نوشته اصلی توسط
platoali
بازار عکاسی آنالوگ مرتب در حال بدتر شدن هست. فیلم عکاسی تقریبا در بازار ایران موجود نیست. در اروپا و امریکا هم وضعیت به همین صورت هست تقریبا نمی توانید فیلم در عکاسی ها بخرید ولی مرکزهایی هستند که به صورت آنلاین روی فیلم کار می کنند و از طریق شرکت هایی مانند آمازون یا مستقیما از وب سایت خودشان تجارت خوبی دارند. شرکت های تولید فیلم هم مانند ایلفورد ابتکارات جالبی انجام داده اند مثلا خودشان لابراتوار چاپ زده اند و ایلفورد سالی یکی دو بار بسیاری از فیلم ها و اندازه هایی که تولید همیشگی ندارند مانند قطع بزرگ را سفارش می گیرند. ما در ایران آمازون و زیر ساخت الکترونیکی آن را نداریم.
من یک دوبار به مسافر ها سفارش داده ام ولی مشکل الان این هست که در فرودگاه ها فیلمها چندین بار از زیر ماشین های اکس ری رد می شوند و برای فیلم های حساسیت بالا خوب نست.
من به طور معمول سالی ۴۰ تا۵۰ حلقه فیلم مصرف می کنم. اگر کسی اینجا فیلم مصرف می کند اینجا جمع شویم سفارشاتمان را جمع کنیم و هر وقت تعدا د به حد مناسبی رسید پول جمع کنیم و به شرکت های وارد کننده مستقیم سفارش دهیم. فکر کنم اگر تعداد زیاد و مستقیم به وارد کننده سفارش داده شود تخفیف هم بتوانیم بگیریم.
برای شروع من خودم این اقلام را می خواهم
۳۰ عدد فیلم kodak tri x 400
۲۰ عدد فیلم kodak porta 400
۵ عدد فیلم kodak porta 800
نمی دانم کسی اینجا هنوز بافیلم عکاسی می کند. ولی اگر مایل هستید می توانید اقلام مورد نیاز خود را همینجا اعلام کنید و اگر استقبال مناسب بود با یکی از شرکت هایی که فیلم وارد می کنند مستقیم سفارش بدهیم.