پاسخ: کیف های تجهیزات عکاسی
یه سوالی از آقایون داشتم
من تازه چند روزه D90 گرفتم و هنوز کیفی براش تهیه نکردم. توی اینترنت خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
کیفی می خوام که جای یه لنز اضافه، یه فلاش، و سه پایه داشته باشه و حتما ضد آب باشه. احتمال زیاد تا چند ماه دیگه یه گریپ هم میگیرم. دست رسی سریع و راحت بودم برای حمل و نقل برام اهمیت داره.
یه سوال دیگه هم داشتم که آیه یه کیف دوربین بگیرم و یه کیف واسه سه پایه چطوره؟ چون خیلی مدل های دسترسی سریع، جای سه پایه نداره.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
بله بابک جان بنده computrekker aw را دارم و همکار بغل دستی ام در محل کار computrekker plus aw دارد.
عمده مزیت Plus این است که میتوانید لپ تاپ 17" در ان بگذارید. جای لپ تاپ plus از بغل باز میشود و مدل معمولی از بالا.
computrekker aw به اندازه کافی بزرگ هست البته برای من. به نظر من Plus برای استفاده روزانه خیلی بزرگ است. من مدل معمولی را از یکی از دوستان فروم گرفتم به خاطر اینکه 5DII با گریپ به راحتی در ان جا نمیشود.
فکر میکنم اگر قصد بستن گریپ ندارید مدل معمولی میتواند 3 تا لنز دیگه هم در خودش جا بدهد. اگر 5DII با گریپ دارید سراغ Plus بروید.
البته فکر می کنم از نظر ضد اب بودن هم فرق بکنند.(طبق اطلاعات سایت مرکز تجهیزات عکاسی حرفهای ):::blushing:::
اینو نوشتم که دوستان اگه خوندن دچار اشتباه نشن.:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirMA
یه سوالی از آقایون داشتم
من تازه چند روزه D90 گرفتم و هنوز کیفی براش تهیه نکردم. توی اینترنت خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
کیفی می خوام که جای یه لنز اضافه، یه فلاش، و سه پایه داشته باشه و حتما ضد آب باشه. احتمال زیاد تا چند ماه دیگه یه گریپ هم میگیرم. دسترسی سریع و راحت بودم برای حمل و نقل برام اهمیت داره.
یه سوال دیگه هم داشتم که آیه یه کیف دوربین بگیرم و یه کیف واسه سه پایه چطوره؟ چون خیلی مدل های دسترسی سریع، جای سه پایه نداره.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خودمlowepro flipside 300 را پیدا کرده بودم ولی ضد آب نیست. آیا کاور All weather را جداگونه می شه تهیه کرد؟
من دنبال یه کیف برای D90 با لنز کیت هستم! کوله بزرگ نمی خوام اگه کوله مینی یا رو دوشی باشه خیلی خوبه
می خوام جا برای خداقل یه لنز تله هم داشته باشه که بعدا دچار مشکل نشم!البته ضربه گیر برام مهمه ! قیمتشم تا 100تومن باشه
دوستان چی پیشنهاد میکنید؟
با سلام خدمت دوستان
می خواستم نظر دوستان رو در مورد کیف های Vanguard بدونم
چطور کیف های هستند دوستان کسی تجربه ای داره
و مقایسه Vanguard با Lowepro
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
من دنبال یه کیف برای D90 با لنز کیت هستم! کوله بزرگ نمی خوام اگه کوله مینی یا رو دوشی باشه خیلی خوبه
می خوام جا برای خداقل یه لنز تله هم داشته باشه که بعدا دچار مشکل نشم!البته ضربه گیر برام مهمه ! قیمتشم تا 100تومن باشه
دوستان چی پیشنهاد میکنید؟
کیف های لوپرو مدل slingshot 200 و flipside 300 گزینه های خوبی هستند. شاید در حراج تابستانی لوپرو قیمت این مدل ها هم پایین آمده باشد الان درست خاطرم نیست ولی اگر حراج نشده باشند هم قیمتشان چندان گران نیست.
سلام
دوستان کسی اطلاع داره کجا می شه کوله های برند کاتا KATA رو خریداری کرد؟ نمایندگی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyarsh
با سلام خدمت دوستان
می خواستم نظر دوستان رو در مورد کیف های Vanguard بدونم
چطور کیف های هستند دوستان کسی تجربه ای داره
و مقایسه Vanguard با Lowepro
مرسی
ظاهر بسیار شیک و جذابی دارند, ولی از نظر استقامت و کارآیی و دوام و ... به هیچ وجه به پای لوپـــرو نمیرسند!
یکی از دوستان مدتی پیش از باز شدن محل دوخت کوله ونگاردش در یکی از قسمتها شکایت داشت...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
talarha
سلام
دوستان کسی اطلاع داره کجا می شه کوله های برند کاتا KATA رو خریداری کرد؟ نمایندگی نداره؟
شرکت نوین تجارت پارسیان
کد:
http://www.somitaco.com/sn/contactUs
با درود
من هم سئوال کاربر تازه وارد به نام ali-h را دارم که پرسیده بودند ((براي canon sx1 is يك كيف خوب با قيمت معرفي كنيد )) و در ابتدا بگویم که من تاپیک را از ابتدا تا انتها کامل مطالعه کردم و مطالب زیادی را از اساتید و دوستان یاد گرفتم و از همه تشکر میکنم. امااین سئوال من هم هست چون این دوربین اگر اشتباه نکنم قابلیت تعویض لنز و از این جور مسائل را ندارد و در مورد یه کیف که هم ضد ضربه باشد و هم ضد اب و با قیمت مناسب کمی بالا هم باشد اشکالی ندارد می خواستم نظر اساتید را جویا شوم.در نهایت برای این دوربین کیفی که وسایل ضروری را حمل کند مثل باتری شاررر و باتری و کارت حافظه هود فیلتر و ریموت کنترل و همین ها . البته تاکید میکنم حتما ضد اب و ضد ضربه باشد قیمت کمی هم بالا باشد اشکالی ندارد.
منتظر میمانم با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scott
با درود
من هم سئوال کاربر تازه وارد به نام ali-h را دارم که پرسیده بودند ((براي canon sx1 is يك كيف خوب با قيمت معرفي كنيد )) و در ابتدا بگویم که من تاپیک را از ابتدا تا انتها کامل مطالعه کردم و مطالب زیادی را از اساتید و دوستان یاد گرفتم و از همه تشکر میکنم. امااین سئوال من هم هست چون این دوربین اگر اشتباه نکنم قابلیت تعویض لنز و از این جور مسائل را ندارد و در مورد یه کیف که هم ضد ضربه باشد و هم ضد اب و با قیمت مناسب کمی بالا هم باشد اشکالی ندارد می خواستم نظر اساتید را جویا شوم.در نهایت برای این دوربین کیفی که وسایل ضروری را حمل کند مثل باتری شاررر و باتری و کارت حافظه هود فیلتر و ریموت کنترل و همین ها . البته تاکید میکنم حتما ضد اب و ضد ضربه باشد قیمت کمی هم بالا باشد اشکالی ندارد.
منتظر میمانم با تشکر
چند روز پیش کیفی رو برای این دوربین برای یکی از دوستان تهیه کردم , با جستجوی زیاد در برند لوپرو به این گزینه رسیدیم که اتفاقاً همه وسایل اضافی هم که گفتید داخلش جا میشه
lowepro Apex 110 با قیمت 35 هزار تومان