هست معرفی کنید
با تشکر
کسی نظری نداره؟
1 فایل پیوست
سلام به دوستان من به پیشنهاد یکی از دوستان به سایت http://thinktankphoto.com/ttp_product_StWlkrHD.php
روفتم و این کولرو انتخاب کردم دوستان آیا کسی میدونه میشه توی ایران تهیه اش کرد یا نه و آیا میشود از خود سایت تهیه کرد من توی سایت گشتم متاستفانه اسم کشور ایران در لیست سایت نبود ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند ممنون
اسم کمپانی هم هست thinktank
ThinkTank برند معتبری در کیفهای عکاسی است اما در ایران یافت نمیشود.