سلام ...
کسی می دونه مبدلهای واید و تله برای Canon S2 IS رو تو ایران از کجا میشه پیدا کرد و قیمتش تو چه حدودیه؟
سلام ...
کسی می دونه مبدلهای واید و تله برای Canon S2 IS رو تو ایران از کجا میشه پیدا کرد و قیمتش تو چه حدودیه؟
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
نوشته اصلی توسط arax30th
سلام ...
خوب خودم فهمیدم! بعد از گشتن کل جمهوری و ناصر خسرو و نصف نمایندگیها کنون به این نتیجه رسیدم که فعلا وارد ایران نشده!!! و وقتی وارد شه احتمالا قیمتش هود و کنورتور بین 40 تا 50 هزارتومن و لنزها بین 100 تا 150 هزار تومن خواهد بود. قابل توجه S2 دارها!
ولی یک بار یه دوستی که مشخصه شون donvito بود(ببخشید اسمشون خاطرم نیست و فکر کنم سربازی هستن چون خیلی وقته که اینجا نمیان)میگفت برای fz20 کانورتور دیدن(البته تو مشهد)به قیمت حدود 30 هزار تومن!!!!
نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
سلام ...
اونطور که تو جمهوری دیدم واسه اکثر مدلهای پاناسونیک و سونی هود و کانورتور و لنزهای اضافی هست، ولی مال کنون هنوز وارد نشده.
سلام ...نوشته اصلی توسط Kamran_A
نمی دونم لنز کلوزآپ هم داشتن یا نه، ولی تو خیلی از ویترینهای پاساژ حافظ تله کنورتور و واید کنورتور های سونی دیدم. نمیدونم به H1 میخوردن یا نه.
آراز جان قیمت هم کردید اون کانورتور ها رو؟
راستی دوستان اینجا رو هم بخونید بد نیست:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=584
سلام ...نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
متاسفانه نه!
سلام ...
البته این اصلاحیه رو هم بنویسم که من تله کنورتور و واید کنورتور نمیخوام، رو S2 Is مستقیما هود و فیلتر قابل نصب نیست و یه کنورتور داره که به صر لنز بسته میشه و سرش رزوه استاندارد داره و میشه روش هود و فیلتر و هر چیز دیگه نصب کرد. من دنبال اون قطه پلاستیکی کذائی ام که 50 هزار تومن هم قیمتشه (فکر کنم خودم بدم قالبش رو بسازن و برام یکی درست کنن ارزونتر تموم شه!)