ازدوستان کسی از استدیکم سومیتا استفاده کرده؟نسبت به قیمتش میشه به عنوان استدیکم قابل قبول ازش استفاده کرد؟ کسایی که پوشیدنش لطفا نقاط ضعف و قدرتشو بگن.
ازدوستان کسی از استدیکم سومیتا استفاده کرده؟نسبت به قیمتش میشه به عنوان استدیکم قابل قبول ازش استفاده کرد؟ کسایی که پوشیدنش لطفا نقاط ضعف و قدرتشو بگن.
ارادتمند-علی حمزه
سلام
قیمت از 2500 هست به بالا
من خودم یه مرلین ساختم عالیه.
خودتون بسازید ارزونتر در میاد.
چرا راضی نباشم؟ بفرما ببین:
استديکم.jpg
دوست عزیز این اسمش هندی من هستش و برای کامپکت و دوربین های کوچک مناسبه.چون که نقطه سقلی برای دوربین های اس ال آر نداره.اونم این مدل...چرا که از وزنه هاس سبک و کوچیک درش استفاده شده.من خودم هندی من دارم اما وزنه های پایینش کاملا سنگین تر و قوس نداره تا بشه ارتفاعشو تنظیم کرد.
من منظورم هولدر سومیتا از شکل زیر بود.
111.PNG
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
111s.png
هندی من ،من همینه که مشخص کردم میبینی که ارتفاعشو میشه برای لرزش کمتر بلند کرد و وزنه هارو جابه جا کرد.مشکلم الان وزن زیادشه.
میخوام ببینم کسی با ست کامل این هولدر مشکلی نداره؟رضایت بخش هستش؟
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
دوست عزیز!!!
یه نیگا به این عکسا بنداز:
521721.jpg
Merlin2_Broch_Cvr.jpg
و این لینک:
این چیزی که من ساختم اسمش مرلین هست (است؟)
شایدم نباشه... من بهش میگم مرلین...
دیدم دوست من همونطوریم که نوشته بود هند هولد هستش.
حالا بهت بگم مشکلش چیه؟
-اولا که در عمل کلی با عکسا و تئوری ها تفاوته رفیق.این هولدرو من به شخصه برای اس ال آر قبول ندارم چه برسه به کار حرفه ای و اینکه بین شکل روی جعبه شما با عکس لینک تفاوته.بماند...
مشکل این از همه چیز بگذریم روی حرکات تیلت نمیتونه لرزشو بگره هیچی...تقه هم میزنه.اما هندی منی که پایین مشخص کردمو ببین...تا حدودی حرکات تیلتو جواب میده
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه