درود
ونگارد را که جناب چگینی فرمودند بنرو هم برند اصلی آمریکایی هست که در چین تولید می شه!
نیاز نقش تعیین کننده ای در انتخاب سه پایه مناسب داره!
مثلا اگر شما در آینده ممکنه نیاز به تک پایه پیدا کنید بنظر بنده بنرو تهیه کنید چون برخی مدلهاش قابلیت تبدیل شدن به تک پایه را دارند.
از نظر کیفیت هم بنده یک تک پایه از این شرکت دارم که بنظرم ارزشش از پولی که براش دادم بیشتره و کاملا راضی کننده است (البته از نظر جنس بدنه و کیفیت)
البته در حوزه ماکرو بنظر بنده هم کیفیت ونگارد بهتر از بنره هست و گستردگی بیشتری داره!
در بخش انتخاب سه پایه مناسب پیشتر یک مطلب گذاشته بودم در خصوص مراحل انتخاب سه پایه.
- شما باید اول نیازتون را بررسی کنید (ماکرو، منظره، حیات وحش، قابلیت حمل و ...)
- بعد سقف بودجه خودتون را مشخص کنید
- بیشینه وزنی که قراره روی سه پایه نصب بشه
- براورد بیشینه ارتفاع مورد نیاز
تازه بعد می توانید به مدل برسید. حالا ممکنه با شرایط شما فلان مدل از فلاش شرکت که اصلا خیلی شناخته شده نیست کاربردی بشود! بنابراین نمی توان برای همه یک نسخه پیچید.
ولی دقت داشته باشید متاسفانه در سه ماه اخیر محصولات ونگارد باتوجه به عدم واردات این محصول در بازار کمتر از مانفرتو و بنرو یافت می شود . البته بنرو اگر اشتباه نکنم جدید ترین پارت بارشون اسفند دستشون رسیده و به همین دلیل شاید بیشتر در بازار پیدا بشه.
اما در مورد کیف،
در این خصوص هم در بخش مربوطه سایت یک رویو جامع و مفصل در مورد نحوه انتخاب کیف گذاشته بودم!
در کل برخی مدلهای ونگارد از نظر راحتی سیستم تقسیم بار به نظر بهتر از بنرو ها هستند. هرچند اگر توان هزینه کردن داشته باشید هیچ چیز جای LowerPro را بخصوص در حوزه کوله های طبیعت گردی- عکاسی نمی گیرد.
ارادتمند